FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ErosViverosViv » 26 jun 2025, 22:45

Gomis99 je napisao/la:
26 jun 2025, 22:09
ErosViverosViv je napisao/la:
26 jun 2025, 19:16
Svaka cast za francisa, uz Mlinarica najvece pojacanje!
Brat nas!
Ne znam za vas sto ste toliko sigurni za Milnarica. Iskreno sam skeptican za svakog igraca kojeg dovedemo iz nase lige. Mi zaboravljamo da smo mnoge ovako doveli pa su podlegli pritisku i pogubili se. Bilbiju u najboljim godinama smo imali i bio je za nas promasaj. Sacekajmo utakmice da bismo nekog nazvali pojacanjem. Volio bih da bude pun pogodak, ali mi smo Sarajevo, izvolite se boriti sa pritiskom sa svih strana.
nema tu mnogo filozofije, neko se pokaže u našoj ligi, bude najbolji i ti ga kupiš, ne može prostije, a o tome smo sanjali nekada.
Mbappe lično ti ne može garantovati uspjeh i 25 golova ako tako gledaš.
I sretno kovi u norvichu, engleska je uvijek prav izbor.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 jun 2025, 22:50

Zagor je napisao/la:
26 jun 2025, 22:37
Gomis99 je napisao/la:
26 jun 2025, 22:10
Turo je napisao/la:
26 jun 2025, 21:25
Za koliko su ga kupili i je l nas procenat 3%
Ja procitah na nekom engleskom portalu da su ga platili 2 mil funti.. eto koliko je to u eurima i ako je postotak 2,5 , eto racunajte
Ako je tako, onda je oko 150 000 km nama

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 26 jun 2025, 22:59

Keremeh za sada najvece pojacanje

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 jun 2025, 23:14

Lucas je napisao/la:
26 jun 2025, 22:41
Vjecnobordo je napisao/la:
26 jun 2025, 22:18
Gomis99 je napisao/la:
26 jun 2025, 22:09

Ne znam za vas sto ste toliko sigurni za Milnarica. Iskreno sam skeptican za svakog igraca kojeg dovedemo iz nase lige. Mi zaboravljamo da smo mnoge ovako doveli pa su podlegli pritisku i pogubili se. Bilbiju u najboljim godinama smo imali i bio je za nas promasaj. Sacekajmo utakmice da bismo nekog nazvali pojacanjem. Volio bih da bude pun pogodak, ali mi smo Sarajevo, izvolite se boriti sa pritiskom sa svih strana.
Dzafic isto
Bilbiju su stalno šaltali, malo desetka, malo napadac, malo klupa, normalno da se u toj šizofreniji nije snasao, ali opet je dao nekoliko bitnih golova, kojima je isplatio svaku marku. Uopšte nije imao namjeru da ode iz Sarajeva, ali eto tadašnji stručnjaci odlucili drugacije.U Zrinjskom dobio kontinuitet i postao klupska legenda. Džafic je također kod Dudica, najmanje igrao na svojoj krilnoj poziciji, samo golman kod nas nije bio. I Mlinaric moze postati promasaj, ako ga Zekic recimo bude šaltao, malo na klupu, malo na krilo, s obzirom na Zekicev prošlosezonske eksperimente i pokusaje zbunjivanja protivnika, nista nije iskljuceno.
Rahmetli Dzeno rekao na pressu da Bilbija treba sutradan da potpise novi ugovor.Znam da je bio spreman dugorocno da ostane ali u zadnji momenat se zakomplikovalo,ostalo je historija.
Karakterno mi je odvratan,da je ostao vjerovatno ne bi imali Mersu,sve Bozijom voljom.

