Ko god da podrzava ove, sto su tukli ovog momka, su malo zesci maloumnici ili bolje receno debiIi na kvadrat!!!relativizam je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:29Ali što stranac skoci bolje da su ga zamolili da im pokaže šta.
Oni čovjeka pretukli što im pokaza kako se može skočiti.
Iz ovog snimka sa mosta se vidi da covjek zna šta radi
Momku je ime Luca Bont po cijelom svijetu ide skace izvodi akrobacije dodje u Bosnu i ljudi ga pretuku
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Debilu u sekundi je bilo da padne na camac, otislo bi sve u pmbavariapivo je napisao/la: ↑29 jun 2025, 01:34Ko god da podrzava ove, sto su tukli ovog momka, su malo zesci maloumnici ili bolje receno debiIi na kvadrat!!!relativizam je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:29Ali što stranac skoci bolje da su ga zamolili da im pokaže šta.
Momku je ime Luca Bont po cijelom svijetu ide skace izvodi akrobacije dodje u Bosnu i ljudi ga pretuku
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma jok, bitno je da smo se mi obrukali i da smo ispali papci. Isto tako bi neko naš ispao papak da je ovo uradio negdje po Evropi.zemuntrg je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:49Debilu u sekundi je bilo da padne na camac, otislo bi sve u pmbavariapivo je napisao/la: ↑29 jun 2025, 01:34Ko god da podrzava ove, sto su tukli ovog momka, su malo zesci maloumnici ili bolje receno debiIi na kvadrat!!!relativizam je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:29Ali što stranac skoci bolje da su ga zamolili da im pokaže šta.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima li neko da je laserski skidao dioptriju?
Žena hoće to da uradi, pa da vidim ima li neko da je to radio?
Kakva su iskustva?
Kakva su iskustva?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ASD
- Kontakt:
Zakon je jasan.
Nelegalni objekt se ruši, a ove teroriste se hapsi. Iako sumnjam da će biti tu, a pogotovo s ovim kapuljačama, kada bi specijalna policija došla.
Nelegalni objekt se ruši, a ove teroriste se hapsi. Iako sumnjam da će biti tu, a pogotovo s ovim kapuljačama, kada bi specijalna policija došla.
Ovi se petljaju i gdje treba i gdje ne treba...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
U mene je zena prije 3 mjeseca laserski skidala dioptriju (Smile metoda). Imala je komplikacije na jednom oku, te je trebala na korekciju, oporavak je trajao nekih par dana nakon obe operacije, poprilicno brzo sa ovom metodom, ali moras nekih mjesec do dva paziti oci (ne smijes na sunce itd.)kraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:05Ima li neko da je laserski skidao dioptriju?
Kakva su iskustva?
Sve u svemu krajnji rezultat odlican, zadovoljna je sa operacijom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa zato su kretenoidi i stavili kapuljace. Bili bi uhapseni za pola sata nakon objavljivanja ovog video snimka. Doduse, da se radi o pravoj policiji, ovog desnog su mogli vec na osnovu tetovaze pronaci i dobro nalupat za ove gluposti.
Ne mogu da vjerujem koliko ljudi podrzava ove pavijane. Ljudi su kao organizacija za zastitu zivotinja, a u medjuvremenu poceli sve radit osim toga. Evo usli su i domen bespravne gradnje i legalizacije objekata.

-
- Kontakt:
To ona petorica što su namlatili onog Švicarca 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Fighteri za pravdu, oca mi
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- napoleon72
- Kontakt:
Davno sam ja rekao da ce uskoro postat neka paramilicija koja zavodi "red". Jos malo pa ce maltretirat parove sto se fataju po parkovima.AshburtonG je napisao/la: ↑29 jun 2025, 13:35Pa zato su kretenoidi i stavili kapuljace. Bili bi uhapseni za pola sata nakon objavljivanja ovog video snimka. Doduse, da se radi o pravoj policiji, ovog desnog su mogli vec na osnovu tetovaze pronaci i dobro nalupat za ove gluposti.
