Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ali bolesnici glume naše navijače i pišu po temi. Nevjerovatni su. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
ima li se negdje naci spisak ulaznih transfera plbih klubova do sad?
znam da ima tema za to, ali je zamrla.
znam da ima tema za to, ali je zamrla.
Nisam zaboravio promieniti akaunt nego sam mislio da je ovaj pdf, izvinjavam se normalnim navijacima sarajeva a ti mi ga samo mozes popushitHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:27Zaboravio promijeniti akaunt. Bolesnici po našoj temi pišu i predstavljaju se k’o naši navijači.![]()
![]()
Crni Cerak 🐦⬛
Trollam ti staru papak jedanKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:32Nije on “zaboravio” promjeniti account nego je od pocetka troll koji glumi naseg navijaca. I to su bas svi skontali osim vas par koji se poklapaju sa njegovim maloumnim postovima.
![]()
Crni Cerak 🐦⬛
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Boki86 ce se osjecati uvrijeđenim kad ovo procita...HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 13:48Ali bolesnici glume naše navijače i pišu po temi. Nevjerovatni su.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakvi su to bolesnici, nemoguce.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jun 2025, 14:17Nesretnici![]()
Kako vam bar ovaj potpis “Crni Cerak” nije ofiran![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bruka za brukom, a oni i dalje misle da to neko ne vidi

Jos jednom, nema boljeg opisa >
Shizopitari je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave, dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije. Osim toga, često glume po forumima da su navijači rivalskih klubova kako bi stvorili lazni narativ, ulazeći u diskusije sa samim sobom.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Taman kad računovođa odmara od foruma, namjerno pošalje ovog psića da nastavi gdje on stao. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bolesniče jedan, sa kojeg profila pišeš na našoj temi?Orden43 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 14:12Nisam zaboravio promieniti akaunt nego sam mislio da je ovaj pdf, izvinjavam se normalnim navijacima sarajeva a ti mi ga samo mozes popushitHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:27Zaboravio promijeniti akaunt. Bolesnici po našoj temi pišu i predstavljaju se k’o naši navijači.![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem koji si ti kompleksaš. A ima vas sigurno još.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 13:48Ali bolesnici glume naše navijače i pišu po temi. Nevjerovatni su.![]()
Ko da si ti nesto bolji slunto
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma svaki od ovih istraumiranih pise. to je bolest rijetka.HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:36Bolesniče jedan, sa kojeg profila pišeš na našoj temi?Orden43 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 14:12Nisam zaboravio promieniti akaunt nego sam mislio da je ovaj pdf, izvinjavam se normalnim navijacima sarajeva a ti mi ga samo mozes popushitHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:27Zaboravio promijeniti akaunt. Bolesnici po našoj temi pišu i predstavljaju se k’o naši navijači.![]()
![]()
ide gas ide najtrofejniji klub, idu pare od transfera.. Ma ide sve, baza se siri. Radi se pametno, ne rasipa se.
jos da je uskociti u grupu i mjera. S trofejima se lagano odmicemo, sta reci..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ti si druze za izucavanja nekog ja ovolikog debila nisam odavno vidio, glup ane napisao sam u postu gore da sam mislio da je ovaj pdf forum nema tu opciju da automatski izbrisem post i sam sam ga prijavio nikakav acc ne koristim ali tebi mozak smrskan od dandara pa ne znas ni sta citas ni pisesHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:36Bolesniče jedan, sa kojeg profila pišeš na našoj temi?Orden43 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 14:12Nisam zaboravio promieniti akaunt nego sam mislio da je ovaj pdf, izvinjavam se normalnim navijacima sarajeva a ti mi ga samo mozes popushitHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:27Zaboravio promijeniti akaunt. Bolesnici po našoj temi pišu i predstavljaju se k’o naši navijači.![]()
![]()
Crni Cerak 🐦⬛
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
djeco prestanite koristiti ovdasnju dandaru dandu, sastrugani zid... lose po zdravlje pogotovo za ove zelene mlade momke, vidite da ne radi mozak. Obnevidiste jb vas patak. kako roba od 10 maraka moze valjati, realno?
Prestanite smrkati sastruganu fasadu
- 1 9 4 6 -
Dandaru ti koristi ovaj tvoj drug s tribine, mene okrivljuje za multy akaunte a on ih ima 30 fazon, na vasoj temi pise 10 navijaca sarajeva i ovaj debil sa svojih 30 akaunte al je pglu ko ki taLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:48djeco prestanite koristiti ovdasnju dandaru dandu, sastrugani zid... lose po zdravlje pogotovo za ove zelene mlade momke, vidite da ne radi mozak. Obnevidiste jb vas patak. kako roba od 10 maraka moze valjati, realno?
Crni Cerak 🐦⬛
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E, ako si napisao u postu gore da si mislio da je ovaj pdf i da forum nema tu opciju da automatski izbrišeš post i da si ga sam prijavio i da nikakav akaunt ne koristiš, ali je meni mozak smrskan od dandara pa ne znam šta čitam ni pišem, onda ti vjerujem.Orden43 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:47Ti si druze za izucavanja nekog ja ovolikog debila nisam odavno vidio, glup ane napisao sam u postu gore da sam mislio da je ovaj pdf forum nema tu opciju da automatski izbrisem post i sam sam ga prijavio nikakav acc ne koristim ali tebi mozak smrskan od dandara pa ne znas ni sta citas ni pisesHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:36Bolesniče jedan, sa kojeg profila pišeš na našoj temi?
Nevjerovatne scene. I ovi sto sam mislio da su polu-normalni ocito nisu. Evo ovaj Duska kaze zna iz prve ruke sta se desilo na pripremama u Ljubuskom, ali je podijelio post s foruma da ne mislimo da on licno izmislja. Zamisli sta je ono skontalo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:12Bruka za brukom, a oni i dalje misle da to neko ne vidi![]()
Jos jednom, nema boljeg opisa >Shizopitari je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave, dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije. Osim toga, često glume po forumima da su navijači rivalskih klubova kako bi stvorili lazni narativ, ulazeći u diskusije sa samim sobom.

