ja bolestan a ti sliku tu napravio preko umjetne inteligencije
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Crni Cerak 🐦⬛
- ErosViverosViv
- Kontakt:
mytv 18 puta ozbiljniju produkciju ima nego chetoarena
Gledam ove priloge iz Pazara i nesto razmisljam zasto kroz sport ne poslati primjer svijetu da je i kod nas (su)zivot moguc i da ljubav na kraju uvjek pobjedjuje.
Kad vec politicari ne mogu da se dogovore zasto ne bi sport pokazao razumijevanje i da napravimo razmjenu; evo njima njihov zemunznicar, a nama u PL dajte Novi Pazar! Tako ce i jedna i druga strana biti sretna i zadovoljena.
I mirna Bosna
Kad vec politicari ne mogu da se dogovore zasto ne bi sport pokazao razumijevanje i da napravimo razmjenu; evo njima njihov zemunznicar, a nama u PL dajte Novi Pazar! Tako ce i jedna i druga strana biti sretna i zadovoljena.
I mirna Bosna
- svrakino1921
- Kontakt:
Opet imamo najbolju opremu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Joj lik je tesko obolioNoDi80 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:28Haha ti si to napisao, a ja ih nikad u zivotu nisam poredio
Ti nisi pametan da kazes nekom da je glup
Cetiri ste primili od trece ekipe u Srbiji, odbrana vam je suplja i sve sto je dobro naprijed pada u vodu
Sieh (18) godina ima, a vi za Mlinarica skoro milion dali hahah
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovaj bolesnik nam danima napada temu sa vise laznih profila,lako se provalis,pokusaj bolesnice manje ofiran biti.
- Shategabri
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nevjerovatnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:29Ovaj bolesnik nam danima napada temu sa vise laznih profila,lako se provalis,pokusaj bolesnice manje ofiran biti.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zao mi je ovih kona sto me citiraju,da im ponovim opet da su odavno blokirani.
Pa niste ga morali toliko platitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:25Joj lik je tesko obolioNoDi80 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:28Haha ti si to napisao, a ja ih nikad u zivotu nisam poredio
Ti nisi pametan da kazes nekom da je glup
Cetiri ste primili od trece ekipe u Srbiji, odbrana vam je suplja i sve sto je dobro naprijed pada u vodu
Sieh (18) godina ima, a vi za Mlinarica skoro milion dali hahahsta je problem sto smo platili Mlinarica, mi svakako imamo mladu ekipu. Nego mi i prodasmo Kevina za pare koje vi sanjat mozete, ide lajv Adzema zivotom,ima nocas mec sa Fackom
![]()
To je bilo sam kurcenje nista vise
Nebitno nije moj problem
Imamo i mi mladu ekipu, cak 19 igraca na pripremama je ispod 23 godine
Mladja ekipa od vase I trenutno po rosterima Zeljeznicar je najmladji u ligi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Daj na NoDi objasni kakva je to "granica igrača od 23 godine" i za šta i kome je ona bitna i šta to znači što je ekipa mlada, kakva je to prednost.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Odogovor na njegov post u kojem je napisao
“imamo jako mladu ekipu” aludirajuci na fks
Bitno je nama da imamo mladih igraca, a to ne mora znaciti da je svima bitno
Too je nama bitno za buducnost razvoja Zeljeznicar
Uskoro u OP stizu velike promjene kao sto su novi direktor, treneri…
To je sve dio jednog veceg plana u kojem se gradi prvo tim, struktura kluba, OP i novi jug na Grbavice
Poslije toga idu solarni paneli, novi teren, zapad, kamp…
Korak po korak, idemo naprijed!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 jun 2025, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
"veceg plana"
Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i "proizvodnje" minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju "La Masia"
Ambicija zvana vizija FK Željezničar 2030. sa ciljem ulaska u grupnu fazu Lige prvaka i "proizvodnje" minimalno jednog igrača iz našeg omladinskog pogona i Akademije koji će osvojiti Ballon d’Or (Zlatnu kopačku), po uzoru na slavnu Barsinu akademiju "La Masia"
-
gegenpress
- Kontakt:
Amar Beganović ide u Hajduk?
-
19vendetta87
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 12:29Zao mi je ovih kona sto me citiraju,da im ponovim opet, najgluplji sam forumas u historiji foruma i nemam kapacitet da se raspravljam s vama.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cuj Sosic, Lagumdzija za **** hahahmnon46 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 19:18Sta ti znači i da imaš 50 igrača do 23 godine kad su ko za khurac, čast Muftiću.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 13:46Pa niste ga morali toliko platitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:25
Joj lik je tesko oboliosta je problem sto smo platili Mlinarica, mi svakako imamo mladu ekipu. Nego mi i prodasmo Kevina za pare koje vi sanjat mozete, ide lajv Adzema zivotom,ima nocas mec sa Fackom
![]()
To je bilo sam kurcenje nista vise
Nebitno nije moj problem
Imamo i mi mladu ekipu, cak 19 igraca na pripremama je ispod 23 godine
Mladja ekipa od vase I trenutno po rosterima Zeljeznicar je najmladji u ligi
Vidjet ces ti Gojaka malog i ostale
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jos je samo token zaboravioTuro je napisao/la: ↑29 jun 2025, 14:22"veceg plana"
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ne moze real madrid razviti ovakvu strategiju niti pomisljaju. Ovo ko da je virtual sastavljaomoram je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:13Jos je samo token zaboravioTuro je napisao/la: ↑29 jun 2025, 14:22"veceg plana"
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
DadoElazar
- Kontakt:
Smiješ primijetiti. Doduše pogrešno ali pohvala za primjecljivostCombattente87 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 09:11Ako smijem da primjetim, jako dobro hendlanje sa ChatGPTDadoElazar je napisao/la: ↑25 jun 2025, 08:59floskule tipa jarane pranje para i jarane utaja poreza su karakteristicne za neznalice
ovo je prica iz nargilhane gdje se izmedju dva srka onog **** sve objasnjava ovim recenicama
to je otprilike i domet prosjecnog poznavaoca svega i svacega u kontroliranim uvjetima shisha-bara
protiv fk sarajevo trenutno ne postoji nijedan otvoren predmet niti se vode istrazne radnje zbog utaje poreza ili pranja novca
nadlezne sluzbe nisu zaprimile niti pokrenule bilo kakav postupak po navedenim osnovama
finansiranje natkrivanja stadiona grbavica od strane opcinskog i kantonalnog nivoa, bez jasnih kriterija raspodjele, predstavlja odstupanje od uobicajene prakse, te su u skladu sa tim pokrenute preliminarne kontrolne radnje radi provjere eventualnog politickog utjecaja
uoceno visegodisnje izdvajanje znacajnih sredstava opcine centar za sanaciju stadiona afh-kosevo, koji nije u vlasnistvu fk sarajevo a jeste u funkciji istog, upucuje na moguce institucionalno favoriziranje jednog sportskog subjekta, zbog cega su pokrenuti pojacani revizorski nadzor i kontrolni postupci sa fokusom na transparentnost zakonitost i svrhovitost trosenja javnog novca
finansijska pomoc fudbalskim klubovima od strane nivoa vlasti nije sama po sebi nezakonita, pod uslovom da se dodjela i utrosak sredstava vrsi u skladu sa vazecim zakonima i propisima. medjutim takve aktivnosti mogu predstavljati predmet paznje nadleznih tijela ukoliko postoje indicije o zloupotrebama, sukobu interesa ili nepropisnom trosenju javnih sredstava
to je sve sto vi trebate znati![]()
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 28 gostiju.