Nemam nista protiv njega,podrzavam ga. Al mu neko iz uprave treba skrenut paznju nije ovo Jedinstvo..nek se malo uozbilji nijedan trener ne objavljuje kao on,ubice ga drustvene mrezeb00t je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:17Davno sam ja rekao da je Dijabola ;D al narod se smije...Amelitos je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:15Ima li ko da skrene paznju Adzemu da malo smanji dozivljaj i objavljivanje na drustvenim mrezama. Ipak on vodi ozbiljan klub Zeljeznicar a ne Pofalicki, nije uredu da nam je trener aktivan toliko na drustvenim mrezama i da objavljuje ima zvanicna stranica kluba koja se bavi tim. Iskreno meni je to malo degutantno. Prvi poraz raja ce ga uzet na zub zbog njegovih objava
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- jointunija
- Kontakt:
E moj tupane pitarski.frenky1991 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 13:10https://vt.tiktok.com/ZSBRf6QsA/ E moj mrtvi tiktokeru Adzeme
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Na ovoj temi je najmanje navijača Želje
Isključiti komentare na fbu isto
Isključiti komentare na fbu isto
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Smije nam se svijet klocuuujointunija je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:37E moj tupane pitarski.frenky1991 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 13:10https://vt.tiktok.com/ZSBRf6QsA/ E moj mrtvi tiktokeru Adzeme
- jointunija
- Kontakt:
Boli te **** botino.frenky1991 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:56Smije nam se svijet klocuuujointunija je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:37E moj tupane pitarski.frenky1991 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 13:10https://vt.tiktok.com/ZSBRf6QsA/ E moj mrtvi tiktokeru Adzeme
Halojointunija je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:59Boli te **** botino.

Mislim da ce igrati u ovom sastavu
…………..Jaganjac
Pejić…….Sosic…Cvetanoski
………Erick Lagumdzija
Alic Karamarko Sedoorf Odinaka
…………….Muftic
Eventualno Vinicius ili Ibraheem umjesto Pejica
…………..Jaganjac
Pejić…….Sosic…Cvetanoski
………Erick Lagumdzija
Alic Karamarko Sedoorf Odinaka
…………….Muftic
Eventualno Vinicius ili Ibraheem umjesto Pejica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Upozoravamo mnogi još od vremena kad se pojavila informacija da bi nam mogao postati trener. I dalje upozoravamo da ovakav ozbiljan klub ne smije sebi dozvoliti da ga vodi ovakav diletant. Sve nas koji upozoravamo mnogi ovdje nazivaju botovima, neprijateljima kluba, Ćoricevcima…Amelitos je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:20Nemam nista protiv njega,podrzavam ga. Al mu neko iz uprave treba skrenut paznju nije ovo Jedinstvo..nek se malo uozbilji nijedan trener ne objavljuje kao on,ubice ga drustvene mrezeb00t je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:17Davno sam ja rekao da je Dijabola ;D al narod se smije...Amelitos je napisao/la: ↑28 jun 2025, 14:15Ima li ko da skrene paznju Adzemu da malo smanji dozivljaj i objavljivanje na drustvenim mrezama. Ipak on vodi ozbiljan klub Zeljeznicar a ne Pofalicki, nije uredu da nam je trener aktivan toliko na drustvenim mrezama i da objavljuje ima zvanicna stranica kluba koja se bavi tim. Iskreno meni je to malo degutantno. Prvi poraz raja ce ga uzet na zub zbog njegovih objava
- jointunija
- Kontakt:
Vi nemate veze sa Željom,ne pravite se budale,a ovo je staro preko 2 godine,bolje šutiti nego biti glup.Laudrup je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:31Upozoravamo mnogi još od vremena kad se pojavila informacija da bi nam mogao postati trener. I dalje upozoravamo da ovakav ozbiljan klub ne smije sebi dozvoliti da ga vodi ovakav diletant. Sve nas koji upozoravamo mnogi ovdje nazivaju botovima, neprijateljima kluba, Ćoricevcima…
-
Ne jedi govana gluperdo mrtva.Cuj staro preko 2 godine HAHAHAHjointunija je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:34Vi nemate veze sa Željom,ne pravite se budale,a ovo je staro preko 2 godine,bolje šutiti nego biti glup.Laudrup je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:31Upozoravamo mnogi još od vremena kad se pojavila informacija da bi nam mogao postati trener. I dalje upozoravamo da ovakav ozbiljan klub ne smije sebi dozvoliti da ga vodi ovakav diletant. Sve nas koji upozoravamo mnogi ovdje nazivaju botovima, neprijateljima kluba, Ćoricevcima…

Ne kontam sta je to Adzem objavio da se od toga pravi problem?
Nema nista gore na ovom forumu od vrijedjanja
Zar ne mozete normalno diskutovat?
Nema nista gore na ovom forumu od vrijedjanja
Zar ne mozete normalno diskutovat?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 jun 2025, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Navodno lajvovao s faćom, nisam upratio
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Ako budu dobro igrali neka lajva s kim hoce
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Lajvovao jeste ali to je bilo prije godinu dana, sada to vise ne radi koliko vidim. Fakat je bolesno i debilno vrijedjati covjeka i trenera koji voli i zivi ovaj klub. Nismo jos nijednu utakmicu odigrali odmah se udarilo po njemu, ako mi budemo pobjedjivali neka objavljuje gole slike na only fansu sto se mene tice.
kakvi dusmani ovdje pisu. adzemu se mozete samo saget, picka vam materina bezobrazna.
Ma odavno se svašta ovdje nakotilo i sve im je dozvoljeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E sad prekidam post

Ko je sad ova botina frenki
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
-
Udjem samo da ti se stare najebemRatoborniMrmot je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:42Degencina napravila barem dva profila, navijac Milana![]()
Jesu ljudi bolesni, drama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.