NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

dema
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la dema » 17 apr 2011, 21:12

Admir_Sa je napisao/la:svi pricaju o tom nekom udaranju rose-a, a ovaj neki levat umalo da ubije Hansbrougha, frajer u komi bio par sekundi :roll: Jos isto kad je Hansbrogh ukroa Boozeru loptu i ovaj zakucao, Boozer se ono hinjski pod koljena njemu sageo, sreca pa ga bash nije dobro zakacio, iovako je umalo opasno pao
taj faul booza je bio velika glupost da se ovaj nije objesio za obruc mogao ga je povrijedit,on je inace sinoc mozak zaboravio kuci a ti kao navijac mi te cekali hehe pa sto ne gleda utakmicu,a rosa jesu udarali ali to svi rade nista novo

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 17 apr 2011, 21:36

SaltCityAttack je napisao/la:
stokton je napisao/la:Kobe Bryant@ je potpuno u pravu šta ga odma napadate, ko da je rose neki sveti pa mu se ne smije ništa reć.
Njega je samo spomeno u kontekstu. Suđenje kao i svake godine ništa novo, zvijezde i zvjezdice su zaštićene ko polarni međedi (osim ovoga Howarda-nešto se dobro zamjerio pakašu Sternu) a sve to zvog gledanosti, jer uvijek će više stern i konpanija zaradit na zvijezdama nego na običnim košarkašima,što bi reko Đuro BIIZNIS :D
A to nama neutralnim gledateljima pravo ide na živca ali šta ćeš ne možeš protiv "diktatora"

haha cuj zamjerio se sa Howard... pa da se ponasas ko idot, a on to ustvari jeste po ponasanju na terenu, onda si vjerovatno zasluzio tehnicku...izgleda da mi ne gledamo istu kosarku ocigledno...cuj on se zamjerio sa nekim i dobija tehnicke ... da upravu si pravo care moj :)...i Rose nije bio zasticen nikada, jer to je jedino cemu se protive navijaci i svi u klubu, jer on je igrac koji najcesce ide ispod kosa i uglavnom svaki put bude nakautiran, kada bi ga neko zelio zaustaviti, a njemu se nije sudilo zato nemoj da pricas nebuloze ...da mu sinoc ono nisu svirali, onda stvarno bolje da izadje sa terena i da ga nema, jer nogama ga udaraju, rukama cime god stignu, ali djaba im MVP je izdrljiv :)...najgore u tome sto on se i ne buni i rijetko kad trazi zastitu, pa onda mora Deng da reaguje na onakve prekrsaje
Šta ti vazda pametuješ svak glup samo ti( i ovi Roseovci) pametan svi mi glupi ne razumijemo se u košarku itd, ma nemoj molim te. Od cijelog posta si izvuko par riječi o howardu, a nisi komentariso ono bitno o privilegiji velikih nad malim kod sudija, što svak ko malo prati nba(ma bilo koji timski sport) zna a vi nas uvjeravate u suprotno, to mi liči na ono "jel vjeruješ meni ili svojim očima".
A sad malo o howardu. OD sezone 2007/08 ubjedljivo najviše prekršaja se izvrše nad njim(ako ne vjeruješ pogledaj statistiku) i to ne oni prekršaji krivo ga pogledo što se sudi nekim zvjezdicama nego brutalni da onemoguće da howard zakuca jer ga samo tako mogu zaustavit,a haj mi sad reci koliko je namjerni ličnih svirano nad njim-OVE SEZONE NI JEDAN. Zato ne seri puno

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2011, 21:38

drago mi je da priznaju da je rose veliki,a kad tako znas pogledaj koliko rose izvodi slobodnih po utakmici a koliko ulazi u reket pa ces vidjet da nije sve kak ti mislis

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 apr 2011, 21:39

dema je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:svi pricaju o tom nekom udaranju rose-a, a ovaj neki levat umalo da ubije Hansbrougha, frajer u komi bio par sekundi :roll: Jos isto kad je Hansbrogh ukroa Boozeru loptu i ovaj zakucao, Boozer se ono hinjski pod koljena njemu sageo, sreca pa ga bash nije dobro zakacio, iovako je umalo opasno pao
taj faul booza je bio velika glupost da se ovaj nije objesio za obruc mogao ga je povrijedit,on je inace sinoc mozak zaboravio kuci a ti kao navijac mi te cekali hehe pa sto ne gleda utakmicu,a rosa jesu udarali ali to svi rade nista novo
nije mi termin odgovarao, roma bila, a kasnije sam nesh drugo radio na kompu. gledacu sutra 100%, ako naravno linkovi budu dobro radili
nema potpisa

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 17 apr 2011, 22:05

dema je napisao/la:drago mi je da priznaju da je rose velik ,a kad tako znas pogledaj koliko rose izvodi slobodnih po utakmici a koliko ulazi u reket pa ces vidjet da nije sve kak ti mislis
Neki dan si rekao da nećeš komentarisat moje postove, a evo....
I kad komentarišeš reci nešto u vezi posta jesam li u pravu ili nisam s čime se slažeš ili ne slažeš i sl., a ne ove gluposti iznad koje ama baš nikakve veze nemaju ni sa čim šta sam napisao
PS. Ni sa kim ne želim se svađati ili raspravljati samo dajem neko svoje mišljenje zasnovano na nekim činjenicama i za razliku od nekih ne napadam druge što su napisali što mi nije po volji, jer svak ima pravo na mišljenje. Ovdje malo pišem da podjelim utiske iz meni najdražeg sporta a ne da se oko gluposti raspravljam, ta nije politika nego sport, a neki samo što ne bi ubili jedni druge ko da im BABO igra, , boli me k....c i za roseom i za howardom i za chicagom i za bostonom itd, sabura ljudi nije rat nego košarka

