Nema sta, najlosiji dresovi ikad. Svaki Legein je Adidas licno za ovo...Mow je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:10Najjace mi je sto ovo sarenilo vise lici na plave dimije nego na zmajaPa svaki Adidasov je bio bolji od ovoga, cak i ona prva garnitura na SP sto je se furala. A vidi tek ovo
![]()
https://cdn.footballkitarchive.com/2022 ... bDGzHS.jpg
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- katalinski
- Kontakt:
Adidadovi dresovi sablonski ove godine, ali gledam bokin dres od sinoc , bas bi nam dobro stajao. I kelme malo da stavi tu tamnu plavu i malo vise zlatnu nego zugu izgledalo bi to pristojnije. Ljepse dresove je Borac imao u ovih par godina
Ajvatar
- Donnie Darko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav jad od dresova haha... kelme na jugi drze cetnici od 2000tih godina. Prvo u sloveniji pocelo sa patikama za futsal, i dresove pomalo, sada su i u bosni i srbiji. Znaci srpska mafia i nista drugo koja tu okrece pare sa i preko vice. Nikad jadnije nismo izgledali, ovo je najniza kvaliteta dresova i opreme..znaci nije kelme izabran jer valja jer ima kvalitet jer zelimo nesto dobro repstaciji,nego izabran da se neko opari i zaradi preko cetnika u savezu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- MoodyReboot
- Kontakt:
Je.bo ti mater svoju, dosadi li ti ikad pljuvati sve živo?bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 15:10Kakav jad od dresova haha... kelme na jugi drze cetnici od 2000tih godina. Prvo u sloveniji pocelo sa patikama za futsal, i dresove pomalo, sada su i u bosni i srbiji. Znaci srpska mafia i nista drugo koja tu okrece pare sa i preko vice. Nikad jadnije nismo izgledali, ovo je najniza kvaliteta dresova i opreme..znaci nije kelme izabran jer valja jer ima kvalitet jer zelimo nesto dobro repstaciji,nego izabran da se neko opari i zaradi preko cetnika u savezu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
+1MoodyReboot je napisao/la: ↑26 jun 2025, 15:29Je.bo ti mater svoju, dosadi li ti ikad pljuvati sve živo?bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 15:10Kakav jad od dresova haha... kelme na jugi drze cetnici od 2000tih godina. Prvo u sloveniji pocelo sa patikama za futsal, i dresove pomalo, sada su i u bosni i srbiji. Znaci srpska mafia i nista drugo koja tu okrece pare sa i preko vice. Nikad jadnije nismo izgledali, ovo je najniza kvaliteta dresova i opreme..znaci nije kelme izabran jer valja jer ima kvalitet jer zelimo nesto dobro repstaciji,nego izabran da se neko opari i zaradi preko cetnika u savezu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Stvarno ljudi nam metnuli Aliju na dres i mi se opet zalimo cc
Hahahaha dresovi sa likom najveceg izdajnika u povijesti bosnjackog naroda. Bolje Karadzića ili Mladića staviti

a gledaj kako komunjare odmah docekaju svojih 5 minuta..karadzic i mladic bolji od izetbegovica:-)
100% mnogo mi je drazi Karadzic ili Mladić, kod njih znam, u njihovim ocima sam turcin kojeg treba zaklat i to je posteno sa njihove strane, znam na cemu sam
Ali kod mrtvog alije, selam alejkum meraba, a vamo iza ledja metar u dupe mi stavlja, prodaje me, izdaje servira me na tanjir psihopatama, iskoristava me, mene moje pleme, sve zarad njegovih interesa, nabijem ga i njegovog sina, njegovu stranku kriminalcine najvece, ovom prilikom pozdrav faći za sve je u pravu sto prica! Alija izdajnik!!!

SWOT je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:59Ali kod mrtvog alije, selam alejkum meraba, a vamo iza ledja metar u dupe mi stavlja, prodaje me, izdaje servira me na tanjir psihopatama, iskoristava me, mene moje pleme, sve zarad njegovih interesa, nabijem ga i njegovog sina, njegovu stranku kriminalcine najvece, ovom prilikom pozdrav faći za sve je u pravu sto prica! Alija izdajnik!!!sve su nas prodali, jos na kraju sin njehov odvratni optuzbu protiv srbije za stetu u ratu povlaci jooooj kako mi se gade svi, lopovcine sve su pokrale!

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

nekad ovim forum harala skupina orginalnih momaka, punih duha, tzv. gay lobby, a danas ga spamaju justin, goretzka, semper i ostali one-linerski debili kojima je vrhunac orginalnosti ostavit

