Jos je rano tako nesto reci, ipak se radi o mladom igracu... iako razumijem poentu da nikoga ne bi trebalo zvati dok se ne dokaze. Ipak bi njega radije vidio oko reprezentacije (pa makar i na tribinama), nego ovog matorgo smrada.88000 je napisao/la:kakav bicakcic,,,covijek ko kloc,,,nece od njega bit nista,,besic je talentovann,,ali bicakic ce propast,,,
Saša Papac
Re: Saša Papac
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Je li ima ovo negdje crno na bijelo? Mislim da je nemoguce...Pasodzigera je napisao/la:Rumunija ekipa koja pripada losijim?Iker C je napisao/la:Papac bi bio među prvih 11, Lulić može igrati beka kvaltetno protiv lošijih reprezentacija tipa Rumunija.harishp je napisao/la:To je vec drugi par cipela.
Sto se mene tice,nek ga Pape zove u repku,da pojaca klupu.
''Sto god bude duze sjedio na klupi,klupa ce biti jaca''
Lulic je taj koji je medju 11,a Pape ga ni za zivu glavu nece staviti na klupu,pa lud bi stavio igraca na klupu koji pretrci 15,5 kilometara na utakmici (obori sve zive rekorde).Lulic iznosi ove kvalifikacije na svojim plecima,a ti bi ga na klupu.Ma kako da ne.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ima,samo ne mogu naci,mislim da je neko postavio na Beckoj-Raji.mozda mozes potraziti ako si tam. Tacno je!Pa jel ti sam Balja rekao da se umorio od gledanja koliko Lula trciSaban je napisao/la:
Je li ima ovo negdje crno na bijelo? Mislim da je nemoguce...

Ako se ne varam i Pjanke drzi u ligi sampiona,preko 12 kilometara.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
slazem se! Papac ce biti nase najvece pojacanje u nastavku kvalifikacija! on i Spaha cinit ce betonsku odbranu!Goalgetter je napisao/la:Papac i Spaha stoperi.
A lijevo Salihovic i Lulic
- molotovljev
..upravo to..ovaj talentovan..a drugi ce propast..podsjecas me na ovog drugog..88000 je napisao/la:kakav bicakcic,,,covijek ko kloc,,,nece od njega bit nista,,besic je talentovann,,ali bicakic ce propast,,,

F.K.SARAJEVO
Bosanac nisam,jesam Hercegovac.Neznam da li je i to dio ove drzave il???Saban je napisao/la: Crvrsto ste nadam da ovaj i ovakvi slicni nisu Bosanci, . Pu, y.... v.. tupave!!!!!!!!
Neznam do kad ovaj misli vrijedjati po forumu,a da ga niko od administracije ne odstrani.Na ovom forumu se vise ne moze normalno ni postati,a da te neko ne izvrijedja.
Sasa,vrati se
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
sabanu je to dozvoljeno na svakoj temi da yebe majke kome hoce,mlad si ti na ovom forumu da to skontas 
Saban ostaje saban!

Saban ostaje saban!
Joint Union
- velez_mostar
- Kontakt:
Lulic je masina, Mujdza je desno jako dobar, Spaha u sredini ubica(doslovno u zadnje vrijeme
), i naravno kao drugi stoper je Sasa Papac, i to je vec odbrana za respect...svaka cast Mravcu, Pandzi, i td..ali ipak su oni miljama ispod iskusnog stopera Glasgow Rangersa..ali to ce vjerujem i Susic skontati, poceo je malo da koristi ono malo mozga, i ovim putem ga pozdravljam
.
A, ti Sabane, tivra se u cinupe i mojne catipri o dbalufu ljacinose!

