Felipe Luis prošao mesarski kurs kod Chola.
FIFA Club World Cup 2025
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FIFA Club World Cup 2025
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Power shot ko na fifi 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo je nesto sto fali u evropskom fudbalu
ko god prati juznoamericke kupove i lige moze svako malo da vidi kako neko busi mrezu

Don't believe the hype.
Definitivno. Npr Bayern ne bi ovo nikad opucoakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:35Ovo je nesto sto fali u evropskom fudbalu
ko god prati juznoamericke kupove i lige moze svako malo da vidi kako neko busi mrezu![]()
Edit: Evo Leon, al pizdavo proracunato, ni blizu ko Gerson

Ovo je za crvenog, realno, Pulgar je za napolje, cim je ono istetovirano znas da ima malo veze s inteligencijom.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ovi sto rokaju po Evropi su vecinom juznoamerikanci kao Valverde, nekada Guarincoelho41 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:39Definitivno. Npr Bayern ne bi ovo nikad opucoakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:35Ovo je nesto sto fali u evropskom fudbalu
ko god prati juznoamericke kupove i lige moze svako malo da vidi kako neko busi mrezu![]()
Edit: Evo Leon, al pizdavo proracunato ni blizu![]()

pazi ovog Kolumbijca
Don't believe the hype.
Haha ti to pratiš meščini. Odgledo sam top 6, mrsko mi čitav, al znači 4, 2 i 1 školske pozicije za ubačak u Evropiakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:46i ovi sto rokaju po Evropi su vecinom juznoamerikanci kao Valverde, nekada Guarincoelho41 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:39Definitivno. Npr Bayern ne bi ovo nikad opucoakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:35
Ovo je nesto sto fali u evropskom fudbalu
Edit: Evo Leon, al pizdavo proracunato ni blizu![]()
![]()
pazi ovog Kolumbijca

- akisarajevo92
- Kontakt:
pogledam nekad Libertadores pa i brazilsku, argentinsku ligu a Pabona pamtim iz Parme i Valenciecoelho41 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:52Haha ti to pratiš meščini. Odgledo sam top 6, mrsko mi čitav, al znači 4, 2 i 1 školske pozicije za ubačak u Evropiakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:46i ovi sto rokaju po Evropi su vecinom juznoamerikanci kao Valverde, nekada Guarin![]()
pazi ovog Kolumbijca
![]()

Don't believe the hype.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- akisarajevo92
- Kontakt:
Filipe Luis je idući trener Atletico Madrida, jedna od očitijih stvari u fudbalu
Jesi vidio sad slobodnjak Bayerna s likevog ruba šesnaesterca, pa ja da išta znam o fudbalu ja sebi ne bi mogo dopustit da ovo ne probamakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:56pogledam nekad Libertadores pa i brazilsku, argentinsku ligu a Pabona pamtim iz Parme i Valenciecoelho41 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:52Haha ti to pratiš meščini. Odgledo sam top 6, mrsko mi čitav, al znači 4, 2 i 1 školske pozicije za ubačak u Evropiakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:46
i ovi sto rokaju po Evropi su vecinom juznoamerikanci kao Valverde, nekada Guarin![]()
pazi ovog Kolumbijca
![]()
![]()
Edit: majko mila ali sudije yebu igru, ne može se gledat od sjeckanja, pa čak i Englez, nešto je FIFA naredila
E brate ove juznoamericke ekipe su teska tanjez, pa Boca i River sramota, ovi brazilci nista specijalno.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
znam da se neće desiti, ali baš bi bilo cool da finale bude inter-psg

- Shategabri
- Kontakt:
Šta se ovo mali Maradona iznervirao?
Nemoj, Vitinha, i on je nečije dijete
Nemoj, Vitinha, i on je nečije dijete

Koševo Zapad
Celzi\City vs PSG finale.
Teško Inter moze do finala. Ako ništa Sucic ce bit top pojačanje.
PSG bi se trebao prošetati do finala iako na papiru imaju teške protivnike. Ljepota ih je gledati a i individualno imaju bolje igrače gotovo na svim pozicijama. Jedini minus Enrikeu je sto mu je Kvara sinoć odigrao komplet utakmicu. Mogao je jos ponekog igraca odmoriti na poluvremenu.
Teško Inter moze do finala. Ako ništa Sucic ce bit top pojačanje.
PSG bi se trebao prošetati do finala iako na papiru imaju teške protivnike. Ljepota ih je gledati a i individualno imaju bolje igrače gotovo na svim pozicijama. Jedini minus Enrikeu je sto mu je Kvara sinoć odigrao komplet utakmicu. Mogao je jos ponekog igraca odmoriti na poluvremenu.
Ma nema lik pojma, zato je i otišao u MLS u sunovrat karijere.. Modrić će u Milan. To dovoljno govori.Shategabri je napisao/la: ↑30 jun 2025, 08:25Šta se ovo mali Maradona iznervirao?
Nemoj, Vitinha, i on je nečije dijete![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- JayCatwright
- Kontakt:
Sav besmisao ovog takmicenja vidis u cinjenici da jedna nadasve prosjecna ekipa poput Bayerna otrese ponajbolju ekipu juzne amerike pa i ostatka svijeta vjerovatno
Inter je sramota evropskog fudbala. A zato smo krivi i mi i barcelona podjednako
Jbt dobra utakmica ovo bila
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.