Davno je zavrseno sa dvojicom ali kerojed i ameri nisu aminovali.
Ceka se da oni odobre visinu plate koja je dogovore. Tako je bilo sve do sinoc. Nemam pojma jel se danas nesto promijenilo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Davno je zavrseno sa dvojicom ali kerojed i ameri nisu aminovali.
Francis brat nasErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jun 2025, 19:16Svaka cast za francisa, uz Mlinarica najvece pojacanje!
Brat nas!
Sve znam ali sta ces...U najgorem momentu i eri mi smo najjaci financijski.Da smo bar imali ove pare prije 5-6 godina samo bi nam nebo bilo granicaTarpiTarpi je napisao/la: ↑26 jun 2025, 18:46Isti ciljevi kod nas i kod gradskog rivalaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2025, 18:32Jer nam ne trebaju.Dovelo se odnosno u narednim danima ce se kompletirati tim taman za ono sto nam treba,sigurna Evropa i eventualno borba za kup i superkup.U Evropi vec 15 godina nista uradili nismo svakako,u grupe ne mozemo,ako iznenadimo iznenadimo.I nayebat im se dobro mame za 100 godina i njima i svima![]()
+ ovaj format takmicenja + ove pare.. ni zamislit ne smijem.. prije 10 godina ispadnes u plejofu evropa lige i pimpek si, u ovom formatu bi igrao grupe konferencije i potencijalno bog zna staNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2025, 19:46Sve znam ali sta ces...U najgorem momentu i eri mi smo najjaci financijski.Da smo bar imali ove pare prije 5-6 godina samo bi nam nebo bilo granicaTarpiTarpi je napisao/la: ↑26 jun 2025, 18:46Isti ciljevi kod nas i kod gradskog rivalaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2025, 18:32
Jer nam ne trebaju.Dovelo se odnosno u narednim danima ce se kompletirati tim taman za ono sto nam treba,sigurna Evropa i eventualno borba za kup i superkup.U Evropi vec 15 godina nista uradili nismo svakako,u grupe ne mozemo,ako iznenadimo iznenadimo.I nayebat im se dobro mame za 100 godina i njima i svima![]()
Ne znam za vas sto ste toliko sigurni za Milnarica. Iskreno sam skeptican za svakog igraca kojeg dovedemo iz nase lige. Mi zaboravljamo da smo mnoge ovako doveli pa su podlegli pritisku i pogubili se. Bilbiju u najboljim godinama smo imali i bio je za nas promasaj. Sacekajmo utakmice da bismo nekog nazvali pojacanjem. Volio bih da bude pun pogodak, ali mi smo Sarajevo, izvolite se boriti sa pritiskom sa svih strana.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jun 2025, 19:16Svaka cast za francisa, uz Mlinarica najvece pojacanje!
Brat nas!
Dzafic istoGomis99 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:09Ne znam za vas sto ste toliko sigurni za Milnarica. Iskreno sam skeptican za svakog igraca kojeg dovedemo iz nase lige. Mi zaboravljamo da smo mnoge ovako doveli pa su podlegli pritisku i pogubili se. Bilbiju u najboljim godinama smo imali i bio je za nas promasaj. Sacekajmo utakmice da bismo nekog nazvali pojacanjem. Volio bih da bude pun pogodak, ali mi smo Sarajevo, izvolite se boriti sa pritiskom sa svih strana.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jun 2025, 19:16Svaka cast za francisa, uz Mlinarica najvece pojacanje!
Brat nas!
Ja procitah na nekom engleskom portalu da su ga platili 2 mil funti.. eto koliko je to u eurima i ako je postotak 2,5 , eto racunajte
Bilbiju su stalno šaltali, malo desetka, malo napadac, malo klupa, normalno da se u toj šizofreniji nije snasao, ali opet je dao nekoliko bitnih golova, kojima je isplatio svaku marku. Uopšte nije imao namjeru da ode iz Sarajeva, ali eto tadašnji stručnjaci odlucili drugacije.U Zrinjskom dobio kontinuitet i postao klupska legenda. Džafic je također kod Dudica, najmanje igrao na svojoj krilnoj poziciji, samo golman kod nas nije bio. I Mlinaric moze postati promasaj, ako ga Zekic recimo bude šaltao, malo na klupu, malo na krilo, s obzirom na Zekicev prošlosezonske eksperimente i pokusaje zbunjivanja protivnika, nista nije iskljuceno.Vjecnobordo je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:18Dzafic istoGomis99 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:09Ne znam za vas sto ste toliko sigurni za Milnarica. Iskreno sam skeptican za svakog igraca kojeg dovedemo iz nase lige. Mi zaboravljamo da smo mnoge ovako doveli pa su podlegli pritisku i pogubili se. Bilbiju u najboljim godinama smo imali i bio je za nas promasaj. Sacekajmo utakmice da bismo nekog nazvali pojacanjem. Volio bih da bude pun pogodak, ali mi smo Sarajevo, izvolite se boriti sa pritiskom sa svih strana.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 jun 2025, 19:16Svaka cast za francisa, uz Mlinarica najvece pojacanje!
Brat nas!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, hase73, Kyle88, pjankesarajevo i 64 gosta.