A, ti Sabane, tivra se u cinupe i mojne catipri o dbalufu ljacinose!
Jesam mlad,al se sjecam kad samo po cijeli dan visio na ovom forumu i niko te nije vrijedjao.Tu su bile ikone Foruma,NoName,Devil,Neutral,Principatus,Virtual,Monolog.Ja mislim da su svi oni sad ovdje,al vlast su preuzeli neki drugi botovi,tipa ovog Saulica.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Papac je za lijevog beka, ove sezone nije odigro 2-3 utakmice na stoperu i sam je reko u nekom intervju da ima problema da igra stopera zbog onog svog sudar i da izbjegava da igra glavom kaze ima problema posle utakmice sa glaovboljama.
pare nisu problem para NEMA
Ako je za lijevog beka, onda je za klupe. Jer Lulic je za klasu bolji od njega u napadu. Realno. Papac moze igrat beka samo u ragbijaskim ligama poput Skotske.guber je napisao/la:Papac je za lijevog beka, ove sezone nije odigro 2-3 utakmice na stoperu i sam je reko u nekom intervju da ima problema da igra stopera zbog onog svog sudar i da izbjegava da igra glavom kaze ima problema posle utakmice sa glaovboljama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nemoj previse paznje davat ovom liku,snjim ne mozes normalno komunicirat,vec samo uvrede itd. jadna nam zemlja sa takvima.Ti pricas argumentima,a on umjesto da izlozi svoje argumente,on vrijedja..ali ne brine me to,jer vrijedjanje drugog bez razloga je stanja ocaja pojedinca..samo relaxkelner je napisao/la:Jesam mlad,al se sjecam kad samo po cijeli dan visio na ovom forumu i niko te nije vrijedjao.Tu su bile ikone Foruma,NoName,Devil,Neutral,Principatus,Virtual,Monolog.Ja mislim da su svi oni sad ovdje,al vlast su preuzeli neki drugi botovi,tipa ovog Saulica.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Saša Papac je dosljedan čovjek i vratit će se čim se uspostavi Novi Nogometni Savez BiH.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
papac je jedini lijevi bek kojeg imamo. svi dreugi su "priuceni". lulic je odigrao odlicnu utakmicu protiv rumunije, vec slijedecu moze odigrati lose jer ,jednostavno, decko je cisti ofanzivac.
psapac,ako ga je neko gledao u rangersima, cesto odigra ofanzuvno,do korner linije,nabacuje i ponekad izvodi slobodne udarce......po nmeni,najbolje rjesenje za lijevi bek dok na stopera ga ne bih. nije mi djelovao narocito sigurno na toj poziciji,a i sam jeizjavio da se tu ne osjeca sigurno.
psapac,ako ga je neko gledao u rangersima, cesto odigra ofanzuvno,do korner linije,nabacuje i ponekad izvodi slobodne udarce......po nmeni,najbolje rjesenje za lijevi bek dok na stopera ga ne bih. nije mi djelovao narocito sigurno na toj poziciji,a i sam jeizjavio da se tu ne osjeca sigurno.
Sent from my Commodore 64
Bitno je da se Papac vrati u reprezentaciju! mi svaku utakmicu ne mozemo niti smijemo igrati ofanzivno,zato nam trebaju iskusni igraci,defanzivci..a Papac moze uspjesno odgovoriti svakom zadatku! da bi se kvalifikovali na neko kvalitetno takmicenje moramo imati bar 16 super kvalitetnih igraca,zato nam je svaki igrac dobro dosao,pogotovo igrac koji je vec 5 sezona standardan u jednom evropskom velikanu kakav je G.Rendzers!
hmmm, da li je neko razmisljao da lulic dobro igra sa obje noge? recimo da papac moze igrati lijebog bocnog, salihovic lijevo krilo, lulic se prebacuje na desno krilo i na taj nacin omogucuje pjanicu da moze igrati vise u sredi i zajedno sa misketom kreirati igru.
al onda gubimo medunjanina na zadnjem veznom. ne moze sam rahimic igrat zadnjeg veznog.korajlic je napisao/la:hmmm, da li je neko razmisljao da lulic dobro igra sa obje noge? recimo da papac moze igrati lijebog bocnog, salihovic lijevo krilo, lulic se prebacuje na desno krilo i na taj nacin omogucuje pjanicu da moze igrati vise u sredi i zajedno sa misketom kreirati igru.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Posto je Iljo ko' Rus ili kakalaka
neunistiv.
Nema od Papca nista.Zavjera UEFE

Nema od Papca nista.Zavjera UEFE

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Iz 11 po predlozenoj varijanti ispali Vedo i Medunjanin. Imali bi samo jednog pravog zadnjeg veznog (Rahimic), to je istina ali bi imali napokon igrace na bokovima koji imaju moc ponavljanja i koji igraju u oba smjera.kivi je napisao/la:al onda gubimo medunjanina na zadnjem veznom. ne moze sam rahimic igrat zadnjeg veznog.korajlic je napisao/la:hmmm, da li je neko razmisljao da lulic dobro igra sa obje noge? recimo da papac moze igrati lijebog bocnog, salihovic lijevo krilo, lulic se prebacuje na desno krilo i na taj nacin omogucuje pjanicu da moze igrati vise u sredi i zajedno sa misketom kreirati igru.
al ubili bi nas kroz sredinu. ne moze rahimic sam drzat sredinu u odbrani. vidjeli smo protiv francuza.korajlic je napisao/la:Iz 11 po predlozenoj varijanti ispali Vedo i Medunjanin. Imali bi samo jednog pravog zadnjeg veznog (Rahimic), to je istina ali bi imali napokon igrace na bokovima koji imaju moc ponavljanja i koji igraju u oba smjera.kivi je napisao/la:al onda gubimo medunjanina na zadnjem veznom. ne moze sam rahimic igrat zadnjeg veznog.korajlic je napisao/la:hmmm, da li je neko razmisljao da lulic dobro igra sa obje noge? recimo da papac moze igrati lijebog bocnog, salihovic lijevo krilo, lulic se prebacuje na desno krilo i na taj nacin omogucuje pjanicu da moze igrati vise u sredi i zajedno sa misketom kreirati igru.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.