FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
50%
Prolazak u Play off
37
21%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 175

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la luckystrike » 28 jun 2025, 17:49

f0rest1946 je napisao/la:
28 jun 2025, 17:31
luckystrike je napisao/la:
28 jun 2025, 17:29
f0rest1946 je napisao/la:
28 jun 2025, 11:27

Ja vec u kafani nigdje jos utakmice sta je ovo :mrgreen:
Haman da nisi ni izlazio od sinoć.

Na stranu prijateljski karakter, ja bih volio da ovo riješimo u svoju korist :)
Jasta ali prva pripremna ne očekujem vala nista , al ajd i to sto kažeš bilo bi lijepo pobijediti.
Da hairli započnemo sezonu pobjedom.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 28 jun 2025, 17:53

ErosViverosViv je napisao/la:
28 jun 2025, 17:44
Noke995 je napisao/la:
28 jun 2025, 17:34
Ako imate takav stav onda prestanite prozivati borac i zrinjski za sudije, jer bi isto radili da vam se ukaže prilika.
Da nam trebaju ljudi u savezu to svakako, ali samo da nam obezbijede fer suđenje i ništa više!
Mi smo Sarajevo.
Nikad ne dopustaj takvo razmisljanje, zato nam ovo i rade jer smo u liniji manjeg otpora.
Prvo pet godina da se vrati sve, pokrasti svaki trofej, korner, aut, faul, a onda maksimalno posteno za sve strane dok je lige i drzave!
Posteno sudjenje ces dobiti na fazon koji ti mi ovdje govorimo a to je usluga za uslugu.
Cetiri kantonalna saveza na svoju stranu okreni u vidi, fin pomoci nekom klubu, posudbi igraca ili daj ih besplatno sa opcijom otkupa za neku manji cifru ili % od iduceg transfera.
Savezu reci moze kamp ali da nasi ljudi budu u komisijama za sudjenje i takmicenje.
Znaci nije potplacivanje nego usluga za uslugu.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 28 jun 2025, 17:55

Kad li ce novi dresovi? Da hoce opet treca garnitura biti u zelenoj boji.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 28 jun 2025, 17:57

Kyle88 je napisao/la:
28 jun 2025, 17:23
28 jun 2025, 16:56
Noke995 je napisao/la:
28 jun 2025, 16:05

Pa ako bi to radili, po čemu smo onda drugačiji od drugih?
Svi ovi klubovi što haraju evropom su u debelim minusima, stalno ih šalju na neke uefine sudove, prijete im suspenzijama i izbacivanjem pa se odjednom to zataška i poslije godinu dana kao dobiju sve na sudu i redovno igraju završnicu lige prvaka. Ovi što rade dobro i pozitivno, prave igrače za druge, dižu akademiju, uzimaju milione - njih nema nigdje, eventualno koji trofej u svom prvenstvu uzmu svakih 5 godina i to je to.

Kod nas je itekako specifično jer imaš najbliži primjer šta dobijaš krađom i lopovlukom. Dobijaš titule, grupne faze evropskih takmičenja, prezimiš u evropi, uzmeš 15 miliona samo od učestvovanja, otvoren evropski market za tvoje igrače, automatski dižeš klub u svakom segmentu, dobiješ na brendu, igrači su na evropskom izlogu svih velikana, veće cijene, navijači ti gostuju po evropskim stadionima čitavu godinu, dolaze ti velika imena u grad i još milion stvari.
Imaš i odličan primjer nas koji poslujemo pozitivno, prodajemo igrače za dobre cifre čim odigra dobru sezonu, igramo pošteno a karaju nas svaku drugu utakmicu, čitavu sezonu se ne boriš ni za šta jer tačno znaš prve 4 pozicije prije početka sezone, klub ti ulazi u neke kvaziratove, izdaje saopštenja kao da kurrcu sviraju, a nikakvog pomaka ne samo zadnjih 5 godina nego ni narednih 5.
Pa ti sad odaberi stranu, ako ti se sviđa da nam pobjeda protiv konahs quaia, aktobea i atromitosa bude evropski vrhunac od 2014 do 2030 onda se moraš zapitati kakvi smo mi to i kao klub i kao navijači.

U ovoj situaciji u savezu i državi, ja ne želim pošteno da se igra, želim svake sezone duplu krunu i grupnu fazu evrope jer pošten više neće jebbati.
+1

Plus na ovo sve mozes pokucat na vrata kantonalnim, federalnim i drzavnim institucijama za stadion, praviti pritisak a ako ne ide zapoceti sam svoj (lakse doci do investitora itd itd)

I samo da pridodam da imam vise od 500 KM ustedjenih.
Hos nas vodit na pivu dede ti?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 28 jun 2025, 17:59

pjankesarajevo je napisao/la:
28 jun 2025, 17:57
Kyle88 je napisao/la:
28 jun 2025, 17:23
28 jun 2025, 16:56

Svi ovi klubovi što haraju evropom su u debelim minusima, stalno ih šalju na neke uefine sudove, prijete im suspenzijama i izbacivanjem pa se odjednom to zataška i poslije godinu dana kao dobiju sve na sudu i redovno igraju završnicu lige prvaka. Ovi što rade dobro i pozitivno, prave igrače za druge, dižu akademiju, uzimaju milione - njih nema nigdje, eventualno koji trofej u svom prvenstvu uzmu svakih 5 godina i to je to.