Razni bokiji i ordeni sto glume nase navijace, pa ponekad zaborave da se izloguju, su posebna vrsta shizopitara, a kad na to dodamo tipove poput onog matorog degenerika fks74, tobeta, mosarajvosa (poznatog kao "cuo sam na podcastu da Hajduku ide 98% od Sosicevog transfera") i slicnih, covjek samo moze zakljuciti da im treba pomoc, a da je nisu zasluzili.
Hvala Bogu dragom da ih vecina zivi kilometrima od Sarajeva, jer ko bi ove poludjele i iskompleksirane gorstake trpio u nasem gradu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ali ovdje ima ozbiljno bolesnih ljudi.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Imena kolega, imena.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Jesu pacijenti nema ih na dunjalukuBumbaclat je napisao/la: ↑27 jun 2025, 16:06Nevjerovatne scene. I ovi sto sam mislio da su polu-normalni ocito nisu. Evo ovaj Duska kaze zna iz prve ruke sta se desilo na pripremama u Ljubuskom, ali je podijelio post s foruma da ne mislimo da on licno izmislja. Zamisli sta je ono skontalo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:12Bruka za brukom, a oni i dalje misle da to neko ne vidi![]()
Jos jednom, nema boljeg opisa >Shizopitari je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave, dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije. Osim toga, često glume po forumima da su navijači rivalskih klubova kako bi stvorili lazni narativ, ulazeći u diskusije sa samim sobom.![]()
Razni bokiji i ordeni sto glume nase navijace, pa ponekad zaborave da se izloguju, su posebna vrsta shizopitara, a kad na to dodamo tipove poput onog matorog degenerika fks74, tobeta, mosarajvosa (poznatog kao "cuo sam na podcastu da Hajduku ide 98% od Sosicevog transfera") i slicnih, covjek samo moze zakljuciti da im treba pomoc, a da je nisu zasluzili.
Hvala Bogu dragom da ih vecina zivi kilometrima od Sarajeva, jer ko bi ove poludjele i iskompleksirane gorstake trpio u nasem gradu.

E cuj treba im pomoc al' je nisu zasluzili

Dule je najjaca ubjedljivo, ona zna koji forumas ima veze sa Zeljinom, a koji nema i to sve na drugom forumu

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.