Dugo vremena nisam vidio kvalitetnog golmana u Bihaću, čini mi se da je Wili bio zadnji da si bio siguran da nećeš primiti neku frljoku.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 jun 2025, 11:28Ja bi volio jednog iskusnijeg igraca u spicu, taman da mali Halilagic ima uz koga sazrijevati. Neko ko moze dati sigurnih 10-ak golova.gattuso1919 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 10:52I Šetkić i Halilagić su zaštićeno godište. Mali Stipić isto je zaštićeno godište
Mislim da smo riješili taj problem
Ostaje li Mariagga zna li se, ima li golmana na vidiku. Pricalo se Gasalom ne znam ima li od toga sta.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
gattuso1919
- Kontakt:
Nejir Ćulov ode iz Stupčanice, možda njega da pokušaju dovestiIceplayer je napisao/la: ↑26 jun 2025, 13:10Dugo vremena nisam vidio kvalitetnog golmana u Bihaću, čini mi se da je Wili bio zadnji da si bio siguran da nećeš primiti neku frljoku.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 jun 2025, 11:28Ja bi volio jednog iskusnijeg igraca u spicu, taman da mali Halilagic ima uz koga sazrijevati. Neko ko moze dati sigurnih 10-ak golova.gattuso1919 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 10:52
I Šetkić i Halilagić su zaštićeno godište. Mali Stipić isto je zaštićeno godište
Ostaje li Mariagga zna li se, ima li golmana na vidiku. Pricalo se Gasalom ne znam ima li od toga sta.
Uprava za sad super, rade ko da ostaju, nadam se da ce tako i biti. Treba je dodatno prosiriti kvalitetnim ljudima. Dobar pomak u odnosu na prije, sve ce na vrijeme poceti, igraci se dovode prije pocetka, radi se punom parom kako sam i prizeljkivao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Opaaaaa imamo tehnickog sponzora

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pricajte sta hocete mi smo s ovim svim poprimili obrise ozbiljnog kluba. Ovo cekamo 30 god. Jedva cekam da naprave prezentaciju novog dresa i da to isto urade ozbiljno.
Jedino Jedinstvo i Celik, ne racunajuci Slobodu mogu u ovom kanalu od lige potpisati pravog tehnickog sponzora.
Jedino Jedinstvo i Celik, ne racunajuci Slobodu mogu u ovom kanalu od lige potpisati pravog tehnickog sponzora.
Svaka čast za upravu, stvarno velika stvar i ovo je plod ozbiljnog rada, komunikacija i konekcija.
Kad god je klub izbacio dresove kupio sam dva, sada su zaslužili da barem uzmem 4, dva domaća dva gostujuća
Kad god je klub izbacio dresove kupio sam dva, sada su zaslužili da barem uzmem 4, dva domaća dva gostujuća
- superFrankie
- Kontakt:
Ma nema sta, stvarno se ozbiljan posao radi. Jos eto po ovoj objavi za sponzora, da se zakljuciti da je i fan shop planiran
-
nebeskasila
- Kontakt:
Najezio sam se na ovo sve. Svaka im cast, ovo bas treba podrzati. Volio bih da dogovore jednu jaku prijateljsku za generalku, dosadila mi Sloboda novi i ti klubovi
-
arabijskisupi
- Kontakt:
Po mom sjećanju kemo hadžić, hamzabegović i wiliIceplayer je napisao/la: ↑26 jun 2025, 13:10Dugo vremena nisam vidio kvalitetnog golmana u Bihaću, čini mi se da je Wili bio zadnji da si bio siguran da nećeš primiti neku frljoku.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 jun 2025, 11:28Ja bi volio jednog iskusnijeg igraca u spicu, taman da mali Halilagic ima uz koga sazrijevati. Neko ko moze dati sigurnih 10-ak golova.gattuso1919 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 10:52
I Šetkić i Halilagić su zaštićeno godište. Mali Stipić isto je zaštićeno godište
Faris Ribic je bio dobar golman.arabijskisupi je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:45Po mom sjećanju kemo hadžić, hamzabegović i wiliIceplayer je napisao/la: ↑26 jun 2025, 13:10Dugo vremena nisam vidio kvalitetnog golmana u Bihaću, čini mi se da je Wili bio zadnji da si bio siguran da nećeš primiti neku frljoku.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 jun 2025, 11:28
Ja bi volio jednog iskusnijeg igraca u spicu, taman da mali Halilagic ima uz koga sazrijevati. Neko ko moze dati sigurnih 10-ak golova.