Kod nas je itekako specifično jer imaš najbliži primjer šta dobijaš krađom i lopovlukom. Dobijaš titule, grupne faze evropskih takmičenja, prezimiš u evropi, uzmeš 15 miliona samo od učestvovanja, otvoren evropski market za tvoje igrače, automatski dižeš klub u svakom segmentu, dobiješ na brendu, igrači su na evropskom izlogu svih velikana, veće cijene, navijači ti gostuju po evropskim stadionima čitavu godinu, dolaze ti velika imena u grad i još milion stvari.
Imaš i odličan primjer nas koji poslujemo pozitivno, prodajemo igrače za dobre cifre čim odigra dobru sezonu, igramo pošteno a karaju nas svaku drugu utakmicu, čitavu sezonu se ne boriš ni za šta jer tačno znaš prve 4 pozicije prije početka sezone, klub ti ulazi u neke kvaziratove, izdaje saopštenja kao da kurrcu sviraju, a nikakvog pomaka ne samo zadnjih 5 godina nego ni narednih 5.
Pa ti sad odaberi stranu, ako ti se sviđa da nam pobjeda protiv konahs quaia, aktobea i atromitosa bude evropski vrhunac od 2014 do 2030 onda se moraš zapitati kakvi smo mi to i kao klub i kao navijači.

U ovoj situaciji u savezu i državi, ja ne želim pošteno da se igra, želim svake sezone duplu krunu i grupnu fazu evrope jer pošten više neće jebbati.
+1

Plus na ovo sve mozes pokucat na vrata kantonalnim, federalnim i drzavnim institucijama za stadion, praviti pritisak a ako ne ide zapoceti sam svoj (lakse doci do investitora itd itd)

I samo da pridodam da imam vise od 500 KM ustedjenih.
Hos nas vodit na pivu dede ti?
A ne placam alkohol, mozel sta drugo?

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 28 jun 2025, 18:01

Noke995 je napisao/la:
Ako imate takav stav onda prestanite prozivati borac i zrinjski za sudije, jer bi isto radili da vam se ukaže prilika.
Da nam trebaju ljudi u savezu to svakako, ali samo da nam obezbijede fer suđenje i ništa više!
Mi smo Sarajevo.
Nikad ne dopustaj takvo razmisljanje, zato nam ovo i rade jer smo u liniji manjeg otpora.
Prvo pet godina da se vrati sve, pokrasti svaki trofej, korner, aut, faul, a onda maksimalno posteno za sve strane dok je lige i drzave!
Svakom svoje brate, najveća pobjeda je da napraviš takvu ekipu da i kad ti to sve rade zgadiš im fudbal.
E to treba da bude naša reakcija, a ne vraćati istom mjerom.
Ti klubovi svakako neće postojati kad ovo prođe.
Ja razmišljam na ovaj način.
MNON

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 jun 2025, 18:07

Noke995 je napisao/la:
28 jun 2025, 18:01
Noke995 je napisao/la:
Mi smo Sarajevo.
Svakom svoje brate, najveća pobjeda je da napraviš takvu ekipu da i kad ti to sve rade zgadiš im fudbal.
Za taj nacin moras biti 10x kvalitetniji od protivnika. Neku utakmicu i mozes pobijediti ko mi prosle godine u BL al kad te kolje 10 puta veoma tesko.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 jun 2025, 18:08

Turo je napisao/la:
28 jun 2025, 14:08
Ništa od Domžala

Nogometni klub Domžale započinje novo poglavlje u svom poslovanju. Riječ je o razvojnim procesima koji su pokrenuti posljednjih sedmica s ciljem jačanja klupske strukture i postizanja stabilnije i konkurentnije pozicije u slovenskom nogometu.
NK Domžale je klub bogate prošlosti, prepoznatljive tradicije i vidljivih sportskih uspjeha. Zato vjerujemo da ovaj klub zaslužuje povratak na sam vrh slovenskog nogometa - gdje i pripada.
U klub je ušla grupa investitora, koji su ovlastili Slavena Marasovića da vodi proces implementacije tima stručnjaka s međunarodnim iskustvom u oblastima sportskog menadžmenta, organizacije, komunikacije i razvoja sportskih sistema.
Bravo za Domzale !!
Spasili su klub od pohlepnog kineskog mafijasa i njegovog masnog americkog potrcka. Neizmjerno sam sretan zbog njihovog spasa a istovremeno i tuzan,jer se pitam kad ce nase slobode doci dan :plac:
Kvota 2,30 na Novi Pazar,favoriti :mrgreen:

