FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobrodosao Riki
Bajić dolazi?
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Starovlah Nenad!
E to, pravo gradsko dijete. Kakva referenca za prvog napadača. Tako i svi evropski klubovi biraju igrače, glavni im je faktor da li se radi o pravom gradskom djetetu.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:22Volio bih da jaganjac uspije i probije se u prvih 11, znam ga od osnovne škole i uvijek vrlo korektan i pristojan, išao i u muzičku školu, pravo gradsko dijete
Hulahopka smiri dozivljaj ili ces letit sa foruma brzoLaudrup je napisao/la: ↑29 jun 2025, 08:44E to, pravo gradsko dijete. Kakva referenca za prvog napadača. Tako i svi evropski klubovi biraju igrače, glavni im je faktor da li se radi o pravom gradskom djetetu.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jun 2025, 20:22Volio bih da jaganjac uspije i probije se u prvih 11, znam ga od osnovne škole i uvijek vrlo korektan i pristojan, išao i u muzičku školu, pravo gradsko dijete
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NerminFatic
- Kontakt:
Ko je Adzemov “kapitalac” sto je blizu Doline?
-
- Kontakt:
Gojak nije dobio priliku?
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Gojak, Garcevic, Simoni...
Za ocekivat ih je u sutrasnjoj ovoj utakmici, ako se ne varam tako je Adzem spomenuo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Vrlo interesantna utakmica jučer.
Vidi se da se dosta radilo na defanzivnom segmentu i ne izgleda to uopšte loše. Sinanović me iznenadio, dosta sigurno djeluje i na prvu izgleda kao značajan upgrade u odnosu na Mahmića.
Sredina prilično stabilna, Erik djeluje da mu treba još utakmica da dođe u optimalan ritam a i Radovac izgleda da digao formu.
Linija iza napadača (Pejić, Šošić, Cvetanovski) ne izgleda loše. Pejić je doduše djelovao malo pogubljeno na momente ali hajde prva utakmica pa ne treba odmah kuditi. Generalno dobro se kreće i nefanzivno je vrlo koristan. Par vrlo lijepih lopti Šošića.
U napadu definitivno fali još jedan napadač ako ništa, onda zbog rotacije. Ovdje bi trebalo možda tražiti bržeg napadača koji se razlikuje od sulje i Jaganjaca i koji traži prostor umjesto što igra leđima la golu. Time bismo dobili na širini. Ne znam čemu kritike tolike na Jaganjca, mani ovo izgleda ok skroz. Naravno, trebat će mu utakmica da uđe u ritam ali izgleda obećavajuće.
Ne vidim neke strašne nedostatke osim što bi realizacija mogla biti problem i defanzivno, možda lijeva strana pošto je Alić vrlo ofanzivan. Sve će se bolje vidjeti protiv Zrinjskog pošto očekujem da na terenu bude prvih jedanaest. Ipak se posišje sastavilo tek prije par dana.
Generalno, optimističan sam za utakmicu protiv Kopera ali vidjet ćemo hoće li ovoliki broj izmjena u ekipi biti toliko negativan faktor. Kvalitet mislim da imamo, ostaje samo da se složi i da nas sreća posluži.
Vidi se da se dosta radilo na defanzivnom segmentu i ne izgleda to uopšte loše. Sinanović me iznenadio, dosta sigurno djeluje i na prvu izgleda kao značajan upgrade u odnosu na Mahmića.
Sredina prilično stabilna, Erik djeluje da mu treba još utakmica da dođe u optimalan ritam a i Radovac izgleda da digao formu.
Linija iza napadača (Pejić, Šošić, Cvetanovski) ne izgleda loše. Pejić je doduše djelovao malo pogubljeno na momente ali hajde prva utakmica pa ne treba odmah kuditi. Generalno dobro se kreće i nefanzivno je vrlo koristan. Par vrlo lijepih lopti Šošića.
U napadu definitivno fali još jedan napadač ako ništa, onda zbog rotacije. Ovdje bi trebalo možda tražiti bržeg napadača koji se razlikuje od sulje i Jaganjaca i koji traži prostor umjesto što igra leđima la golu. Time bismo dobili na širini. Ne znam čemu kritike tolike na Jaganjca, mani ovo izgleda ok skroz. Naravno, trebat će mu utakmica da uđe u ritam ali izgleda obećavajuće.
Ne vidim neke strašne nedostatke osim što bi realizacija mogla biti problem i defanzivno, možda lijeva strana pošto je Alić vrlo ofanzivan. Sve će se bolje vidjeti protiv Zrinjskog pošto očekujem da na terenu bude prvih jedanaest. Ipak se posišje sastavilo tek prije par dana.
Generalno, optimističan sam za utakmicu protiv Kopera ali vidjet ćemo hoće li ovoliki broj izmjena u ekipi biti toliko negativan faktor. Kvalitet mislim da imamo, ostaje samo da se složi i da nas sreća posluži.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Zna li se hoće li se prenositi sutrašnja utakmica?StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:13Gojak, Garcevic, Simoni...
Za ocekivat ih je u sutrasnjoj ovoj utakmici, ako se ne varam tako je Adzem spomenuo.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
ne postoje gluplji ljudi od ljudi kojima je stalo do rezultata u pripremnim utakmicama.
-
- Kontakt:
Moze li neko izdvojiti 3 dobre i uigrane akcije za 90 min od jucer, posto je bio prenos?
-
- Kontakt:
Tebe ko, do sada, nije provalio taj je maloumnan. Ofirni pitarsko smrad.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑29 jun 2025, 13:23Moze li neko izdvojiti 3 dobre i uigrane akcije za 90 min od jucer, posto je bio prenos?
Zar se ne igra u utorak 02.07StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:13Gojak, Garcevic, Simoni...
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Proximic, Ramirez, ShojaStojan, voltron30 i 66 gostiju.