FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam gledao, na moru sam, pa bi molio nekog, da ukratko napise par recenica o novajlijama i Krdzalicu, zanima me kakav su utisak ostavili ?
Kakvi pregovori dali mu dodatni odmor jer je bio sa repkom.Haksss je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:30Izgleda brate da je u Turskoj na pregovorima na nasu zalostGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:29Dobra tekma, fina igra. Biće to dobro, ima još 25 dana do Craiove, sasvim dovoljno vremena da se spreme.
Svaka čast Pazarcima na dočeku, lijepo za vidjeti.
Kad se Guliashvili vraća?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Dosta dobrih i finih stvari smo vidjeli, bilo je i onih gluposti, sto rece sef.
Ali kao sto neko ranije rece, vjerujem u ekipu i zelim im svu srecu, kao i svima nama.
Imamo vremena da se uigramo, vjerujem da cemo ove godine pokazati sve sto trebamo. Sretno.
Ali kao sto neko ranije rece, vjerujem u ekipu i zelim im svu srecu, kao i svima nama.
Imamo vremena da se uigramo, vjerujem da cemo ove godine pokazati sve sto trebamo. Sretno.
-
- Kontakt:
Ma zadovoljan sam sa spremom , trkom, brzom tranzicijom a tek smo 7 dana u pogonu.
Kod nas full mix sastav dok su oni igrali u prvom sastavu.
@erosViverosViv bravo malo pozitive brate
Kod nas full mix sastav dok su oni igrali u prvom sastavu.
@erosViverosViv bravo malo pozitive brate
Utakmica prava pripremna kakva treba da bude. I mi i oni naoštreni, oni možda mrvicu više, al u globalu odlično.
Kao prvo, fizički smo baš odlični, ono što nas je krasilo i prošle sezone ostalo je tu. Zadnja linija klimava, pogotovo prvo poluvrijeme, al i ne čudi obzirom da je sastavljena od ljudi koji prvi (i vjerovatno zadnji) put igraju zajedno, a to je najviše došlo do izražaja kod njihovog drugog gola. Ofanzivno smo fenomenalni i u tom segmentu mislim da ćemo itekako uživati u toku sezone. Raduje me kako je Krdžalić odigrao, konačno pokazao da zna i da bi mogao biti bitan faktor. Fali Bubi na sredini, jedan od naših najbitnijih igrača, pa onda Guli, pa i Paskalev. Gojković i Sale su svakako dugo van terena. Sve u svemu, imamo razloga i trebamo biti zadovoljni. Imamo 25 dana da zategnemo još neke stvari i gazimo rumune. Pazarci - gospoda.
Kao prvo, fizički smo baš odlični, ono što nas je krasilo i prošle sezone ostalo je tu. Zadnja linija klimava, pogotovo prvo poluvrijeme, al i ne čudi obzirom da je sastavljena od ljudi koji prvi (i vjerovatno zadnji) put igraju zajedno, a to je najviše došlo do izražaja kod njihovog drugog gola. Ofanzivno smo fenomenalni i u tom segmentu mislim da ćemo itekako uživati u toku sezone. Raduje me kako je Krdžalić odigrao, konačno pokazao da zna i da bi mogao biti bitan faktor. Fali Bubi na sredini, jedan od naših najbitnijih igrača, pa onda Guli, pa i Paskalev. Gojković i Sale su svakako dugo van terena. Sve u svemu, imamo razloga i trebamo biti zadovoljni. Imamo 25 dana da zategnemo još neke stvari i gazimo rumune. Pazarci - gospoda.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Dok smo igrali u 4-2-3-1 gazili smo ih ko plitak potok, čim se promijenila formacija pali smo na terenu i bili u podređenom položaju.
-
- Kontakt:
Da hoćemo dovesti napokon igrača koji zna lopte igrati preporodili bi se.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mlinarić - nije imao neku aman zaman utakmicu, ali ima finu kretnju i osjećaj za prostor. Biće on dobar.
Krdžalić - jako dobar. Oslobodio se straha od one teške povrede, ima full pripreme i mislim da će sad biti onaj pravi iz Olimpije.
Turda - fino odigrao, ništa spektakularno nije bio primjetan.
