Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Znaci Pedro ce biti taj svestrani…
Normala iskreno.
Brzo smo ovo odradili kad smo se aktivirali.
Ocekujem jos nekoga u napadu i stopera i zamjenu za Cucua.
Hato vjerujem jer Moze igrati vise pozicija a Maresca to voli I Jos jedan stoper idealno.
Vidjet cemo za golamana iskusni se bas ganjaju.
Normala iskreno.
Hato vjerujem jer Moze igrati vise pozicija a Maresca to voli I Jos jedan stoper idealno.
-
- Kontakt:
60milki Pedro penaldzija iz Brajtona,35milki Delap iz Ipsvicha ok nista specialno,prosle sezone 60 milki Neto iz Wolvesa nista posebno takodje,nikakva prevaga,Gittens je isto 40m+ vjerovatnowadethegreat je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:20Znaci Pedro ce biti taj svestrani…
Normala iskreno.
Haman 200miliona za 4 prosjecna igraca od kojih ce mozda 1 evetnualno 2ojica biti okej,a ovde nisam spomenuo Maduekea,Mudryka,pa i Jacksona pa jebote kad skontas mi smo i za Felixa izvalili 50miliona
Nevjerovatno da nakon svega ovoga mi se ni ove godine ne mozemo nadati nijednom vecem trofeju
Možda su problem direktori o kojima pričamo cijelo vrijeme i konstantno ponavljamo istu priču.
Neto je imao doprinos u prošloj sezoni njega ne mogu nazvati promašajem.

Neto je imao doprinos u prošloj sezoni njega ne mogu nazvati promašajem.
Ništa se vi ne sikirajte ima se može sestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑29 jun 2025, 23:1260milki Pedro penaldzija iz Brajtona,35milki Delap iz Ipsvicha ok nista specialno,prosle sezone 60 milki Neto iz Wolvesa nista posebno takodje,nikakva prevaga,Gittens je isto 40m+ vjerovatnowadethegreat je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:20Znaci Pedro ce biti taj svestrani…
Normala iskreno.
Haman 200miliona za 4 prosjecna igraca od kojih ce mozda 1 evetnualno 2ojica biti okej,a ovde nisam spomenuo Maduekea,Mudryka,pa i Jacksona pa jebote kad skontas mi smo i za Felixa izvalili 50miliona
Nevjerovatno da nakon svega ovoga mi se ni ove godine ne mozemo nadati nijednom vecem trofeju

- wadethegreat
- Kontakt:
To Kako ce se novi snaci cemo Tek vidjeti.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑29 jun 2025, 23:1260milki Pedro penaldzija iz Brajtona,35milki Delap iz Ipsvicha ok nista specialno,prosle sezone 60 milki Neto iz Wolvesa nista posebno takodje,nikakva prevaga,Gittens je isto 40m+ vjerovatnowadethegreat je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:20Znaci Pedro ce biti taj svestrani…
Normala iskreno.
Estevao sa 18 protiv odraslih ljudi recimo odlicno igra…
Pedro je doveden da bude svicarski noz u napadu.
Mudryku ide raskid ugovora ako ostane suspenzija.
Jackson I Madueke ce obojica za fin profit biti prodani ako odu.
Dobio si jednu od Jacih sredina I plus Palmera. Rijesio si lijevog Beka.
Gittens specificno ce lezati ovom sistemu.
Meni pojacanja ovaj rok napokon djeluju ciljano. Mozda ne budem u pravu Ali Sam bio za dosta stvari tipa Cucu Enzo Pa I Caicedo i protiv njega se pisalo lose Pa nam postadose okosnica.
I da ne bi Neta ne bi igrali LP. Gol protiv Fulhama je okrenuo sve I Maresca I igraci pricali o tome. Da ne spominjem koliko je kraj sezone Bolje odradio od ostalih krila.
A sto dovodimo joao pedra? on nije egzekutor koji nam treba,opet neki ofanzivac koji pokriva vise pozicija ali nije to to,kao nkuku.
- superFrankie
- Kontakt:
Pa to je jedan od igraca koji nam je i trebao, fakticki kao zamjena za Nkunkua, takav tip smo i trazili. Igrac koji pokriva vise pozicija u napadu, napadaca, krilo i desetku. Pored njega smo bili zainteresirani i za Kudusa, Ekitikea i Rogersa. Ali tu dovodjenje napadaca ne staje, Romano je spomenuo da se ne moze iskljuciti da cemo ici po jos jednu opciju u napadu, ali vjerujem kako to zavisi od odlazaka
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa odose Felix i Nkunku treba ti takav jedan igrac na ovoliko takmicenja koji moze pokriti vise pozicija.
Za razliku od Nkunkua vidi se da moze igrati u Engleskoj i bolji je za nas sistem.
Jos nije kepec.
Po meni ovaj rok sve ciljana pojacanja.
Svaki igrac se uklapa u stil igre napokon a ne random neki likovi.
Mnogo bolji u presingu od Nkunkua i Felixa, kreativan, ima solidnu završnicu, sve mi više izgleda da će se Maresca igrati sa sastavom i da niti jedan protivnik neće znati šta ćemo izvesti na teren, nešto kao City, mada brine to što se odbrana ne spominje uopšte skoro na polju pojačanjawadethegreat je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:33Pa odose Felix i Nkunku treba ti takav jedan igrac na ovoliko takmicenja koji moze pokriti vise pozicija.
Za razliku od Nkunkua vidi se da moze igrati u Engleskoj i bolji je za nas sistem.
Jos nije kepec.
Po meni ovaj rok sve ciljana pojacanja.
Svaki igrac se uklapa u stil igre napokon a ne random neki likovi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Spominje se kako se ne spominje ali ono previse meta.
Kao i sa ovim sto smo doveli bruku je meta bilo fokusirali su se na ove.
Guehi,Diomande,Jarrad,Silva koji je iskreno dobar bio protiv nas To je lista.
Ima tu lijevih tipa onaj iz Lazia itd ali to su stoperi.
Murillo je isto u prici ali skup je to transfer.
Hato je jedini na listi da moze igrati beka i stopera barem sto sam ja pratio tako da vjerujem da cemo njega dovesti oko koga god se toliko kuhalo doveli smo ga iako smo imali konkurencije.
I plus jos jedan od ovih stopera gore.
Golmana cemo garant nekog tipa Maignan, Ter stegen itd.
Hato je jedini na listi da moze igrati beka i stopera barem sto sam ja pratio tako da vjerujem da cemo njega dovesti oko koga god se toliko kuhalo doveli smo ga iako smo imali konkurencije.
Ko je ovaj Jarradwadethegreat je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:52Spominje se kako se ne spominje ali ono previse meta.
Diomande će u Crystal Palace vjerovatno i ne odgovara nam da ide na Africki kup nacija u pola sezone
Murillo je preskup
Fabrizio izadje i kaze radi se na toj i toj poziciji, osim Hata kojeg ganjaju i Arsenal i Liverpul nista nije spominjo u odbrani, sad pojedini mediji spominju da smo skautirali Silvu ali ne najpouzdaniji
Valja se riješit i ovog škarta u liku Disasija, Veige, šta radit sa Chalobahom...
- wadethegreat
- Kontakt:
Iz Evertona visok dobar sa loptom.
Svi osim Hata I Guehija na listi su visoki.
Guehi to nadoknaduje drugim stvarima kao I hato.
Ma iskreno nakon ova dva pojacanja odnosno Tri sa Delapom ja se ne sikiram. Ovaj rok je smisleno odradjen do sada.
Ma iskreno nakon ova dva pojacanja odnosno Tri sa Delapom ja se ne sikiram. Ovaj rok je smisleno odradjen do sada.
Ja se i dalje nadam da se osimen urazumi i dodje kod nas,ne znam sta hoce ovi mu daju pare on nece u arabiju,mi mu dajemo manju platu on nece kod nas,ne moze niko u evropi i nece da mu da 35-40 miliona godisnje.
- wadethegreat
- Kontakt:
Moramo se pomiriti sa Tim da ta Neka imena sa velikim platama Nece vise dolaziti kod nas.
8 godina ugovor 80k semicno lupam dokazi se ide novi ugovor.
To je politika Ali kazem ovaj rok ima smisla svi ovi igraci su za ovaj sistem a ne random Felix i Sancho jer su “prilike”…
Kaze Romano ide nova bomba Celzija
8 godina ugovor 80k semicno lupam dokazi se ide novi ugovor.
To je politika Ali kazem ovaj rok ima smisla svi ovi igraci su za ovaj sistem a ne random Felix i Sancho jer su “prilike”…
Kaze Romano ide nova bomba Celzija

