Evo debilcine, ti se cekasAntikloc je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:11Puno igraca,kvaliteta nigdje. Tanko,lose,nikako.
Sto se tice fizike,ekipa u drugom je pala poslije 15 minuta igra,Renan se zamalo nije samopovrijedio,sto je znak lose pripremljenosti. Grk ima snage igrati 20 minuta. Rumun,Crnogorac,Mlinaric ( ne mogu napisati Hrvat,kad su 90 % Hrvati ) neprimjetni isto kao da ih nema.
Trenerski mag nastavlja sa svojim carolijama.goli qurac znaci.
Ako Guli ne dodje,mozemo kljuc u bravu.
Dno dna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Banić
Beganović Paskalev Jović Kuprešak
Bubanja Jatta/Mamas
Kyeremeh Mlinarić Guliašvili
Oliveira
Al pošto mora 352 Turda in Mlinarić out
Beganović Paskalev Jović Kuprešak
Bubanja Jatta/Mamas
Kyeremeh Mlinarić Guliašvili
Oliveira
Al pošto mora 352 Turda in Mlinarić out
Antikloc je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:11Puno igraca,kvaliteta nigdje. Tanko,lose,nikako.
Sto se tice fizike,ekipa u drugom je pala poslije 15 minuta igra,Renan se zamalo nije samopovrijedio,sto je znak lose pripremljenosti. Grk ima snage igrati 20 minuta. Rumun,Crnogorac,Mlinaric ( ne mogu napisati Hrvat,kad su 90 % Hrvati ) neprimjetni isto kao da ih nema.
Dno dna.

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Vidjećeš sve.. Da ne govorim o zicerima, imali smo sreću pa nas Zrinjski nije kaznio u kupu zbog tih zaebavanja. Gotivan je on meni momak, igračina, ali kažem i da ode meni je to okej. Gore bi bilo Bubanju zijaniti.Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:11Ode ti daleko majstore, cinjenica je da nismo bili ubojiti kad je on bio OUT, a to sto je puno islo na njega je on kriv jer je kreirao sebi puno, uostalom ZZ je dao opasku na to nakon jedne utk. Bilo bi bas glupo sad ga prodati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:50Kako ste dosadni u pm, izgubio si davno nakon silnih lakrdija. Opraste sa jednom te istom pričom.
Koliko mi je žao zbog povreda Đorđevića i Gojkovića, jer uz njih dvojicu, te Paskaleva, Bubanju i Guliashvilija, ova ekipa bi bila bomba. Hajde Gojković i nekako, ali Sale nam fali strašno.
Nazad smo bili suplji, ispadala kompletna odbrana vise puta, ali s obzirom da smo prvo poluvrijeme igrali sa jednim klasicnim stoperom i to novim, mozemo razumjeti.
Mlinaric je pravo pojacanje. Odlicne kretnje bez lopte, koristi prazan prostor.
Turda najvise na paskaleva podsjeca, dobro pokriva prostor, ali fali uigranosti i komunikacije sa ostalima sto je razumljivo.
Mamas nespreman, ali vidi se da ima tu cvrstinu. Stamen i jak na lopti.
Renan se vratio i mirise da je motivisan i onaj stari. Trebao bi mozda na fizickoj spremi poraditi
Durakovic naprijed opasan, prodoran, nazad nazalost supalj.
Krdzalic dobro koristio prostor koji mu je otvorena igra s obje strane dozvolila. Odlicno odigrao, pokazao da moze i da zeli.
Kupresak standardno dobar, spreman ko cecen. Izgleda ko da moze 2 utakmice odigrati da se ne zadise.
Sve u svemu, licno mi je drago vidjeti da su svi pokazali volju i da smo kao ekipa fizicki spremni. Primili smo 4 sa neuigranom odbranom i juniorima na golu. Dali smo 3, mogli smo jos 3 da je malo srece bilo. Uigrace ovo Zoran do Rumuna, uvjeren sam.
Turda najvise na paskaleva podsjeca, dobro pokriva prostor, ali fali uigranosti i komunikacije sa ostalima sto je razumljivo.
Renan se vratio i mirise da je motivisan i onaj stari. Trebao bi mozda na fizickoj spremi poraditi
Krdzalic dobro koristio prostor koji mu je otvorena igra s obje strane dozvolila. Odlicno odigrao, pokazao da moze i da zeli.
Kupresak standardno dobar, spreman ko cecen. Izgleda ko da moze 2 utakmice odigrati da se ne zadise.
Sve u svemu, licno mi je drago vidjeti da su svi pokazali volju i da smo kao ekipa fizicki spremni. Primili smo 4 sa neuigranom odbranom i juniorima na golu. Dali smo 3, mogli smo jos 3 da je malo srece bilo. Uigrace ovo Zoran do Rumuna, uvjeren sam.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:16Vidjećeš sve.. Da ne govorim o zicerima, imali smo sreću pa nas Zrinjski nije kaznio u kupu zbog tih zaebavanja. Gotivan je on meni momak, igračina, ali kažem i da ode meni je to okej. Gore bi bilo Bubanju zijaniti.Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:11Ode ti daleko majstore, cinjenica je da nismo bili ubojiti kad je on bio OUT, a to sto je puno islo na njega je on kriv jer je kreirao sebi puno, uostalom ZZ je dao opasku na to nakon jedne utk. Bilo bi bas glupo sad ga prodati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:50
Kako ste dosadni u pm, izgubio si davno nakon silnih lakrdija. Opraste sa jednom te istom pričom.
Koliko mi je žao zbog povreda Đorđevića i Gojkovića, jer uz njih dvojicu, te Paskaleva, Bubanju i Guliashvilija, ova ekipa bi bila bomba. Hajde Gojković i nekako, ali Sale nam fali strašno.
Ma on ako ode neces imati igraca da moze proci jedan na jedan i zavrsiti je kako spada, sem Renana no on je vridjovan i uvijek vuce neke povrede.
Znaci ako ode Guli, mi ispadamo iz lige...Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:20GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:16Vidjećeš sve.. Da ne govorim o zicerima, imali smo sreću pa nas Zrinjski nije kaznio u kupu zbog tih zaebavanja. Gotivan je on meni momak, igračina, ali kažem i da ode meni je to okej. Gore bi bilo Bubanju zijaniti.
Ma on ako ode neces imati igraca da moze proci jedan na jedan i zavrsiti je kako spada, sem Renana no on je vridjovan i uvijek vuce neke povrede.

- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ima li ikakve šanse da dobijemo novog moderatora? Ovo ovdje već postaje opasno testiranje živaca...
SARAJEVO SIAMO NOI
-
- Kontakt:
Ako ne dovedu stopera ranga Memisevica/Gojkovica,onda se neko u klubu dobro pravi lud:Kape,Durakovic,Butic,Unusic,Rockv
treba ih sve 5oricu otjerat
treba ih sve 5oricu otjerat
Odlično je ovo. Obzirom da je prva utakmica i da su umorni ko konji (svaki dan dva treninga, po ovom vremenu) više sam nego zadovoljan.
Renan majstor, ako se vrati mi smo na konju.
Kuprešak kapa do poda.
Mlinarić biti će odličan.
Unušić pod hitno na posudbu (kriv za oba gola u prvom).
Beganović po meni kapiten.
Kradžalić dobar bio, vratio se izgleda 100%, danas igrao 6. jer nije imao ko drugi ali kad stanu Bubanja, Jatta/Mamas, mislim da će on sa Mlinarićem praviti dar - mar protivnicima.
Gulli majstor par exelans ali nek se proda odmah. Kad njega nema bema ni nabijanja lopte iz naših 16 u njihov.
Renan majstor, ako se vrati mi smo na konju.
Kuprešak kapa do poda.
Mlinarić biti će odličan.
Unušić pod hitno na posudbu (kriv za oba gola u prvom).
Beganović po meni kapiten.
Kradžalić dobar bio, vratio se izgleda 100%, danas igrao 6. jer nije imao ko drugi ali kad stanu Bubanja, Jatta/Mamas, mislim da će on sa Mlinarićem praviti dar - mar protivnicima.
Gulli majstor par exelans ali nek se proda odmah. Kad njega nema bema ni nabijanja lopte iz naših 16 u njihov.
- belosevic23
- Kontakt:
Sta ce Durakovic pokazat, on dok obradi loptu, Kupresak je vec kod protivnickog sesnaesterca.. ne mogu u istu recenicu nikakoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:53Nasa najveca pojacanja ce ti biti vec aktuelni igraci iz prosle sezone. Jata, Renan mozda i Krdzalic.
Turda onako djeluje okej, poput Paskaleva moze biti, nivo Gojkovica ni blizu.
Krdzalic ima vic, asistirao je lijepo za gol, ozbiljan kandidat za prvih 11.
Mamas igrao 20 minuta, dvaput sam ga upratio sa loptom.
Mlinaric je odigrao ok, ali kad je Renan usao osjeti se razlika.
Durakovic je bio bas agilan i rastrcan, ali u odbrani supalj. Vise je pokazao nego Kupresak.
Ristic isto jako vrijedan, i talentovan.
U sustini bilo je dosta trke, fizicka sprema je na nivou, i moze se napraviti finih prvih 11.
-
- Kontakt:
Bejker je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:17Nazad smo bili suplji, ispadala kompletna odbrana vise puta, ali s obzirom da smo prvo poluvrijeme igrali sa jednim klasicnim stoperom i to novim, mozemo razumjeti.

