Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Ja sam smetnuo s uma da je ovo nastavak prethodnih epizoda, ovo je zadnjih 6 izaslo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Završetak treće sezone nigdje veze, previše stvari nedovršeno/nedorečeno, dosta vremena uzela je.bena reklama za SQ US verziju što će izaći iduće godine.
Ovih 6 epizoda flop teški, ne bacajte bezveze vrijeme. Bolje da nisu dirali ništa, baš razočarenje.
Ovih 6 epizoda flop teški, ne bacajte bezveze vrijeme. Bolje da nisu dirali ništa, baš razočarenje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
pa svaka sezona squid game je obično smeće, zar postoje ljudi koji smatraju da je to kvalitetna ili dobra serija lol
Bilo je to ok kroz prvu sezonu isto kao recimo ona La Casa de Papel.Poslije toga samo nepotrebno stancanje sezona.Zinulo dupe Netflixu valjda.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2025, 17:08pa svaka sezona squid game je obično smeće, zar postoje ljudi koji smatraju da je to kvalitetna ili dobra serija lol
- JayCatwright
- Kontakt:
Meh, meni je ok samo dok traju igre, i to neke, kao recimo ova u drugoj epizodi ove sezone, a sve mimo toga, priča i nešto dublje oko toga je jako loše i nazor odrađenodarker10 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:23Bilo je to ok kroz prvu sezonu isto kao recimo ona La Casa de Papel.Poslije toga samo nepotrebno stancanje sezona.Zinulo dupe Netflixu valjda.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2025, 17:08pa svaka sezona squid game je obično smeće, zar postoje ljudi koji smatraju da je to kvalitetna ili dobra serija lol
Squid Game što se tiče priče razočarenje jer smo u konačnici dobili jedno veliko ništa. Jedino što mi je valjalo u trećoj sezoni su igre i to je to.
Možda nam nešto više otkrije ovaj američki spinoff, ali i to će garant razvući na barem tri sezone.
Možda nam nešto više otkrije ovaj američki spinoff, ali i to će garant razvući na barem tri sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Oni koji se malo bolje razumiju u serije i koji se ne vrte oko par serija se velikim abecednim slovima i tome slično znaju da skandinavci imaju odlične serije. Jedna od tih je Before We Die ili Innan vi dör

Ma nije losa uopste, sta pricaju ovi - wtf

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
I ja sam sinoc pogledao 4 i sasvim je okdelko je napisao/la: ↑30 jun 2025, 14:52Ma nije losa uopste, sta pricaju ovi - wtfOva prethodnaa sezona je za mene bila negledljiva ali evo sad pogledao 3 epizode ovog novog sto je izaslo sasvim ok 7,5/10. Bas mi je drzalo paznju i pogledaoa sam tri epizode odjednom znaci da mi je bilo interesantno!

1946-1987
Kome se svidjela prva sezona, svidjeće mu se i ovi nastavci. Kome nije prva, neće ni ovo. Isti je ton i stil, nema odstupanja.
- Beduin
- Kontakt:
Meni je prva sezona bila bas cool, fora s igricama i borba da prezivis, spletkaris. Kasnije ocekivano padala ali i dalje gledljivo.
Medjutim ovih zadnjih 6 epizoda, narocito zadnje 3 su mi totalno skromne, razvucene. Ali od ovakve serije ni ne ocekujes neku vrhunsku pricu i radnju, nego dobro ubijanje vremena.
Kao i Alice in Borderland, narocito prva sezone.
Medjutim ovih zadnjih 6 epizoda, narocito zadnje 3 su mi totalno skromne, razvucene. Ali od ovakve serije ni ne ocekujes neku vrhunsku pricu i radnju, nego dobro ubijanje vremena.
Kao i Alice in Borderland, narocito prva sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja koliko sam shvatio ovo je zadnja sezona serije i u skladu sa tim očekivao sam da neke misterije budu riješene. Prije svega mislim na same organizatore igre, kako je sve nastalo, odakle resursi, kako vješto izbjegavaju policiju i ne ostavljaju tragove... A u suštini na kraju serije znamo možda dvije stvari koje nismo znali u prvoj epizodi serije i to je to, ostalo je sve isto.
Najmanji problem je u samim igricama u seriji, neke su zanimljivije, neke nisu, ali pozadinska priča što, barem meni, seriju čini zanimljivom apsolutno nije dalje razvijena kako je morala biti.
Najmanji problem je u samim igricama u seriji, neke su zanimljivije, neke nisu, ali pozadinska priča što, barem meni, seriju čini zanimljivom apsolutno nije dalje razvijena kako je morala biti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Druga sezona Dead Cityja neloša, možda i najbolja od svih sezona sva tri spinoffa TWD-a sa glavnim glumcima. Zadnja epizoda mi je malo pokvarila utisak ali generalno pozitivno sam iznenađen.
Nedavno sam počeo gledati i MobLand ali odustao sam nakon četvrte epizode. Meni je ono tek blijeda kopija Kina sa jakom glumačkom ekipom ali i očajnom glumom.
Nedavno sam počeo gledati i MobLand ali odustao sam nakon četvrte epizode. Meni je ono tek blijeda kopija Kina sa jakom glumačkom ekipom ali i očajnom glumom.
Kakav ocaj su prve četiri epizode 3 body problem 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima li ko onu Skyshowtime pretplatu da mi provjeri nešto?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Dept. Q odlična, glavni karakter baca na dr. House-a.
Nadam se drugoj sezoni.
Nadam se drugoj sezoni.
- JayCatwright
- Kontakt:
danas kreće Dexter Resurrection
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.