FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i ovog momka Banica popljuvase , stvarno ne znam ljudi kako vam se da . Po meni je barem to bezveze , okej mozda su nezadovoljni ali nema potrebe po momku pljuvat mozda bude najbolji golman lige ja mu to od srca zelim
Teren je vazda bio jedino validno gdje ce se igrac pokazati
Na kraju krajeva Zekic ga je Aminovao cisto sumnjam da ne zna sve o njegovim kvalitetama
Na kraju krajeva Zekic ga je Aminovao cisto sumnjam da ne zna sve o njegovim kvalitetama
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Normalno je da komentarisemo transfere. Zeleni teren cemo komentarisati tokom sezone.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:36Evo i ovog momka Banica popljuvase , stvarno ne znam ljudi kako vam se da . Po meni je barem to bezveze , okej mozda su nezadovoljni ali nema potrebe po momku pljuvat mozda bude najbolji golman lige ja mu to od srca zelim
To sto ga Zekic hoce ne znaci da je Oblak i da cemo ga tusnuti za 15 miliona. Zekic je doveo i Rockova pa ne vidim da ko pljuje tu odluku.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno da zna, čak mislim da je njegova želja, jer zna HNL u bobu.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:36Evo i ovog momka Banica popljuvase , stvarno ne znam ljudi kako vam se da . Po meni je barem to bezveze , okej mozda su nezadovoljni ali nema potrebe po momku pljuvat mozda bude najbolji golman lige ja mu to od srca zelim
Popljuvali jedino idioti koji ga nikad nisu gledali i koji sude jedino po atraktivnosti njegovih klubova u karijeri.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma okej komentarisanje i to , nego nekad i previse negative .ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:42Normalno je da komentarisemo transfere. Zeleni teren cemo komentarisati tokom sezone.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:36Evo i ovog momka Banica popljuvase , stvarno ne znam ljudi kako vam se da . Po meni je barem to bezveze , okej mozda su nezadovoljni ali nema potrebe po momku pljuvat mozda bude najbolji golman lige ja mu to od srca zelim
To sto ga Zekic hoce ne znaci da je Oblak i da cemo ga tusnuti za 15 miliona. Zekic je doveo i Rockova pa ne vidim da ko pljuje tu odluku.
Sto se tice Rockova ne znam , znam da je u paketu sa Saletom i Jovicem došao ne znam jel to bilo prije ili poslje imenovanja ZZa
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
Tri nova igrača dolaze, sinoć na sastanku dogovoreni zadnji detalji.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bilo je mozda 10 dana nakon sto je Zekic stigao tako da su zasigurno sva trojica njegova zelja.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:49Ma okej komentarisanje i to , nego nekad i previse negative .ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:42Normalno je da komentarisemo transfere. Zeleni teren cemo komentarisati tokom sezone.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:36Evo i ovog momka Banica popljuvase , stvarno ne znam ljudi kako vam se da . Po meni je barem to bezveze , okej mozda su nezadovoljni ali nema potrebe po momku pljuvat mozda bude najbolji golman lige ja mu to od srca zelim
Sto se tice Rockova ne znam , znam da je u paketu sa Saletom i Jovicem došao ne znam jel to bilo prije ili poslje imenovanja ZZa
Imaju ljudi razloga biti negativni, mi smo klub i navijaci koji su navikli na trofeje, bez obzira da li ga nisi osvojio zbog sudija, igre ili necega treceg narod je nezadovoljan i tesko prihvata neke stvari, to vise nije ni godina-dvije, to je 5 i po svemu sudeci bit ce jos 5.
Mi nismo navikli na trofeje , koga ti lazes ovdje?ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:59Bilo je mozda 10 dana nakon sto je Zekic stigao tako da su zasigurno sva trojica njegova zelja.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:49Ma okej komentarisanje i to , nego nekad i previse negative .ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:42
Normalno je da komentarisemo transfere. Zeleni teren cemo komentarisati tokom sezone.
Imaju ljudi razloga biti negativni, mi smo klub i navijaci koji su navikli na trofeje, bez obzira da li ga nisi osvojio zbog sudija, igre ili necega treceg narod je nezadovoljan i tesko prihvata neke stvari, to vise nije ni godina-dvije, to je 5 i po svemu sudeci bit ce jos 5.
Nas klub je osvojio 7 titula prvaka za 79 godina postojanja, sto znaci da u prosjeku osvajamo titulu svako 11 godina, od dolaska Tana se to malo i popravilo gdje smo u 11 godina uzeli 3 titule sto je titula u prosjeku svako 3,66 godina.
-
- Kontakt:
Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
lik ima damu do poda, i voli izletiti vise nego hljeba se najesti. Lik hvata lopte po vrh 16
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Upravo mu je to najveća prednost uz igru nogom. Moraš se malo više potruditi kad trolaš.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:31Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Cekao ti da se javis da tebe lazem ovdjesoe je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:11Mi nismo navikli na trofeje , koga ti lazes ovdje?ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:59Bilo je mozda 10 dana nakon sto je Zekic stigao tako da su zasigurno sva trojica njegova zelja.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:49
Ma okej komentarisanje i to , nego nekad i previse negative .
Nas klub je osvojio 7 titula prvaka za 79 godina postojanja, sto znaci da u prosjeku osvajamo titulu svako 11 godina, od dolaska Tana se to malo i popravilo gdje smo u 11 godina uzeli 3 titule sto je titula u prosjeku svako 3,66 godina.
Sta cemo sad
GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:53Upravo mu je to najveća prednost uz igru nogom. Moraš se malo više potruditi kad trolaš.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:31Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.![]()