- superFrankie
- Kontakt:
Branthwaite je na pragu potpisivanja novog ugovora sa Evertonom, tako da od njega ovo ljeto nema nistawadethegreat je napisao/la: ↑30 jun 2025, 17:06Iz Evertona visok dobar sa loptom.
A Brantvajt haha kontam koji JarradIQ200 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:14Ko je ovaj Jarradwadethegreat je napisao/la: ↑30 jun 2025, 15:52Spominje se kako se ne spominje ali ono previse meta.
Diomande će u Crystal Palace vjerovatno i ne odgovara nam da ide na Africki kup nacija u pola sezone
Murillo je preskup
Fabrizio izadje i kaze radi se na toj i toj poziciji, osim Hata kojeg ganjaju i Arsenal i Liverpul nista nije spominjo u odbrani, sad pojedini mediji spominju da smo skautirali Silvu ali ne najpouzdaniji
Valja se riješit i ovog škarta u liku Disasija, Veige, šta radit sa Chalobahom...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma lakse Jarrad ahahahha.
Sta li nam ovo planiraju jos uskoro iskreno moglo bi biti krilo tipa Fofana ili Stoper ili Hato ali ide neka bomba.
Sta li nam ovo planiraju jos uskoro iskreno moglo bi biti krilo tipa Fofana ili Stoper ili Hato ali ide neka bomba.
Gdje si to vidiowadethegreat je napisao/la: ↑30 jun 2025, 18:51Ma lakse Jarrad ahahahha.
Ide Garnacho haha
- wadethegreat
- Kontakt:
Nemoj njega svega ti.
Ma nisam nigdje nego sta znam govori bomba ide.
Ma haj mozda je i do Uniteda ahhahahhahahhahah ima Antony slucaj kao primjer hahahha.
Mogli bi Pedra izgleda vidjeti na turniru.
Ma haj mozda je i do Uniteda ahhahahhahahhahah ima Antony slucaj kao primjer hahahha.
Ima on kvaliteta ko i Mudryk doslovno isti ali sad kad smo doveli Gittensa i Pedra nema nista od toga mogu igrati oba tu poziciju, vidjet cemo ga sigurno ideja je i bila zavrsiti ga i prijaviti za turnir, steta sto je Borusija srala za Gittensa, ako prodjemo Palmeiras dobijamo 55 mil funti i otplacujemo Gittensa ili Pedra svejedno oba su 55 milwadethegreat je napisao/la: ↑30 jun 2025, 18:55Nemoj njega svega ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.