Obzirom da vjerovatno ne razumije bosanski, ne bi mu smetalo.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:54Mozda i bolje da ne igra za nas, po njega. Mi smo stoka od naroda, mogu misliti kakve ce povike slusati s tribina u slucaju da pogrijesi ili opet uđemo u niz poraza.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Uvijek ima stoke koja ce majmunske povike proizvesti.DeeWa je napisao/la: ↑27 jun 2025, 20:57Obzirom da vjerovatno ne razumije bosanski, ne bi mu smetalo.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:54Mozda i bolje da ne igra za nas, po njega. Mi smo stoka od naroda, mogu misliti kakve ce povike slusati s tribina u slucaju da pogrijesi ili opet uđemo u niz poraza.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
DeeWa je napisao/la: ↑27 jun 2025, 20:57Obzirom da vjerovatno ne razumije bosanski, ne bi mu smetalo.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:54Mozda i bolje da ne igra za nas, po njega. Mi smo stoka od naroda, mogu misliti kakve ce povike slusati s tribina u slucaju da pogrijesi ili opet uđemo u niz poraza.
Znam govoriti naš jezik. Ne baš savršeno, pričam ga sa mamom. Pisati još nisam naučio, ali trudim se.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma daleko je on jos od poziva, druga liga Holandska je haos. Ako se dokaze pa predje u prvoligasa onda tek. Od drugi liga jedino championship i cvajta dolaze u obzir.
zar taj volendam nije prvoligas:-)Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 06:48Ma daleko je on jos od poziva, druga liga Holandska je haos. Ako se dokaze pa predje u prvoligasa onda tek. Od drugi liga jedino championship i cvajta dolaze u obzir.
ako bude igrao, odmah u A repku, ako nista drugo, furke radi:-)
Dosao brat Dragocjeni u novog holandskog premijerligasa.babino je napisao/la: ↑28 jun 2025, 07:46zar taj volendam nije prvoligas:-)Sindikat12 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 06:48Ma daleko je on jos od poziva, druga liga Holandska je haos. Ako se dokaze pa predje u prvoligasa onda tek. Od drugi liga jedino championship i cvajta dolaze u obzir.
ako bude igrao, odmah u A repku, ako nista drugo, furke radi:-)

Nema sanse da ce ga neko staviti u prvu postavu U19 Holandije, ako nema potreban kvalitet. Izdominiralu su prvenstvo, a on je sve utakmice poceo i samo jednu nije do kraja zavrsio. Holandjani uvijek imaju jake U selekcije - evo i ova U21 im je ispala u polufinalu. Tako da, kvalitet sigurno ima. Mozda ne da postane njihov seniorski reprezentativac, ali da za par godina standardno igra njihovu prvu ligu (minimalno) - taj scenarij je sve izvjesniji. Spaha, na tebe je red!

Volendam ce igra u prvu ligu Holandije.caffetin je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:33perun je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:22Izjavio je da želi, do naših je.Goalgetter je napisao/la: ↑27 jun 2025, 16:58
Sto se tice papirologije, to bi sigurno dobio, pitanje je da li ima stvarno namjeru igrati za nas.
Nedavno je ako se ne varam dao pomalo arogantnu izjavu da ga ne zanima nasa U21 i da bi igrao samo za A-repku.
Ukoliko bude igrao u prvoj ligi i pruzao partije sigurno da ce reagovati strucni stab, ali i ja nesto sumnjam da ce do toga doci.
frajer preso udrugu ligu vibiga urepstaciju odma
neide totako
hoce jenu godinu pace letit kofisek nazat udrugu
menstrual
-
- Kontakt:
Moja greška, nisam znao da su upali
Zanimljivo.

Zanimljivo.
Hrvatski mediji prenose kako je Husic dosao iz svicarske u Rijeku i kako je najvjerojatnije to zamjena za Radeljića koji bi trebao otici.
Vidjet cemo hoce li i Husic sada biti malo vise na radaru sergeja barabreza.
Vidjet cemo hoce li i Husic sada biti malo vise na radaru sergeja barabreza.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Šteta za Košpu, u septembru dolazi u Beograd na druzenje sa reprezentativcima Srbije.
Kospo ima već 120 hiljada pratitelja na Instagramu. Samo Džeko i Kolašinac iz naše reprezentaticije imaju više, a nije još ni ušao u seniorski svijet. Mali je očito marketinški magnet. Mogao bi time privlačiti sponzore, menadžere i fine ugovore u dobrim klubovima.
Nije to nikakvo mjerilo. Amir Hadziahmetovic ima 273K, jer igra u Turskoj gdje su fanatici ljudi. Da igra u Maroku imo bi isto.DeeWa je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:25Kospo ima već 120 hiljada pratitelja na Instagramu. Samo Džeko i Kolašinac iz naše reprezentaticije imaju više, a nije još ni ušao u seniorski svijet. Mali je očito marketinški magnet. Mogao bi time privlačiti sponzore, menadžere i fine ugovore u dobrim klubovima.
Barselona je poznat tim, tako da se prate i juniorske ekipe, s obzirom da imaju najjacu skolu fudbala uz jos par klubova. On je veliki talenat i ima dobre sanse da zaigra u bar solidnom klubu Spanske lige tipa Osasuna. I takav bi nam dobro doso, a sve ostalo je bonus.
Nova dva gola Luke Djurica (21) za Hoffenheim II
12 golova i 3 asistencije u posljednjih 14 utakmica
12 golova i 3 asistencije u posljednjih 14 utakmica

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Semper je jedan od vecih debila na ovom forumu a ti si izgleda novi.
naprijed rejal

Vala ja ne znam šta je problem da se momak zovne i u A ekipu, bolji je od yebenog Mujakića.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.