Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Ma nista to, prema onom crno-zutom prodavacu magle je Olise samo jos jedan krilni igrac "koji igra dobro" i koji je placen 55 miliona, bila bi sramota da nema ovakvu statistiku....
Sta bi s ovim? Prevarant ima preko 30 godine kao od sale

Jel' ovo mlada nada iz Dortmunda što je lagao za godine sad će u Kopenhagen ganjati loptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Je li ovo iz Stutgarta u Minhen dolazi napadac Jann Fiete Arp
Tamam mu je Tel ugrijao mjesto na klupi, neće mu biti teško da se uklopi sa ostalim mladim vodonosama

Tamam mu je Tel ugrijao mjesto na klupi, neće mu biti teško da se uklopi sa ostalim mladim vodonosama

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Krivo mi što je BVB prošle godine doveo glavnog napadača Stutgarta, koji je nastavio golgetersku seriju i u Dortmundu, a Bajern ove godine doveo dečka koji je bio zamjena Demirovicu i Undavu.
Evo ubi se koliko mi je kriv(o)...
Evo ubi se koliko mi je kriv(o)...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Osjetiće žuti uskoro na svojoj koži.Nick Woltemade for Stuttgart and Germany U21 this season:
44 games
29 goals
10 assists

Taj vaš glavni napadač je maksimalno još ove godine kod vas i onda adio.
Dugajlija se dovodi za budućnost, Ne gledaš ni EP 21, ne znaš kako igra i koji je potencijal.
Ali zato možeš seruckati na rende, svako malo ista količina.
Dugajlija se dovodi za budućnost, Ne gledaš ni EP 21, ne znaš kako igra i koji je potencijal.
Ali zato možeš seruckati na rende, svako malo ista količina.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sličan potencijal kao i Renato Sanchez. Voltemade pravi bajernovski transfer. Pokazao se dobro na nekom prvenstvu i odmah ga dovode.
Baš će se naigrati pored Kanea i kod poznatog ljubitelja mladih igraca Vincenta Kompanija. A i Bajern je inače poznat po tome da čeka mlade igrače da proigraju.
Dzaba branite ovaj transfer, kad i sami znate da će dečko većinu vremena hoblati klupu. Sad kad mu treba da igra sto vise minuta, on ode vodu donositi Kaneu.
Ode propali Voltemade u Augsburg za dvije sezone.
Baš će se naigrati pored Kanea i kod poznatog ljubitelja mladih igraca Vincenta Kompanija. A i Bajern je inače poznat po tome da čeka mlade igrače da proigraju.
Dzaba branite ovaj transfer, kad i sami znate da će dečko većinu vremena hoblati klupu. Sad kad mu treba da igra sto vise minuta, on ode vodu donositi Kaneu.
Ode propali Voltemade u Augsburg za dvije sezone.
Watzke je vječito ljut na Bayern, kao i Rudi.
Obojica su Out, ali iste strijele bacaju.
Ako se ne uvrijedite, mi bi poslali Nicka da se kali kod vas, dok se Haryju ne smrkne.
Ode Hary u England, vi nama vratite Nicka i potvrdite svoju reputaciju razvojnog kluba.
Obojica su Out, ali iste strijele bacaju.
Ako se ne uvrijedite, mi bi poslali Nicka da se kali kod vas, dok se Haryju ne smrkne.
Ode Hary u England, vi nama vratite Nicka i potvrdite svoju reputaciju razvojnog kluba.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Zato sto ih je primarna meta sa pocetnim slovom prezimena W odj.ebala
Woltemade za razliku od Wirtza se ne boji konkurencije.Pravi naslijednik Kanea kroz sezonu dvije.
Lik se više raduje što Florian nije došao u Bayern nego što će biti pojačanje Liverpoolu 

Ograniceni Premtardi i dalje misle da su doveli novog Messija a ne kukavicu koja zbog Musiale nije dosla u Bayern 

Bacena rukavica u lice Bayernu, trazi se 100mil za Woltemadea a oni nude 50. 
Na kraju ce biti 70ak plus eventualno Wanner.

Na kraju ce biti 70ak plus eventualno Wanner.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U Stuttgartu koriste jake droge ako misle da će dobiti 100 mil.
- JayCatwright
- Kontakt:
Znaci uzet ce im 80 + miliona za Woltemadea

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.