Ne mogu da vjerujem koliko ljudi podrzava ove pavijane. Ljudi su kao organizacija za zastitu zivotinja, a u medjuvremenu poceli sve radit osim toga. Evo usli su i domen bespravne gradnje i legalizacije objekata.Daj Boze da ima iko srednju skolu zavrsenu od ove klape.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- kraljttbvb
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: ↑29 jun 2025, 13:27U mene je zena prije 3 mjeseca laserski skidala dioptriju (Smile metoda). Imala je komplikacije na jednom oku, te je trebala na korekciju, oporavak je trajao nekih par dana nakon obe operacije, poprilicno brzo sa ovom metodom, ali moras nekih mjesec do dva paziti oci (ne smijes na sunce itd.)kraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:05Ima li neko da je laserski skidao dioptriju?
Kakva su iskustva?
Sve u svemu krajnji rezultat odlican, zadovoljna je sa operacijom.

Gledao sam i na nekim stranicama iskustava ljudi, kažu da im nakon operacije bude suho oko, pa moraju stalno stavljati kapi.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U svojim privatnim krugovima sam već upozoravao kako ovakve organizacije treba uništiti u korijenu, iako je to u to vrijeme bilo vrlo nepopularno.
Strategija im je bila jasna od starta, krenuti sa problemima oko kojih postoji društveni konsenzus (pedofilija) kako se ne bi javila opozicija pa mic po mic doći do potpunog zavodjenja “reda” (torture)
Strategija im je bila jasna od starta, krenuti sa problemima oko kojih postoji društveni konsenzus (pedofilija) kako se ne bi javila opozicija pa mic po mic doći do potpunog zavodjenja “reda” (torture)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mogu se ovako snimati sa fantomkama i glumiti silu, bas bih volio vidjeti da dođe specijalna policija, da li bi im stali na crtu...
Ma bi qurko. Kad je i ono za pedofiliju u pitanju, dolazi ih po 5-6. Logicno da tad nikome ne bi bilo svejedno. Ako imaju muda, neka dodju pojedinacno.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2025, 17:56Mogu se ovako snimati sa fantomkama i glumiti silu, bas bih volio vidjeti da dođe specijalna policija, da li bi im stali na crtu...
Fakticki, isto kao da se skupi sad nas nekoliko sa foruma i provodimo silu i zakon. Ne shvatam samo koja je pozadina ovog svega. Ne vjerujem da su oni dar od Boga koji samo stiti obican narod...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakvu crtu, onaj glavni im prosio po tik toku da plati da ne ide zatvor.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2025, 17:56Mogu se ovako snimati sa fantomkama i glumiti silu, bas bih volio vidjeti da dođe specijalna policija, da li bi im stali na crtu...
Bio postupak protiv njega, 7 mjeseci zatvora mu prijetilo.
Zato su i izbrisali youtube kanal.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovako se kod nas skupilo nekoliko momčića i jedna djevojka sa njima, njoj je 17 godina ja mislim. Elem, predstavljala se momcima kao punoljetna, jedan došao iz Konjica odvela ga u mrak, ovi ga prebiju da je momak završio na urgentnoj, jedva živ ostao.
Don't hate what you don't understand.
Cijeli dan mediji izvještavaju da je kod Lukavca starica ne samo ubijena, već brutalno ubijena. Jedan je objavio da je sumnjiv komšija. Političari iz Federacije osuđivali napad na povratnika, pojedini iz RS iskoristili da još više podignu tenzije. Na kraju se utvrdilo da je bila prirodna smrt i nikom neće biti ništa.
- ASD
- Kontakt:
Ostalih nigdje da se pobune kad su ga hapsili,19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 18:12
Kakvu crtu, onaj glavni im prosio po tik toku da plati da ne ide zatvor.
Bio postupak protiv njega, 7 mjeseci zatvora mu prijetilo.
Zato su i izbrisali youtube kanal.
BosniaBoston je napisao/la: ↑29 jun 2025, 17:40U svojim privatnim krugovima sam već upozoravao kako ovakve organizacije treba uništiti u korijenu, iako je to u to vrijeme bilo vrlo nepopularno.
Upravo tako, najbolji primjer je Levijatan onog fašiste Bihalija. Krenuli su sa brigom za životinje, pokupili simpatije naroda i onda počeli sa svojom stvarnom desničarskom agendom.
Ukoliko se ne sasijeku u korijenu kasnije može biti opasno jer veoma lako vrbuju nove članove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.