Ma ne mora bit ModricRaonffa je napisao/la: ↑27 jun 2025, 13:04Kontam šta govoriš ali teško je naći takvog box to box veznjaka i dovesti ga u našu ligu jbg.godrina je napisao/la: ↑26 jun 2025, 22:05Ma daleko od toga da sam ga odpisao. I ja mislim i volio bi da "bukne", da sav potencijal pokaze i strasno dobro napreduje.Raonffa je napisao/la: ↑26 jun 2025, 16:09
Joj brate ja ne bih Lagumdžiju otpisivao tek tako, možda griješim ali mislim da bi on mogao eksplodirati ove sezone, pa možda čak i da dobijemo bolju verziju Armina Hodžića. Joao Eric isto mislim da bi nam mogao valjati pravo, ne bi me iznenadilo da obojica prešišaju Radovca po kvalitetu i dobrim partijama.
Ma vala, što se mene tiče ne mora biti bolja, neka bude ista kao i prošla samo da uhvatimo rezultatski kontinuitet i redovno izlazimo u Evropu. Jer, iskreno, pun mi je qurac ovih amplituda zadnjih pet godina od borbe za titulu, preko potencijalnog gašenja u koroni, onda izlazak u Evropu, pa borba za opstanak, pa sad opet Evropa... Ne mogu više ja to![]()
Medjutim on nije tip veznjaka na kojeg ja mislim. Pored njega sa svim njegovim osobinama nama treba neko ko trci od 16 do 16. Neko ko pokriva i nasu polovinu a da moze i zna povuc loptu, uposlit krilo, da mu asistencija nije incident. Ili nam treba taj covjek ili da Madzid i Gojak odigraju sezone zivota i sa minimalno izostanaka.