Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odbili Begovića zbog Nojera iz hrvatskog fenjeraša.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Al nikad meš'čini nećemo naučiti da prvo skočimo pa kažemo hop.
Logika je ako ti se tim bori za opstanak, da imaš visok procenat odbranjenih šuteva, kakav god da si golman.
Vrijeme će pokazat kao i uvijek i kod svakog .
Logika je ako ti se tim bori za opstanak, da imaš visok procenat odbranjenih šuteva, kakav god da si golman.
Vrijeme će pokazat kao i uvijek i kod svakog .
MNON
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Upravo. Isto ko da smo muftica uzeli, frajer ima 750 odbrana za sezonu
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja ne znam da smo se zayebali sa Rogicem.Statisticki najbolji golman lige a nije branio bas citavu sezonu.Banic je isto kvalitetan golman kao i Maric i naravno da je cijenjen to zna svako ko prati u HNL,sa Hajdukom dogovorio unaprijed promjena trenera sprijecila dolazak.Ljudi veze nemaju uzeli Gatuza prije Zekica,6 utakmica lik nije u stanju zaredom da dobije a bori se za titulu,sa ZZ bi pobjegli i Dinamu i Rijeci barem 10 bodova ove sezone.A i takvi bi bili prvaci u nasoj ligi bez problema,sa srpskom smo bas u 5 deka kad izbijes CZ ali HNL je dosta ispred nas po svemu.
Nasoj transfer politici niko nema pravo nista da kaze pogotovo ne vi koji sve sami škart dovodite godinama i godinama a ostali u BiH pogotovo mada oni da izadju sa juniorima bjezat ce nam 20 bodova tako da njima je ovo nebitan period godine i tad su najtisi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 jun 2025, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa eto nisam ga htio uzeti za primjer al' eto.ErosViverosViv je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:02Upravo. Isto ko da smo muftica uzeli, frajer ima 750 odbrana za sezonu
Čovjek je u 4 derbija imao preko 20 odbrana.
MNON
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:02Ja ne znam da smo se zayebali sa Rogicem.Statisticki najbolji golman lige a nije branio bas citavu sezonu.Banic je isto kvalitetan golman kao i Maric i naravno da je cijenjen to zna svako ko prati u HNL,sa Hajdukom dogovorio unaprijed promjena trenera sprijecila dolazak.Ljudi veze nemaju uzeli Gatuza prije Zekica,6 utakmica lik nije u stanju zaredom da dobije a bori se za titulu,sa ZZ bi pobjegli i Dinamu i Rijeci barem 10 bodova ove sezone.A i takvi bi bili prvaci u nasoj ligi bez problema,sa srpskom smo bas u 5 deka kad izbijes CZ ali HNL je dosta ispred nas po svemu.
Solidni golmani i ništa više od toga. Poenta je da vi svakog od njih predstavljate kao Donarumu i Kasiljasa.
A ti hvalospjevi o Zekiću su apsurdni i šta bi bilo kad bi bilo. Većina ozbiljnijih utakmica je pokazala koliko je ograničen trener.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kone malo para dobiju odma kamion menadzerskih igraca dovedu, i oni se ko razumiju sad ko valja ko ne valja
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
To ce vrijeme pokazati,ovi momci su najvise sto mozes dovesti u ovu ligu logicno da nece Begovic dociVirtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:13NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:02Ja ne znam da smo se zayebali sa Rogicem.Statisticki najbolji golman lige a nije branio bas citavu sezonu.Banic je isto kvalitetan golman kao i Maric i naravno da je cijenjen to zna svako ko prati u HNL,sa Hajdukom dogovorio unaprijed promjena trenera sprijecila dolazak.Ljudi veze nemaju uzeli Gatuza prije Zekica,6 utakmica lik nije u stanju zaredom da dobije a bori se za titulu,sa ZZ bi pobjegli i Dinamu i Rijeci barem 10 bodova ove sezone.A i takvi bi bili prvaci u nasoj ligi bez problema,sa srpskom smo bas u 5 deka kad izbijes CZ ali HNL je dosta ispred nas po svemu.
Solidni golmani i ništa više od toga. Poenta je da vi svakog od njih predstavljate kao Donarumu i Kasiljasa.
A ti hvalospjevi o Zekiću su apsurdni i šta bi bilo kad bi bilo. Većina ozbiljnijih utakmica je pokazala koliko je ograničen trener.![]()
Niko ne pravi Buffona ali nema potrebe da neko bude nezadovoljan jer ponavljam ovo je najvise sto mozes dovesti-solidno iz HNL sto bi trebalo biti jako dobro u nasoj ligi ali to cemo vidjeti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobro, sta zelite dokazat? Doveli smo rupu od golmana, vama bolje, mi cemo biti losiji. Predstavljamo ga kako mi mislimo da treba, vi mislite suprotno, ok. Predstavljamo da navijacki kako treba, nadamo se da ce biti top golman. Ako se zajebemo, mi smo se zajebali, nece nam biti prvi put. Dosadni ste vise sa stalnim palamudjenjem.
since 1973
onako je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:23Dobro, sta zelite dokazat? Doveli smo rupu od golmana, vama bolje, mi cemo biti losiji. Predstavljamo ga kako mi mislimo da treba, vi mislite suprotno, ok. Predstavljamo da navijacki kako treba, nadamo se da ce biti top golman. Ako se zajebemo, mi smo se zajebali, nece nam biti prvi put. Dosadni ste vise sa stalnim palamudjenjem.
Naravno da nije rupa od golmana, u ozbiljnoj ligi kao što je HNL nema takvih. Međutim malo je simptomatično da je ovo drugi golman kojeg ste "oteli" Dinamu, Hajduku, Rijeci, Osijeku, itd, itd.
Nikako da naučite lekcije, posebno ove iz juna, jula ili avgusta kada ste Real Madrid, pa ste za samo par mjeseci GOŠK i Sloboda.
Slomi se ti da dokažeš da si htio ovdje onaj post napisati. De reci nam kako ti je nick na našoj temi?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
stvar je u tome sto se vi uvijek lozite nenormalno i pravite zvijezde od svojih igraca, cak i kad to kvalitet ne prati.onako je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:23Dobro, sta zelite dokazat? Doveli smo rupu od golmana, vama bolje, mi cemo biti losiji. Predstavljamo ga kako mi mislimo da treba, vi mislite suprotno, ok. Predstavljamo da navijacki kako treba, nadamo se da ce biti top golman. Ako se zajebemo, mi smo se zajebali, nece nam biti prvi put. Dosadni ste vise sa stalnim palamudjenjem.
dovedete, lupam sad, beka kojeg bi mozda smatrali prosjekom da je u nekoj drugoj ekipi i koji i jest prosjek, a vi od njega napravite marcela.
zato je sad navijacima drugih klubova malo smijesno, jer znamo svi kako obicno zavrsi.
Više postova o Baniću na ovoj temi nego na temi FK Sarajevo. 
Nikad poraz, samo lekcija.
Ne dolazi Donaruma baš toliko često u ovu ligu.
Prirodno je da citava drzava prati desavanja u najvecem najtrofejnijem najbogatijem i najuredjenijem klubu, pa tako i forum reaguje.
Jedino malo iznenadjuje da se ovoliko prati u drzavama okruzenja
Kako želite možemo pričati i o tome kako smo zaradili skoro 5 miliona KM za 9 minuta igranja.
Kako glupi komentari za protivničke igrače, koga zaboli qrac koje je igrače željkan doveo.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, johntravolta123 i 7 gostiju.