Dzafic dosao sa 32 godine,realno one seasone wonder nije se pokazao i to je to.Ni njegovo dovodjenje nije greska a Mlinaricevo je vrhunski potez.Bas bi levati ispali da ga nismo uzeli,da li cemo ga znati iskoristiti to je do nas

Vladane doktore sretno!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 jun 2025, 23:19

@NajvecaRadosti Ruku na srce, za ove današnje loše odnose nasih navijaca i Bilbije, isključivi krivac je istocna tribina. Dok je bio kod nas, ponasao se kao profesionalac, izvrsavao regularno sve svoje obaveze, dao doprinos uspjesima kluba i trofejima i apsolutno nicim nije zaslužio, da mu se po dolasku na Koševo sa Zrinjskim, psuje sestra i sve moguce. Razumijem onda, sto mu je to stvorilo bijes i sto srdacno slavi silne golove protiv nas.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 jun 2025, 23:27

Nema problem ni sa Hordama ni sa jednom drugom tribinom.Prvu na Kosevu nije slavio kad je zabio jbg bilo sta je bilo.Mi smo se borili onih godina sa Zrinjskim za titulu,yebeno je ostati dobar kad igras u direktnom konkurentu bitnu ulogu,moras tu i neke druge poslove odradjivati.Ja ga ne volim zbog neki drugi poteza a bio mi je najdrazi nas igrac jedno vrijeme,to je fudbal tako je kako je
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jun 2025, 23:29

NajvecaRadosti je napisao/la:
26 jun 2025, 23:14
Lucas je napisao/la:
Vjecnobordo je napisao/la:
26 jun 2025, 22:18

Dzafic isto
Bilbiju su stalno šaltali, malo desetka, malo napadac, malo klupa, normalno da se u toj šizofreniji nije snasao, ali opet je dao nekoliko bitnih golova, kojima je isplatio svaku marku. Uopšte nije imao namjeru da ode iz Sarajeva, ali eto tadašnji stručnjaci odlucili drugacije.U Zrinjskom dobio kontinuitet i postao klupska legenda. Džafic je također kod Dudica, najmanje igrao na svojoj krilnoj poziciji, samo golman kod nas nije bio. I Mlinaric moze postati promasaj, ako ga Zekic recimo bude šaltao, malo na klupu, malo na krilo, s obzirom na Zekicev prošlosezonske eksperimente i pokusaje zbunjivanja protivnika, nista nije iskljuceno.
Rahmetli Dzeno rekao na pressu da Bilbija treba sutradan da potpise novi ugovor.Znam da je bio spreman dugorocno da ostane ali u zadnji momenat se zakomplikovalo,ostalo je historija.
Karakterno mi je odvratan,da je ostao vjerovatno ne bi imali Mersu,sve Bozijom voljom.

Dzafic dosao sa 32 godine,realno one seasone wonder nije se pokazao i to je to.Ni njegovo dovodjenje nije greska a Mlinaricevo je vrhunski potez.Bas bi levati ispali da ga nismo uzeli,da li cemo ga znati iskoristiti to je do nas

Vladane doktore sretno!
Meni je samo zao sto Rozica i Valincica nismo na vakat doveli.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 26 jun 2025, 23:29

Lucas je napisao/la:
26 jun 2025, 23:19
@NajvecaRadosti Ruku na srce, za ove današnje loše odnose nasih navijaca i Bilbije, isključivi krivac je istocna tribina. Dok je bio kod nas, ponasao se kao profesionalac, izvrsavao regularno sve svoje obaveze, dao doprinos uspjesima kluba i trofejima i apsolutno nicim nije zaslužio, da mu se po dolasku na Koševo sa Zrinjskim, psuje sestra i sve moguce. Razumijem onda, sto mu je to stvorilo bijes i sto srdacno slavi silne golove protiv nas.
+1

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 26 jun 2025, 23:35

Lucas je napisao/la:
26 jun 2025, 23:19
Kod nas je dosao poslije teske povrede sa poljuljannim samopouzdanjem i dosta je fulao sanse, pogadjao stative, ali i pored toga igrao je dobro, davao lopte u prostor, skakao, dobro se kretao.
On je izbacio Atromitosa.
Sjecam se da mu je istok psovao Tamaru i dok je igrao kod nas.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 26 jun 2025, 23:54

Sretno nasem Vladanu, ovim balijama u savezu nije valjao za repku a mogao je komotno biti jedinica reprezentacije.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 26 jun 2025, 23:56

Pravi se fina ekipica, pare dolaze. Mozda bi se moglo dogurat do playoffa

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 27 jun 2025, 00:13

Ne znam al nisam neki fan ovog Banica...sa 30godina najveci mu uspjeh HNK Gorica...uistinu nisam ga puno pratio ovu sezonu, al sam ga pratio dok je bio u Olimpiji 5-6mjeseci i brzo su shvatili da nije to to, znao je odbranit nešto, al je znao i kiks ala Piplica uradit....draže bi mi bilo Begovic, Maric, Hankic pa i recimo Majkic iz Istre...