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2011, 22:11

pa i nisam komentarisao vidis da te nisam citirao,a ne sjecam se da sam rekao da necu bas tvoje,ti si uletio ko kauboj da nama objasnis sta se svira i kako a nisi ni utakmice pogledao

ja da ti sad trazim koliko ko u ligi izvodi slobodnjaka ne pada mi napamet imas nba.com pa pregledaj pa ces vidjet jeli rose medju 20 u toj rubrici itd

daj mi cinjenice skini mi statistiku stavi ovdje i slozit cu se s tobom
ovo sto si pisao je bas misljenje a ne cinjenice

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 apr 2011, 22:51

Predvidjanja su se zasad pokazala tacnim , odavno nije bio jaci playoff

favoriti se pate : chicago tek prelomio indianu u zadnje 2 min , phill-a imala egal 5 min do kraja , portland vodio 5 min do kraja 5p , atlanta pobjedila , memphis prva pobjeda u historiji :shock: , new orleans dere lakerse u 1 poluvremenu :roll: , a tek slijede na papiru dvije najneizvjesnije serije : boston-ny i denver-oklahoma ;)

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 17 apr 2011, 22:58

dema je napisao/la:pa i nisam komentarisao vidis da te nisam citirao,a ne sjecam se da sam rekao da necu bas tvoje,ti si uletio ko kauboj da nama objasnis sta se svira i kako a nisi ni utakmice pogledao

ja da ti sad trazim koliko ko u ligi izvodi slobodnjaka ne pada mi napamet imas nba.com pa pregledaj pa ces vidjet jeli rose medju 20 u toj rubrici itd

daj mi cinjenice skini mi statistiku stavi ovdje i slozit cu se s tobom
ovo sto si pisao je bas misljenje a ne cinjenice
Opet ti po svom,kao što sam reko u predhodnom postu ne pada mi napamet da se rastavljam s tobom, jer za razliku od tebe ne zamaram se glupostima i uživam u basketu i ne treba mi neki rose da bi uživo . ćao, živio.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2011, 22:59

Kobe Bryant je napisao/la:Predvidjanja su se zasad pokazala tacnim , odavno nije bio jaci playoff

favoriti se pate : chicago tek prelomio indianu u zadnje 2 min , phill-a imala egal 5 min do kraja , portland vodio 5 min do kraja 5p , atlanta pobjedila , memphis prva pobjeda u historiji :shock: , new orleans dere lakerse u 1 poluvremenu :roll: , a tek slijede na papiru dvije najneizvjesnije serije : boston-ny i denver-oklahoma ;)
odavno nije bila bolja sezona

nek si ti stocktone pametan
a sto barata cinjenicama

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 apr 2011, 23:26

evo tipican primjer kako se na ime dobijaju fauli - kobe. upravo je izveo 6 slobodnih, a ta 3 faula su nidje veze bila
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 apr 2011, 23:34

Odličan PO, samo da se nastavi ovako ''kuhati''. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 apr 2011, 23:36

KK_Bosna je napisao/la:evo tipican primjer kako se na ime dobijaju fauli - kobe. upravo je izveo 6 slobodnih, a ta 3 faula su nidje veze bila
a sranje majke mi, fuj

ovo se samo moze desiti protiv lakersa nafakaskih da protivnicki play ne dobaci do kosha slobodno bacanje :roll: :roll:
nema potpisa

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 18 apr 2011, 00:05

Gleda li iko kako C-Paul siluje Lakerse :o
Allez

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 apr 2011, 00:06

samo udri bandu!
nema potpisa

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 18 apr 2011, 00:09

Mrzim lejkerse taj bošnjački klub.
YNWA

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 18 apr 2011, 00:10

Paraglajder je napisao/la:Mrzim lejkerse taj bošnjački klub.
:roll: jesi lud?? :cry:
Allez

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2011, 00:18

Spomenik foruma odmah.

slika

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 18 apr 2011, 00:19

Ammare je napisao/la:
:roll: jesi lud?? :cry:
Jesam.
Zadnja izmjena: Paraglajder, dana/u 18 apr 2011, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.
YNWA

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 apr 2011, 00:19

glupane iskompeksirani ! :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 apr 2011, 00:23

poceo play off i napravise smetljiste od foruma,dosad je ovaj dio foruma nba bio najbolji,najkulturniji itd a sad posli i ovdje psovat sunca,boga spominjat kak ne dolikuje,zatim uvrede,prostakluci itd

ajde gdje su ti moderatori pasha sredjuj ovo,neces zar dopustit da i kod tebe se izivljavaju

moze se normalno pisat,malo mastovito itd da raja ima sta citat,jer 90% ljudi koji ovo citaju nisu forumasi,tako da ne citate samo vi ovo,pa bi bilo lijepo da imaju sta i cut novo od vas a ne ove gluposti

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.