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 28 jun 2025, 18:11

Noke995 je napisao/la:
28 jun 2025, 18:01
Noke995 je napisao/la:
Mi smo Sarajevo.
Znaci ekipu Barcelone iz 2009 svi u prajmu, al da imaju taj robocop momenat sto se tice fizike, ako moze celicne zglobove i ligamente. I onog mehanickog golmana sto mu se ne moze penal pogodit. Nakon svega vidjenog, ne mogu se ne sloziti sa Viverosom. Nismo djeca, nemamo pare za ekipu koja ce se nositi sa svim ovim, a pravo da ti kazem, ni sam u malom mozgu nemam ideju koja bi ekipa mogla. Jel tebi jasno da je Lulic dobio zuti karton za start nad njim samim koji je pukom nafakom zavrsio tako da mu ne zavrsi karijeru? Kupresak ih iznenadio igrom i pozicijom na koju je stavljen dali mu crveni, vise su razloga imali iskljuciti konobara u Prijedoru. Sve je meni jasno, nije tvoje razmisljanje sekunde lose, al ovi idu namjerno da ti pokazu da nemos nista, izivljavaju se i to ti pokazuju preko Kazlagica i slicnih.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 28 jun 2025, 18:17

Antikloc je napisao/la:
28 jun 2025, 18:08
Turo je napisao/la:
Ništa od Domžala

Nogometni klub Domžale započinje novo poglavlje u svom poslovanju. Riječ je o razvojnim procesima koji su pokrenuti posljednjih sedmica s ciljem jačanja klupske strukture i postizanja stabilnije i konkurentnije pozicije u slovenskom nogometu.
NK Domžale je klub bogate prošlosti, prepoznatljive tradicije i vidljivih sportskih uspjeha. Zato vjerujemo da ovaj klub zaslužuje povratak na sam vrh slovenskog nogometa - gdje i pripada.
U klub je ušla grupa investitora, koji su ovlastili Slavena Marasovića da vodi proces implementacije tima stručnjaka s međunarodnim iskustvom u oblastima sportskog menadžmenta, organizacije, komunikacije i razvoja sportskih sistema.
Bravo za Domzale !!
Spasili su klub od pohlepnog kineskog mafijasa i njegovog masnog americkog potrcka. Neizmjerno sam sretan zbog njihovog spasa a istovremeno i tuzan,jer se pitam kad ce nase slobode doci dan :plac:
Ukratko:

Jedi ****!!!
F.K. SARAJEVO

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 28 jun 2025, 18:35

Hvala Bogu pa se niko sa ovog foruma (ili društvenih mreža) ne pita kako i na koji način će FK Sarajevo da funkcioniše.

Kakve nebuloze čovjek sve neće pročitati to nisu istine.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 28 jun 2025, 18:43

Jah, u Klubu nam inače sve eksperti.

Helem, ide Duraković danas s dvije asistencije :cool:

ps. Rockov ni na klupi :think:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 jun 2025, 18:46

Ultraofanzivna postava. Pizda Zekic je ocito bio u Kladnju,napio se muske vode.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 28 jun 2025, 18:46

Pendulum je napisao/la:
28 jun 2025, 18:35
Hvala Bogu pa se niko sa ovog foruma (ili društvenih mreža) ne pita kako i na koji način će FK Sarajevo da funkcioniše.

Kakve nebuloze čovjek sve neće pročitati to nisu istine.
Pa mirvah je registrovan na ovom forumu :D

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 28 jun 2025, 18:51

Zna li ko kako bi ovo moglo takticki izgledat ja nemam neke zamisli

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 28 jun 2025, 18:55

Fali ovdje bruka igrača...

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 28 jun 2025, 18:56

Mušija
Unušić - Turda - Duraković
Kyeremeh - Jatta - Vrban - Kapetanović
Mlinarić
Butić - Turkeš

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 28 jun 2025, 18:57

Eksperimentisanje od samo početka 👍

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 28 jun 2025, 18:58

johntravolta123 je napisao/la:
28 jun 2025, 18:51
Zna li ko kako bi ovo moglo takticki izgledat ja nemam neke zamisli
Takticki uzasno, igracki jos gore. Ali pripremna je, meni nebitno

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 28 jun 2025, 18:59

senad82 je napisao/la:
28 jun 2025, 18:17
Antikloc je napisao/la:
28 jun 2025, 18:08
Turo je napisao/la:
Ništa od Domžala

Bravo za Domzale !!
Ukratko:

Jedi ****!!!
Sta je ba Senade jos ga nisi blokiro?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”