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 27 jun 2025, 00:19

amkeivke je napisao/la:
27 jun 2025, 00:13
Ne znam al nisam neki fan ovog Banica...sa 30godina najveci mu uspjeh HNK Gorica...uistinu nisam ga puno pratio ovu sezonu, al sam ga pratio dok je bio u Olimpiji 5-6mjeseci i brzo su shvatili da nije to to, znao je odbranit nešto, al je znao i kiks ala Piplica uradit....draže bi mi bilo Begovic, Maric, Hankic pa i recimo Majkic iz Istre...
Cican bi bio mnogo bolji izbor ali... Mora se priznati da je Banić daleko bolji od Roge (prvenstvo nije paničar i zna odlično igrati nogom) a Rockova je suvišno i spominjati

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 27 jun 2025, 00:44

amkeivke je napisao/la:
27 jun 2025, 00:13
Majkić ima klauzulu od 300k € koju i Hajduk nateže da plati.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jun 2025, 01:08

mosarajvosa83 je napisao/la:
26 jun 2025, 23:29
NajvecaRadosti je napisao/la:
26 jun 2025, 23:14
Lucas je napisao/la:

Vladane doktore sretno!
Meni je samo zao sto Rozica i Valincica nismo na vakat doveli.
Valincic je bio toliko blizu da mu je bio ljekarski zakazan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 27 jun 2025, 02:04

Tek sam večeras prvi put gledao "hajlice" od Mamasa. Djeluje ozbiljno i više kao osmica nego kao šestica. Hoće se "počambat", ne žali se ni u klizećim, zna se priključiti napadu, gurnut dubinsku, odvaži se i na šut s distance. Mogao bi nam valjati akoBogda.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 27 jun 2025, 06:03

Ovaj Banic moze proci. On je medju deset najboljih golmana u HNL :mrgreen:
Realno ,prosjek. Sa igracima njegovog profila neces postati Bosanski Dinamo. Da je taj nivo,uzeo bi ga rvacki Dinamo. :mrgreen:
No,za nase skromne ambicije je sasvim OK.
U stvari u skladu sa ambicijama nasih gazdurina ,cilj je da neko ima stajati na golu,dok se Guli,Mujkic i Jatta ne prodaju,ostalo je njima nebitno :mrgreen:
Kad se vec pominje mali debeli seceras Bilbija,neka smo ga otjerali :mrgreen:
Btw,decko je u Sarajevu bio izlozen pritisku ponajvise preko drustvenih mreza a to nije tribina Istok radila sigurno :mrgreen:
No,u svakom slucaju pozdravljam mu Tamaru . Puno !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jun 2025, 07:00

Pa eto taj Majkic nije skup, 300k € je nista a imas GK od 25, 26 godina...duzi vremenski period.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 27 jun 2025, 08:05

luckystrike je napisao/la:
27 jun 2025, 02:04
Tek sam večeras prvi put gledao "hajlice" od Mamasa. Djeluje ozbiljno i više kao osmica nego kao šestica. Hoće se "počambat", ne žali se ni u klizećim, zna se priključiti napadu, gurnut dubinsku, odvaži se i na šut s distance. Mogao bi nam valjati akoBogda.
Slican Dzokanovicu.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 27 jun 2025, 08:15

Antikloc je napisao/la:
27 jun 2025, 06:03
Realno ,prosjek. Sa igracima njegovog profila neces postati Bosanski Dinamo. Da je taj nivo,uzeo bi ga rvacki Dinamo. :mrgreen:
No,za nase skromne ambicije je sasvim OK.
Prosjek nego sta. Najgore sto ce mi se natovarit na kosti ovdje kad bude imao prvu odbranu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, hase73, nedimmmm1337, Noke995, plisek i 72 gosta.