Ako bude, prvom prilikom ga polomiti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Borac iduće sezone ima 36 bodova a neće se ni oznojiti, zato je džaba praviti neke kalkulacije.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑26 jun 2025, 20:38Dzabi će za šest mjeseci moći kupiti melju sve sa stadionom, fantomskim trening kampom i dinom pekićem lično. Vrati se Dzabi, investiraj u svog melju.
Teško, nije to div sa Kromolja pa da ga se kupi za 2 marke, sa sve pečatom i tri veš mašine.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Znači već zaiskrilo na relaciji Šošić - Krpić. Pa nije ni 3 dana prošlo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jel to Krpa počeo šamarati ?jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:13Znači već zaiskrilo na relaciji Šošić - Krpić. Pa nije ni 3 dana prošlo.
Samo da se opet ne docepa pajsera
jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:13Znači već zaiskrilo na relaciji Šošić - Krpić. Pa nije ni 3 dana prošlo.

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Znaci vec zaiskirlo na relaciji Mirvicevi tjelohranitelji - Dzeka Muminovic. Pa nije ni 3 mjeseca proslo.
-
- Kontakt:
Jest Adžem ih rastavljao. I ne znam šta se na mene ljutite eno vam čovjek iz uprave blizak klubu to napisa.fks74 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:53Jel to Krpa počeo šamarati ?jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:13Znači već zaiskrilo na relaciji Šošić - Krpić. Pa nije ni 3 dana prošlo.

Gledaj Krpe na slici Ko da ga je neko kidnapovao.
-
- Kontakt:
Ti bas pratis Zeljeznicarjurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:13Znači već zaiskrilo na relaciji Šošić - Krpić. Pa nije ni 3 dana prošlo.

Jesil zadovoljan prelaznim rokom ?

-
- Kontakt:
Haj sto redovno citaju i pisu ovdje na temi Zeljeznicara, ali cak idu i na druge forume da citaju sta se tamo pise 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Dule i org cita19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:20Haj sto redovno citaju i pisu ovdje na temi Zeljeznicara, ali cak idu i na druge forume da citaju sta se tamo pise![]()

-
- Kontakt:
Vidis koliko ste nenormalni.
Pobili vam se ba igrači vi mene krivite sto citam forume humorističkog sadržaja.
Ne moram ništa citat. Ja to sam dobio info iz prve ruke. Samo sam vam pokusao naći negdje da mene ne ebete ko da je izmišljeno. A znam gdje ću naći. Morat će se Krpic otjerat jedan od načina je i po forumu da krene priča.
Ko piše o vama ne spominjem vas danima, nego zanimljiv duel pa prokomentarisao.
Pobili vam se ba igrači vi mene krivite sto citam forume humorističkog sadržaja.
Ne moram ništa citat. Ja to sam dobio info iz prve ruke. Samo sam vam pokusao naći negdje da mene ne ebete ko da je izmišljeno. A znam gdje ću naći. Morat će se Krpic otjerat jedan od načina je i po forumu da krene priča.
-
- Kontakt:
E cuj ne spominjes nas danima, a kada god naletim na ovu temu ti pises o Zeljeznicaru, al non stop, samo o nama pisesjurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:42Vidis koliko ste nenormalni.

Nisi mi odgovorio, kakav je prelazni rok ?

-
- Kontakt:
Za vas vrhunski u skladu sa ambicijamaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 jun 2025, 02:05E cuj ne spominjes nas danima, a kada god naletim na ovu temu ti pises o Zeljeznicaru, al non stop, samo o nama pisesjurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:42Vidis koliko ste nenormalni.
Ko piše o vama ne spominjem vas danima, nego zanimljiv duel pa prokomentarisao.da ne pricam kako znas ko je na drugom forumu blizak upravi, to je nastavak bolesti
![]()
![]()
Za nas đene đene moglo je i bolje ali raduje ostanak najboljeg igrača kojeg ne bi mogli zamijeniti da 3 pojačanja. I naravno trenera. Sarajevo kad ne mijenja trenera osvaja trofeje kroz historiju , nadajmo se bar 2 slijedece godine , titula i superkup.
-
- Kontakt:
Do Vice je, druze, a ne do trenera,.do Vice jejurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2025, 02:09Za vas vrhunski u skladu sa ambicijamaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 jun 2025, 02:05E cuj ne spominjes nas danima, a kada god naletim na ovu temu ti pises o Zeljeznicaru, al non stop, samo o nama pisesjurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:42Vidis koliko ste nenormalni.
Ko piše o vama ne spominjem vas danima, nego zanimljiv duel pa prokomentarisao.da ne pricam kako znas ko je na drugom forumu blizak upravi, to je nastavak bolesti
![]()
![]()
Za nas đene đene moglo je i bolje ali raduje ostanak najboljeg igrača kojeg ne bi mogli zamijeniti da 3 pojačanja. I naravno trenera. Sarajevo kad ne mijenja trenera osvaja trofeje kroz historiju , nadajmo se bar 2 slijedece godine , titula i superkup.

A ovo ostalo bumo vidjeli, bice jal raspad sistema, jal ozbiljna i opasna ekipa. Iskreno se nadam opciji b

Vi ste losiji sigurno.
Prosto je nevjerovatno koliko ovaj covjek lazejurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:42Ne moram ništa citat. Ja to sam dobio info iz prve ruke.

De se raspitaj malo, posto sve znas, ko vam je i zbog cega prebio "predstavnika" kluba, inace jednog velikog humanistu i filozofa, posto se Mirvic samo u tim krugovima krece

Odnosi se na ovo sto sam iznad napisao, a znaju vasi sta je.
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 27 jun 2025, 03:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo da vam po ko zna koji put javim da ću dok je pauza biti manje aktivan, kao i uvijek. Pošto vidim da me i dalje svaki dan spominjete, da ne pomislite da ste nešto "zakucali" i slično. Jednostavno ne vidim sve postove, samo onako preletim
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 11 gostiju.