Svi koji su ovog strumfa stavili na ignor su zestoko pogrijesili...
Oplacem od njegove strucnosti

- luckystrike
- Kontakt:
Zekića predstavili 13.6. 5 do 12, a Rockova 19. popodne. Čisto sumnjam da je to bio Zoranov ultimatum. Pride, Zoran je tad popunjavao formulare za radnu dozvolu.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:49Sto se tice Rockova ne znam , znam da je u paketu sa Saletom i Jovicem došao ne znam jel to bilo prije ili poslje imenovanja ZZa
soe je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:11Mi nismo navikli na trofeje , koga ti lazes ovdje?ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:59Bilo je mozda 10 dana nakon sto je Zekic stigao tako da su zasigurno sva trojica njegova zelja.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:49
Ma okej komentarisanje i to , nego nekad i previse negative .
Ne mozes porediti bivšu Jugu gdje si imao konkurenciju strasnu i manji budzet sa ovim vremenom od 95 pa do danas, gdje realno imas 2-3 konkurenta a sa minimalnim ulaganjima mozes se dignuti lvl iznad jer imas investitora i napraviti farmer ligu kao sto je bila HNL, Ukrajinska, Bugarska i sl
Dobro bez bivse Jugoslavije od 94. do 2014. samo dvije titule.Ta prica o ulaganjima bi pila vode da nemas dva kluba koja su bukvalno politički projekti i poklopili su sve moguće u savezu.Kyle88 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 10:12soe je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:11Mi nismo navikli na trofeje , koga ti lazes ovdje?ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:59
Bilo je mozda 10 dana nakon sto je Zekic stigao tako da su zasigurno sva trojica njegova zelja.
Ne mozes porediti bivšu Jugu gdje si imao konkurenciju strasnu i manji budzet sa ovim vremenom od 95 pa do danas, gdje realno imas 2-3 konkurenta a sa minimalnim ulaganjima mozes se dignuti lvl iznad jer imas investitora i napraviti farmer ligu kao sto je bila HNL, Ukrajinska, Bugarska i sl
- luckystrike
- Kontakt:
Poznato je da UEFA koeficijente obračunava svako pet sezona, tako da se našim klubovima u novoj evropskoj sezoni brišu bodovi iz sezone 2020/2021 i dodaju iz sezone 2025/2026.Sarajevo brani najveći broj bodova u Evropi
FK Sarajevo je u sezoni 2020/2021 igrao četiri evropska pretkola. U prvom pretkolu Lige prvaka eliminisali su velški Connah, zatim su u drugom pretkolu poraženi od bjeloruskog Dynamo Bresta, pa su takmičenje nastavili u trećem pretkolu Evropa lige gdje su eliminisali Budućnost iz Podgorice, a onda su u play-offu Evropa lige zaustavljeni od škotskog Celtica.
Po tom zbiru, najviše bodova u novoj sezoni brani FK Sarajevo, a to je koeficijent od 2.500.
Sacekajte nemojte odmah pljuvati. Bice vremena i za to
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bravooo, naravno. Gdje da ne bude vremena da pljujemo, jedva cekanjeee

- 1 9 4 6 -
Kakve gluposti ti lupas to je nesto nemoguce.ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:59Bilo je mozda 10 dana nakon sto je Zekic stigao tako da su zasigurno sva trojica njegova zelja.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:49Ma okej komentarisanje i to , nego nekad i previse negative .ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jun 2025, 08:42
Normalno je da komentarisemo transfere. Zeleni teren cemo komentarisati tokom sezone.
Poseri gaVanja8 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 10:00GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:53Upravo mu je to najveća prednost uz igru nogom. Moraš se malo više potruditi kad trolaš.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:31Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi koji su ovog strumfa stavili na ignor su zestoko pogrijesili...
Oplacem od njegove strucnosti![]()
![]()