Ostaje li Mariagga zna li se, ima li golmana na vidiku. Pricalo se Gasalom ne znam ima li od toga sta.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad počinje prvenstvo?
Jos uvijek nije donesena odluka, to se i ceka da se zna tacan pocetak priprema.
Tako je to kada se radi pošteno i transparentno onda dolaze i sponzori
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Dragan Đurić je bio dobar golmanharden je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:52Faris Ribic je bio dobar golman.
Ostaju i Carlos i Ogboke. Mada, realno dobri su da pojacaju konkurenciju...nisu za prvih 11. Trebaju kvalitetnije opcije ako zelimo izbjeci surovu borbu za opstanak. ,negdje da budemo od 5-10 pozicije.
Mozemo mi i bolje ali zavisi od love s kojom raspolazemo i kvalitetnog skautinga
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jedino cega se bojim je trener. Ne znam hoce on moci uklopiti sve ovo i jek dovoljno dobar za ovakvu ligu
-
nebeskasila
- Kontakt:
Iako je sezona završena, ambiciozna Uprava našeg Kluba ne miruje! Danas su dogovoreni produžeci saradnje s trojicom nogometaša :
Sva trojica će i u narednoj sezoni nositi dres Jedinstva i braniti boje Kluba u Wwin Prvoj ligi Federacije BiH.
#DIGNIGLAVUNISISAM
Dosta vas je ovdje protiv Hadre, lik je kapiten i igra bec par sezona. Dugo godina igrac nije sakupio nastupa koliko on. Mozda mora poraditi na ponasanju, jer se uvijek mora ponasati kapitenski. U glavnim utakmicama je kiksao i to se ne smije desavati, ali njegova borba i zelja su mi veliki plus jer tjera i ostale
Zadnjih 15 godina nismo imali stanje kao sto imamo sad trenutno. Opet ce doci osjecaj da se ne moze docekati utakmica i pocetak prvenstva
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Hadra nas je umalo kostao ispadanja a Husović, igrac sa klupe nas je golovima spasio. Hadra dobro pripremljen i fokusiran je potreban Jedinstvu.
Šta ih ima uklapat 4231 i igraj samo nek je snage a to ce Igor srediti.nebeskasila je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:51Jedino cega se bojim je trener. Ne znam hoce on moci uklopiti sve ovo i jek dovoljno dobar za ovakvu ligu
-
gattuso1919
- Kontakt:
Ako imaš kvalitetne igrače (u odnosu na druge klubove u ovom rangu) ne treba puno pametovanja. Adžem je imao dobre igrače pa je i bilo mu lakše. Ne osporavam njegovo znanje, ali ne bi bili ovakvi rezultati da je ostala ona ekipa iz prve polusezone.Kyle88 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 23:46Šta ih ima uklapat 4231 i igraj samo nek je snage a to ce Igor srediti.nebeskasila je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:51Jedino cega se bojim je trener. Ne znam hoce on moci uklopiti sve ovo i jek dovoljno dobar za ovakvu ligu
Tako je brate, fizicki da mogu trcati, dva krila dobra tehnicki i 1na1 dobra, 9tka koja moze isporucit 10+ golova i ti si u top 5 svake god.gattuso1919 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 23:52Ako imaš kvalitetne igrače (u odnosu na druge klubove u ovom rangu) ne treba puno pametovanja. Adžem je imao dobre igrače pa je i bilo mu lakše. Ne osporavam njegovo znanje, ali ne bi bili ovakvi rezultati da je ostala ona ekipa iz prve polusezone.Kyle88 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 23:46Šta ih ima uklapat 4231 i igraj samo nek je snage a to ce Igor srediti.nebeskasila je napisao/la: ↑26 jun 2025, 17:51Jedino cega se bojim je trener. Ne znam hoce on moci uklopiti sve ovo i jek dovoljno dobar za ovakvu ligu
Samo dva terena u ligi su hibridni gdje ti mozes nesto napraviti na pas, mehanizme i sl ostalo je roke-koke.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 1 gost.