-
- Kontakt:
Al kako onaj kepec pobježe našoj banderi i zabi go
Fakat je Turkeš šljivotres ne može Renanu kopačke čistiti i to kad ovaj igra na 50%

Fakat je Turkeš šljivotres ne može Renanu kopačke čistiti i to kad ovaj igra na 50%
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bas kume. Znaci kad ode Gulisa lagano kljuc u bravu??Vanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:36Znaci ako ode Guli, mi ispadamo iz lige...Kyle88 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:20GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:16
Vidjećeš sve.. Da ne govorim o zicerima, imali smo sreću pa nas Zrinjski nije kaznio u kupu zbog tih zaebavanja. Gotivan je on meni momak, igračina, ali kažem i da ode meni je to okej. Gore bi bilo Bubanju zijaniti.
Ma on ako ode neces imati igraca da moze proci jedan na jedan i zavrsiti je kako spada, sem Renana no on je vridjovan i uvijek vuce neke povrede.![]()
![]()
Falilo je 6 igraca
Guliashvili
Bubanja
Paskalev
Gojkovic
Banic
Đorđević, rekao bih 5/6 igraca iz prvih 11, mozda tu ne racunam na Paskaleva da ce biti u prvih 11, a mozda momak uleti u prvih 11.
Nije malo kad ti fali 6 igraca koji su kandidati za pocetnu postavu.
Ajde uzet cemo da ce mozda otici Guliashvili, da jos nema Gojkovica i Đorđevica neko vrijeme al moglo bi ovo biti top ekipa sa jos 2 top pojacanja i kad se vrate ova dva koja su povrijeđeni.
Utegnuti dobro odbranu i dobro se uozbiljiti u odbrani.
Ostalo se vidi pomak i ide ovo na dobro.
Guliashvili
Bubanja
Paskalev
Gojkovic
Banic
Đorđević, rekao bih 5/6 igraca iz prvih 11, mozda tu ne racunam na Paskaleva da ce biti u prvih 11, a mozda momak uleti u prvih 11.
Ajde uzet cemo da ce mozda otici Guliashvili, da jos nema Gojkovica i Đorđevica neko vrijeme al moglo bi ovo biti top ekipa sa jos 2 top pojacanja i kad se vrate ova dva koja su povrijeđeni.
- luckystrike
- Kontakt:
Šef brkove obrij'o, još samo u Kralja Fahda da ga vidim

Sve tacn napisano, bez 5 ponajboljih igraca i sigurnih startera si igrao. S obzirom da je prva utakmica na pripremama, u gostima protiv Pazara koji se fino i motivisao (sto se vidi i po minutazi bitnih igraca), mozemo biti zadovoljni prikazanim. Dvije razlicite postave su nam igrale u kombinacijama koje nikad vise necemo gledati.ado-hz je napisao/la: ↑28 jun 2025, 23:22Falilo je 6 igraca
Guliashvili
Bubanja
Paskalev
Gojkovic
Banic
Do kraja prijelaznog roka dovesti jednog stopera, dva vezna i jedno krilo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma i ovaj je ubačeni element ovde, šta god piše ništa mu ne odgovara u timu i klubu, a ima i pametne ideje da se sprijateljimo sa Durićem i krademo ostatak lige.
Koliko su na pripremama nasi, debilu retardirani.Antikloc je napisao/la: ↑28 jun 2025, 22:11Puno igraca,kvaliteta nigdje. Tanko,lose,nikako.
Dno dna.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.