De facto da, de jure ne.....sta kaze Caci nosonja
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
I dan-danas se pamte ta imena, za razliku od ovih prolaznika iz Srbije, Hrvatske i BH neznalica van TK.
Kamo srece da nam je to bila filozofija deceniju unazad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gdje je i sta radi Haris Redzepi?
Jedan od drazih igraca u zadnjih 15-20 godina.
Jedan od drazih igraca u zadnjih 15-20 godina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U Kanadi je on već 10 godina, radi(o) i igrao lopte, skoro je postao i njihov državljanin, završio karijeru prije 3-4 godine, sada radi kao trener u jednoj akademiji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zato i jesmo gdje jesmo što se odustalo od te "ideologije".
Strance bi dovodio samo ako će baš baš činiti razliku ili ako su mladi i potencijal, mislim da nigdje nije prošlo ojebina kroz klub kao kod nas.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:36U Kanadi je on već 10 godina, radi(o) i igrao lopte, skoro je postao i njihov državljanin, završio karijeru prije 3-4 godine, sada radi kao trener u jednoj akademiji.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Dijele se višegodišnji ugovori igračima za koj se ne zna da li mogu igrati PL.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sve su to igrači sa kantona a raskid ugovora ne bi bio veliki problem ukoliko se ispostavi da ne trebaju, a ovako se radi ozbiljno jer sta ako ne ostvariš ove sezone plasman za 2 3 boda neces pustiti da ti se ekipa ospe i odme konkurenciji ili da par igraca ode u neke klubove PL ko Mujkić u Sarajevo bez obestecenja. Ovako ces izgraditi kostur koji se lako moze nadograditi ili izmjeniti a ovi igrači bi imali prostora i u PL jer ne očekujte u naredne 3 godine Evropu osim ako se zvijezde na nebu ne poklope.
- ASD
- Kontakt:
Volio bih da si u pravu, a da nije nešto drugo što sam poprilično siguran da jeste.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 jun 2025, 15:56Sve su to igrači sa kantona a raskid ugovora ne bi bio veliki problem ukoliko se ispostavi da ne trebaju, a ovako se radi ozbiljno jer sta ako ne ostvariš ove sezone plasman za 2 3 boda neces pustiti da ti se ekipa ospe i odme konkurenciji ili da par igraca ode u neke klubove PL ko Mujkić u Sarajevo bez obestecenja. Ovako ces izgraditi kostur koji se lako moze nadograditi ili izmjeniti a ovi igrači bi imali prostora i u PL jer ne očekujte u naredne 3 godine Evropu osim ako se zvijezde na nebu ne poklope.
Kvalitet igrača što se dovode je ok. Trogodišnji ugovori su sumnjivi.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad se daju jednogodisnji ugovori, svi kazu sto jednogodisnji, proigrat ce i onda ce otic besplatno u drugi klub.
Kad se daju trogodisnji ugovori, opet ne valja. Niko nam ne ugodi
Kad se daju trogodisnji ugovori, opet ne valja. Niko nam ne ugodi
Ugovori na 3 godine, ne valja to nista........al za menadzere i olos oko kluba 
Nije problem trogodisnji ugovor,problem je ako jednostrano raskines taj ugovor.Onda klub ima problema.Sa vecinom graca se mozes dogovoriti oko raskida ugovora a ako pogodis sa ugovorom onda klub ima visestruku korist.
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
prije par godina Azmir je uvijek ponedjeljkom dovodio zvucna imena poput Govedarice,Ordagica,Kostica,Stjepanovica,Mehmedagica,Zebe,Merzica itd itd...Sutra je opet ponedjeljak valjda nas obraduju iz uprave nekim novim igracem koji bi bio pojacanje
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Mi i GOSK sigurno u utrci za PL pa ko bude bolji, sretniji i spretniji ce uci.
Misliš ko više podmaže gofna u savezu i sudijskoj organizaciji?
Pored igračkih kvaliteta i dobrog trenera neke druge stvari određuju ulazak u PL BiH, zato većina ekipa nakon ulaska se bore za opstanak......
Pored igračkih kvaliteta i dobrog trenera neke druge stvari određuju ulazak u PL BiH, zato većina ekipa nakon ulaska se bore za opstanak......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Naša posla... sve nam je u državi ko ima koga gdje i ko koga vise gura il ko vise plati.
Izvini niti jedan od njih nije bio zvucno pojacanjeIbrahimAga075 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 18:25prije par godina Azmir je uvijek ponedjeljkom dovodio zvucna imena poput Govedarice,Ordagica,Kostica,Stjepanovica,Mehmedagica,Zebe,Merzica itd itd...Sutra je opet ponedjeljak valjda nas obraduju iz uprave nekim novim igracem koji bi bio pojacanje
Subic, Ahmetovic,Zeba, Dzidic...mozda jos jedan ili 2 nekog sam preskocio sigurno ali znamo sta je "zvucno "pojacanje.
Svi gore nabrojani osim Zebe su izvuceni iz naftalina, i nikada vise necemo tako ubosti sa igracima
Mozemo mi pricati sada,ali Musemic je trenercina, od igraca iz 2 i 3 hrvatske lige, par iz domace i jedno dva pojacanja prava ukomponovao je ekipu kako ja mislim niko nikada nece dugo
Trener je pola ekipe, u svijetu fudbala 100 put dokazano
Prema saznanjima Faktora, Sloboda je iskazala interes za igrača koji bi donosio prevagu na travnjaku. Riječ je o Mirzadu Mehanoviću, sjajnom ofanzivnom veznjaku s brutalnom statistikom u Premijer ligi BiH. On je u bh. eliti igrajući za Tuzla City i Radnik u 71 utakmici postigao 16 golova i 25 puta asistirao, što znači da mu za gol ili asistenciju treba 1,73 utakmice u prosjeku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ako potpise onda ce to biti najbolji poso u zadnjih 10 godina. On je 5 nivoa iznad ove lige, ali mislim da je jedini način ukoliko ne bude ponuda iz konkretnijih liga do septembra.DamirT je napisao/la: ↑30 jun 2025, 12:47Prema saznanjima Faktora, Sloboda je iskazala interes za igrača koji bi donosio prevagu na travnjaku. Riječ je o Mirzadu Mehanoviću, sjajnom ofanzivnom veznjaku s brutalnom statistikom u Premijer ligi BiH. On je u bh. eliti igrajući za Tuzla City i Radnik u 71 utakmici postigao 16 golova i 25 puta asistirao, što znači da mu za gol ili asistenciju treba 1,73 utakmice u prosjeku.
Sportske pisu da je dogovoren Maid Jaganjac.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.