-
- Kontakt:
Meni su komunjare i četnici tu u 5 deka, znam da bi mi zabili noz u ledja cim im se ukaze prilika.SWOT je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:59100% mnogo mi je drazi Karadzic ili Mladić, kod njih znam, u njihovim ocima sam turcin kojeg treba zaklat i to je posteno sa njihove strane, znam na cemu sam
Ali kod mrtvog alije, selam alejkum meraba, a vamo iza ledja metar u dupe mi stavlja, prodaje me, izdaje servira me na tanjir psihopatama, iskoristava me, mene moje pleme, sve zarad njegovih interesa, nabijem ga i njegovog sina, njegovu stranku kriminalcine najvece, ovom prilikom pozdrav faći za sve je u pravu sto prica! Alija izdajnik!!!sve su nas prodali, jos na kraju sin njehov odvratni optuzbu protiv srbije za stetu u ratu povlaci jooooj kako mi se gade svi, lopovcine sve su pokrale!
- MoodyReboot
- Kontakt:
Čim padneš na sedždu, odmah te komunisti u leđa ubodu. Odgajaj dijete tako, malo nam je debila na planeti.Sindikat12 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:12Meni su komunjare i četnici tu u 5 deka, znam da bi mi zabili noz u ledja cim im se ukaze prilika.SWOT je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:59100% mnogo mi je drazi Karadzic ili Mladić, kod njih znam, u njihovim ocima sam turcin kojeg treba zaklat i to je posteno sa njihove strane, znam na cemu sam
Ali kod mrtvog alije, selam alejkum meraba, a vamo iza ledja metar u dupe mi stavlja, prodaje me, izdaje servira me na tanjir psihopatama, iskoristava me, mene moje pleme, sve zarad njegovih interesa, nabijem ga i njegovog sina, njegovu stranku kriminalcine najvece, ovom prilikom pozdrav faći za sve je u pravu sto prica! Alija izdajnik!!!sve su nas prodali, jos na kraju sin njehov odvratni optuzbu protiv srbije za stetu u ratu povlaci jooooj kako mi se gade svi, lopovcine sve su pokrale!
Alija je prvi zabio noz u ledja narodu. Nije ni cudo sto ga najvise gotive ovi "vjernici" koji dilaju drogu, piju alkohol i slicno...Sindikat12 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:12Meni su komunjare i četnici tu u 5 deka, znam da bi mi zabili noz u ledja cim im se ukaze prilika.SWOT je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:59100% mnogo mi je drazi Karadzic ili Mladić, kod njih znam, u njihovim ocima sam turcin kojeg treba zaklat i to je posteno sa njihove strane, znam na cemu sam
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑26 jun 2025, 19:58Alija je prvi zabio noz u ledja narodu. Nije ni cudo sto ga najvise gotive ovi "vjernici" koji dilaju drogu, piju alkohol i slicno...Sindikat12 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:12Meni su komunjare i četnici tu u 5 deka, znam da bi mi zabili noz u ledja cim im se ukaze prilika.SWOT je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:59
100% mnogo mi je drazi Karadzic ili Mladić, kod njih znam, u njihovim ocima sam turcin kojeg treba zaklat i to je posteno sa njihove strane, znam na cemu sam
Alija nikome nije zabio noz u ledja, to je prica onih koji bi najradije da ga nikad nije ni bilo, jer im smeta sto je stao uz svoj narod kad su svi drugi šutili. Covjek je proveo godine u zatvoru jer je govorio ono sto se niko nije usudjivao, i kad je rat dosao, nije pobjegao, nije se sakrio, vec je ostao sa svojim narodom i vodio ga kroz pakao. Da nije bilo Alije, pitanje je bi li Bosna danas uopste postojala.
To sto danas ima ljudi koji se lazno kite vjerom dok rade sranja – to nema nikakve veze s Alijom. On je bio za postenje, za moral, za narod. Nije krao, nije zivio na tudjoj grbaci, i nije trazio korist za sebe. A to boli mnoge koji bi najradije da se sjecamo samo onih koji su nas ucutkivali, zatvarali i govorili nam da se ne molimo, da sutimo i da nemamo pravo na svoje.
Moze se ne slagati s necijom politikom. Ali pljuvati po covjeku koji je dao zivot i slobodu za svoj narod to mogu samo oni koji ne znaju sta je ni cast ni historija.
Svi dosli pameti osim zahlupanih komunjarskih isprdaka. Sta je to Alija prodao?
Konstitutivnost naroda uveli komunisti tako je funkcionisao politicki zivot u BiH u Jugolsaviji, jer su S i H znali da nisu vecina. Ali komunjarama je odovarao taj status potlacenog jer su voljeli, kao sto vole i sada, da se iz cista mira poture Srbima i Hrvatima da im posaftaju. Takav je to mentalitet, sta ces?!
Tako da za ovu nakaradu od 3 konstituvna naroda nije izmislio Alija, nego truhle komunjare. I onda jos dodju bale kako je nesta prodato. Slucajni prolaznici.
Glupo i neobrazovano, sve sto zna jeste da se poturaju komsijama jer su im tako i preci radili.
Konstitutivnost naroda uveli komunisti tako je funkcionisao politicki zivot u BiH u Jugolsaviji, jer su S i H znali da nisu vecina. Ali komunjarama je odovarao taj status potlacenog jer su voljeli, kao sto vole i sada, da se iz cista mira poture Srbima i Hrvatima da im posaftaju. Takav je to mentalitet, sta ces?!

Tako da za ovu nakaradu od 3 konstituvna naroda nije izmislio Alija, nego truhle komunjare. I onda jos dodju bale kako je nesta prodato. Slucajni prolaznici.
Glupo i neobrazovano, sve sto zna jeste da se poturaju komsijama jer su im tako i preci radili.
Haha jaka tema odjednom, al istina je da su bošnjaci naučeni da ne vole aliju jer je to u trendu
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, meecko i 9 gostiju.