FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu se oteti utisku da je utakmica odigrana 'nako, sa nase strane
Dok je Pazar isao bas na pobjedu.
Kako god, dosta dobrih stvari se mogli vidjeti, neke i lose. Oba poluvremena kombinirani sastavi. Dobro je ovo. Jer ce biti jos puno, puno uigranije i bolje.
Dok je Pazar isao bas na pobjedu.
Kako god, dosta dobrih stvari se mogli vidjeti, neke i lose. Oba poluvremena kombinirani sastavi. Dobro je ovo. Jer ce biti jos puno, puno uigranije i bolje.
- FKS -
Solidna utakmica, Renan dobar valjda ce biti onaj pravi kao kad je tek dosao.
You are someone else I am still right here
VOLIM TE SARAJEVO WHO IS NEXT
Kakve su novajlile bile
Izgleda da je Guli u Turskoj na pregovorima 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobra tekma, fina igra. Biće to dobro, ima još 25 dana do Craiove, sasvim dovoljno vremena da se spreme.
Svaka čast Pazarcima na dočeku, lijepo za vidjeti.
Kad se Guliashvili vraća?

Ne zaboravi da fali Paskalev u odbrani i Banić na golu, sa njima bi bilo bar 3-3MokraKifla je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:24U konacnici 4 gola primiti je kriticno i daje ti do znanja da je zadnja linija klimava. Sredina slaba potrebno je pojacanja cim Mamas nije spreman da odigra 20 minuta a od njeg ocekujes neku prevagu stvara nam se problem. Napad kreativan ima ideja realizacija mora biti malo bolja. Sve u svemu potrebna je bolja koncentracija i odbrani vise sigurnosti i utegnosti.
Izgleda brate da je u Turskoj na pregovorima na nasu zalostGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:29Dobra tekma, fina igra. Biće to dobro, ima još 25 dana do Craiove, sasvim dovoljno vremena da se spreme.
Dobra prijateljska/trening utakmica, imalo se šta vidjeti. Idemo dalje
Ako ode Guli lošiji smo kadrovski nego prošle sezone min za 30%
Sekunde ovo nje lose...
Nakon 6-7 dana priprema, a da smo ovako dobro fizicki spremni zaista se nisam nadao...
Sve ove oscilacije u odbrani su razumljive shodno vremenskom periodu priprema, ali fali taj kreativac i mislim da ce ubrzo i doci...
Od svih, Renan me je najvise iznenadio, svaka cast...
Sa Bubanjom, Paskalevim, Gulijem, mi bi ovo dobili dva razlike
Nakon 6-7 dana priprema, a da smo ovako dobro fizicki spremni zaista se nisam nadao...
Sve ove oscilacije u odbrani su razumljive shodno vremenskom periodu priprema, ali fali taj kreativac i mislim da ce ubrzo i doci...
Od svih, Renan me je najvise iznenadio, svaka cast...
Sa Bubanjom, Paskalevim, Gulijem, mi bi ovo dobili dva razlike
Izvor ; pit'o hakala na imstagramu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
ja se moram ipak složiti sa većinom i primjetiti da obzirom na povećani priliv novca u zadnjih par godina, napredak nije srazmjeran tome, što postavlja upitnike
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Više bih volio da Guliashvili ode nego Bubanja. Gulaš nije nezamjenjiv, čak je igra i prodisala kad je bio povrijeđen.
- egocentrik
- Kontakt:
Mi smo bez Gulija 30% manje opasniGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:34Više bih volio da Guliashvili ode nego Bubanja. Gulaš nije nezamjenjiv, čak je igra i prodisala kad je bio povrijeđen.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Za prvu utakmicu i uzevsi sve okolnosti ja sam zadovoljan.Zna Zeka sta se treba ispraviti,idemo dalje!
Da je Ristic zabio pobjedio bi ovako si zijanio i to je sve filozofija.Isto te ceka u Evropi.
Realno sa Mlinaricem i Renanom moze se ziviti bez Gulishe.Ako je dobra ponuda ne dvoumit se sekunde
Da je Ristic zabio pobjedio bi ovako si zijanio i to je sve filozofija.Isto te ceka u Evropi.
Realno sa Mlinaricem i Renanom moze se ziviti bez Gulishe.Ako je dobra ponuda ne dvoumit se sekunde
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tako ste govorili i kad se povrijedio, da nećemo moći šanse napraviti, ni zabiti, kad ono suprotno. Svaka njemu čast, ali previše se ide na njega. Ako dođe jaka ponuda, neka mu je s srećom.egocentrik je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:36Mi smo bez Gulija 30% manje opasniGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:34Više bih volio da Guliashvili ode nego Bubanja. Gulaš nije nezamjenjiv, čak je igra i prodisala kad je bio povrijeđen.
Došli su Mlinarić i Renan, obojica djeluju spremno i motivisano. Neće se ni osjetiti izostanak Guliashvilija.egocentrik je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:36Mi smo bez Gulija 30% manje opasniGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:34Više bih volio da Guliashvili ode nego Bubanja. Gulaš nije nezamjenjiv, čak je igra i prodisala kad je bio povrijeđen.
Odličan igrač, ali došlo je vrijeme za rastanak.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
@johntravolta123
Trenutno korisnika/ca: keli, Konzerva, nedimmmm1337 i 21 gost.