Mamas - agresivan i dobar s loptom, mete na sredini, ali izgleda da će mu baš trebati ove pripreme jer nije spreman. Ne znam da li je povreda slučajno, ali odigrao od poluvremena do 75 minute.
-
- Kontakt:
P.S razumijem da nema Gulishe,Bubanje i Beganovica u prvom poluvremenu ali molim vas da se uozbiljite oko kapitenske trake.
Nije to za zayebavanje
Nije to za zayebavanje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izgubili prikljucak za prve dvije ekipe, izgubili 2x od Borca kuci, Velez sa igracem vise nismo mogli dobiti, Zrinjski kuci jedna poluprilika u 94 min.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:38Tako ste govorili i kad se povrijedio, da nećemo moći šanse napraviti, ni zabiti, kad ono suprotno. Svaka njemu čast, ali previše se ide na njega. Ako dođe jaka ponuda, neka mu je s srećom.egocentrik je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:36Mi smo bez Gulija 30% manje opasniGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:34Više bih volio da Guliashvili ode nego Bubanja. Gulaš nije nezamjenjiv, čak je igra i prodisala kad je bio povrijeđen.
Jedino na strani Borac 0:2 i kuci SB u finalu kupa smo dobili bez Gulija
Hvala GG. Ma Krdzalic me posebno zanimao, jer njemu nakon svega sto je prosao sa povredom, mandat u Sarajevu pocinje maltane od ovih priprema.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:44Mlinarić - nije imao neku aman zaman utakmicu, ali ima finu kretnju i osjećaj za prostor. Biće on dobar.
Krdžalić - jako dobar. Oslobodio se straha od one teške povrede, ima full pripreme i mislim da će sad biti onaj pravi iz Olimpije.
Turda - fino odigrao, ništa spektakularno nije bio primjetan.
Mamas - agresivan i dobar s loptom, mete na sredini, ali izgleda da će mu baš trebati ove pripreme jer nije spreman. Ne znam da li je povreda slučajno, ali odigrao od poluvremena do 75 minute.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 28 jun 2025, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako ste dosadni u pm, izgubio si davno nakon silnih lakrdija. Opraste sa jednom te istom pričom.Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:47Izgubili prikljucak za prve dvije ekipe, izgubili 2x od Borca kuci, Velez sa igracem vise nismo mogli dobiti, Zrinjski kuci jedna poluprilika u 94 min.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:38Tako ste govorili i kad se povrijedio, da nećemo moći šanse napraviti, ni zabiti, kad ono suprotno. Svaka njemu čast, ali previše se ide na njega. Ako dođe jaka ponuda, neka mu je s srećom.
Koliko mi je žao zbog povreda Đorđevića i Gojkovića, jer uz njih dvojicu, te Paskaleva, Bubanju i Guliashvilija, ova ekipa bi bila bomba. Hajde Gojković i nekako, ali Sale nam fali strašno.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nasa najveca pojacanja ce ti biti vec aktuelni igraci iz prosle sezone. Jata, Renan mozda i Krdzalic.
Turda onako djeluje okej, poput Paskaleva moze biti, nivo Gojkovica ni blizu.
Krdzalic ima vic, asistirao je lijepo za gol, ozbiljan kandidat za prvih 11.
Mamas igrao 20 minuta, dvaput sam ga upratio sa loptom.
Mlinaric je odigrao ok, ali kad je Renan usao osjeti se razlika.
Durakovic je bio bas agilan i rastrcan, ali u odbrani supalj. Vise je pokazao nego Kupresak.
Ristic isto jako vrijedan, i talentovan.
U sustini bilo je dosta trke, fizicka sprema je na nivou, i moze se napraviti finih prvih 11.
-
- Kontakt:
Bice ovo sve dobro akobogda.
Dosta raje je zadovoljno.
Dosta raje je zadovoljno.
-
- Kontakt:
Jel ovo neko rece da je Durakovic vise pokazao nego Kupresak? Hahahahahahahah
-
- Kontakt:
Samo da mi je jednom znaci jednom u mom zivotu docekati da mi spojimo barem 2 mjeseca kompletni bez povredaGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:50Kako ste dosadni u pm, izgubio si davno nakon silnih lakrdija. Opraste sa jednom te istom pričom.Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:47Izgubili prikljucak za prve dvije ekipe, izgubili 2x od Borca kuci, Velez sa igracem vise nismo mogli dobiti, Zrinjski kuci jedna poluprilika u 94 min.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:38
Tako ste govorili i kad se povrijedio, da nećemo moći šanse napraviti, ni zabiti, kad ono suprotno. Svaka njemu čast, ali previše se ide na njega. Ako dođe jaka ponuda, neka mu je s srećom.
