FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Seedorf odlicno oduzima lopte, i opcenito dobar je sa nogom u pasovima i proigravanju.
Bajiću je propao angažman u jednom turskom klubu, još jedan je u opciji doduše...
Nije to još gotovo što se njega tiče.
Nije to još gotovo što se njega tiče.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Još prošle sezone sam govorio da je svaki Šabićev prekid kao penal. Mislim da ga ove sezone itekako možemo iskoristiti kao U-21, i naravno nipošto na lijevom beku.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Ma po svemu ispred, Sulju koristiti samo kada trazimo gol.
Samo Posušje danas kao za bodove da igra, zadrzava loptu, nabija, udara...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Malo jos na brzini i na eksplozivnosti da radi i bice dobar
On i Alic se odlicno uklopiliavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 jun 2025, 19:14Seedorf odlicno oduzima lopte, i opcenito dobar je sa nogom u pasovima i proigravanju.
Za razliku od ostalih, njih dvojica djeluju kao da nisu debitanti
Slazem seLokomotifa je napisao/la: ↑28 jun 2025, 19:18Još prošle sezone sam govorio da je svaki Šabićev prekid kao penal. Mislim da ga ove sezone itekako možemo iskoristiti kao U-21, i naravno nipošto na lijevom beku.
Meni je Sabic na ovom mecu ispred Pejica, a Cveta neka ide lijevo
Nadamo se
Meni je ovo ok s obzirom da je prva utakmica i dosta novih igraca
Realno vidi se iz aviona da smo puni bolji
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vrijeme je da Sabic postane starter na poziciji desnog krila.
- Bersaga
- Kontakt:
Odinaka je retardiran definitivno, pet puta je aut izveo, četiri puta ni blizu našeg igrača. Pejić preloš.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Prva utakmica, sve u svemu lose toliko nije bilo, nije ni Posusje bezveze ekipa, trazit ce se oni sigurno medju 5-6 gore
-
- Kontakt:
Ma jok ba reče maloprije lik 7x bolji Krpić…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
- Kontakt:
Ti bi isto odbio milion + maraka godisnje i dosao pjeske u Zeljeznicar da igras za cetiri ili pet puta manji iznos ?

De malo realnosti odnosno ne pricaj ono sto sam ne bi uradio sa svojim parama, sa tudjim si dingospo

-
- Kontakt:
Da odeš ponekad na trening vidio bi razliku. Stručnjaci koji su na osnovu 20 min zaključili da je Jaganjac bolji od Krpića. Ja bi prvi volio da jeste, ali ovo do sada na treninzima je tankoZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑28 jun 2025, 19:44Ma jok ba reče maloprije lik 7x bolji Krpić…
Zadnja izmjena: 1921zeljeznicar1921, dana/u 28 jun 2025, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Bajićevo kalkuliranje ne podržavam. Nek igra za neki drugoligaški Giresunspor, ako mu je to bolje nego da igra za Želju evropske i domaće utakmice pred punom Grbavicom. Momak ima 31 godinu, igrao je u najjačim ligama, ako do sada nije obezbijedio egzistenciju onda yebayi ga. Oept ponavljam, klub nikoga ne treba moliti da nosi dres koji je mnogima od nas svetinja.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Realno je on u najboljim godinama, svakako da ce gledati da uzme još koju pinku do kraja karijere, i opet realno gledajući prije bih da sam Dzeko dosao u Želju jer ima haman 40 godina. Od Bajića je to previše za očekivati kad zna da može solidne pare uzet negdje vani.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:00Ti bi isto odbio milion + maraka godisnje i dosao pjeske u Zeljeznicar da igras za cetiri ili pet puta manji iznos ?![]()
De malo realnosti odnosno ne pricaj ono sto sam ne bi uradio sa svojim parama, sa tudjim si dingospo![]()
-
- Kontakt:
Krpić je potrošena roba, maksimalno 15-20 minuta i to je to.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:15Da odeš ponekad na trening vidio bi razliku.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑28 jun 2025, 19:44Ma jok ba reče maloprije lik 7x bolji Krpić…![]()
A tu sam ja ne boj se, samo gledam malo dalje u budućnost. Nema hajra od Sulje više.
-
- Kontakt:
Po mom nekom misljenju trebali bi da imamo solidne sanse, ako uzmemo u obzir da nesto i nije igrao medju losijim klubovima u 2. Turskoj ligi, a ima 31. godinu.
-
- Kontakt:
Hajra nema, ali nema ni od Jaganjca koji je na posudbi i koji nije taj level da kažeš guraj ga mali razvaljuje. Radije guraj Zeničanina jer je naš a nije razlika između njih dvojice.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:18Krpić je potrošena roba, maksimalno 15-20 minuta i to je to.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:15Da odeš ponekad na trening vidio bi razliku.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑28 jun 2025, 19:44
Ma jok ba reče maloprije lik 7x bolji Krpić…![]()
A tu sam ja ne boj se, samo gledam malo dalje u budućnost. Nema hajra od Sulje više.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Volio bih da jaganjac uspije i probije se u prvih 11, znam ga od osnovne škole i uvijek vrlo korektan i pristojan, išao i u muzičku školu, pravo gradsko dijete
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Krpic je igrac koji u produktivnoj sezoni, kao zadnjoj, moze sigurno imati 10 golova.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:18Krpić je potrošena roba, maksimalno 15-20 minuta i to je to.
Nema smisla gurati na silu Jaganjca, jos je momak na posudbi.
Fakticki bi Istri razvijao igraca na svoju stetu.
Btw najbolji strijelac makednoske lige ima 38 godina.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Vrlo rado bih ja gurao, bilo koga od njih dvojice, ali Suljo na isteku ugovora, puca njemu **** realno, on sad igra za svoj ego, nebo i zemlja razlika onaj Suljo u Osimovom mandatu i ovaj zadnje dvije sezone.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:20Hajra nema, ali nema ni od Jaganjca koji je na posudbi i koji nije taj level da kažeš guraj ga mali razvaljuje. Radije guraj Zeničanina jer je naš a nije razlika između njih dvojice.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:18Krpić je potrošena roba, maksimalno 15-20 minuta i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Argentina, Hrammm1921, rimljanin90 i 42 gosta.