Koliko mi je žao zbog povreda Đorđevića i Gojkovića, jer uz njih dvojicu, te Paskaleva, Bubanju i Guliashvilija, ova ekipa bi bila bomba. Hajde Gojković i nekako, ali Sale nam fali strašno.
Stvarno ne znam ko bi nas mogao dobiti da na ovu ekipu dodas Gulishu,Paskaleva,Bubanju,Gojkovica i Djordjevica.Svi da prodju pripreme i uigraju se
Znaci nikakvo pojacanje samo da mi je to docekati jednog dana
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fina baza igraca postoji, tu nema dileme, samo da se ta desetka sto prije dovede, da odigra bar 2 prijateljske u Sloveniji. S obzirom na formaciju koju ce Zekic forsirati, desetka je jedino sto nedostaje.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:53Nasa najveca pojacanja ce ti biti vec aktuelni igraci iz prosle sezone. Jata, Renan mozda i Krdzalic.
Turda onako djeluje okej, poput Paskaleva moze biti, nivo Gojkovica ni blizu.
Krdzalic ima vic, asistirao je lijepo za gol, ozbiljan kandidat za prvih 11.
Mamas igrao 20 minuta, dvaput sam ga upratio sa loptom.
Mlinaric je odigrao ok, ali kad je Renan usao osjeti se razlika.
Durakovic je bio bas agilan i rastrcan, ali u odbrani supalj. Vise je pokazao nego Kupresak.
Ristic isto jako vrijedan, i talentovan.
U sustini bilo je dosta trke, fizicka sprema je na nivou, i moze se napraviti finih prvih 11.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jesam ja sam rekao. Kakav ti je to nivo komunikacije?BordoSaga2 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:01Jel ovo neko rece da je Durakovic vise pokazao nego Kupresak? Hahahahahahahah
Ode ti daleko majstore, cinjenica je da nismo bili ubojiti kad je on bio OUT, a to sto je puno islo na njega je on kriv jer je kreirao sebi puno, uostalom ZZ je dao opasku na to nakon jedne utk. Bilo bi bas glupo sad ga prodati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:50Kako ste dosadni u pm, izgubio si davno nakon silnih lakrdija. Opraste sa jednom te istom pričom.Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:47Izgubili prikljucak za prve dvije ekipe, izgubili 2x od Borca kuci, Velez sa igracem vise nismo mogli dobiti, Zrinjski kuci jedna poluprilika u 94 min.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:38
Tako ste govorili i kad se povrijedio, da nećemo moći šanse napraviti, ni zabiti, kad ono suprotno. Svaka njemu čast, ali previše se ide na njega. Ako dođe jaka ponuda, neka mu je s srećom.
Puno igraca,kvaliteta nigdje. Tanko,lose,nikako.
Sto se tice fizike,ekipa u drugom je pala poslije 15 minuta igra,Renan se zamalo nije samopovrijedio,sto je znak lose pripremljenosti. Grk ima snage igrati 20 minuta. Rumun,Crnogorac,Mlinaric ( ne mogu napisati Hrvat,kad su 90 % Hrvati ) neprimjetni isto kao da ih nema.
Trenerski mag nastavlja sa svojim carolijama.goli qurac znaci.
Ako Guli ne dodje,mozemo kljuc u bravu.
Dno dna.
Sto se tice fizike,ekipa u drugom je pala poslije 15 minuta igra,Renan se zamalo nije samopovrijedio,sto je znak lose pripremljenosti. Grk ima snage igrati 20 minuta. Rumun,Crnogorac,Mlinaric ( ne mogu napisati Hrvat,kad su 90 % Hrvati ) neprimjetni isto kao da ih nema.
Trenerski mag nastavlja sa svojim carolijama.goli qurac znaci.
Ako Guli ne dodje,mozemo kljuc u bravu.
Dno dna.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 20 gostiju.