Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la AshburtonG » 29 jun 2025, 18:56

xaviesta je napisao/la:
29 jun 2025, 18:20
Ovako se kod nas skupilo nekoliko momčića i jedna djevojka sa njima, njoj je 17 godina ja mislim. Elem, predstavljala se momcima kao punoljetna, jedan došao iz Konjica odvela ga u mrak, ovi ga prebiju da je momak završio na urgentnoj, jedva živ ostao.
Pa mislim da im to i jest modus operandi. Bace vjerovatno prvi udicu s nekog fake profila i onda docekuju ljude. Ove bitange treba poslat u Zenicu jedno godinu, pa da im iz sup.ka rastu orhideje dogodine.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 jun 2025, 19:00

xaviesta je napisao/la:
29 jun 2025, 18:20
Ovako se kod nas skupilo nekoliko momčića i jedna djevojka sa njima, njoj je 17 godina ja mislim. Elem, predstavljala se momcima kao punoljetna, jedan došao iz Konjica odvela ga u mrak, ovi ga prebiju da je momak završio na urgentnoj, jedva živ ostao.
To je najjace, ispocetka su fkt razotkrili par pedofila. Kasnije poceli pravit profile 16togodisnjakinja i lovit momke od 18-19 da ih maltretiraju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 29 jun 2025, 20:07

Drape je napisao/la:
29 jun 2025, 18:27
Cijeli dan mediji izvještavaju da je kod Lukavca starica ne samo ubijena, već brutalno ubijena. Jedan je objavio da je sumnjiv komšija. Političari iz Federacije osuđivali napad na povratnika, pojedini iz RS iskoristili da još više podignu tenzije. Na kraju se utvrdilo da je bila prirodna smrt i nikom neće biti ništa.
Pa većina medija služe baš za takve stvari , da šire mržnju , dezinformacije i da plaše narod . Kolovođe su smeće od kliksa i N1 , nema boljeg pokazatelja u kakvom je qrcu i narod i država kada su ova dva spomenuta "medija" najgledanija/najčitanija .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 jun 2025, 20:20

VensanKasel je napisao/la:
29 jun 2025, 20:07
Drape je napisao/la:
29 jun 2025, 18:27
Cijeli dan mediji izvještavaju da je kod Lukavca starica ne samo ubijena, već brutalno ubijena. Jedan je objavio da je sumnjiv komšija. Političari iz Federacije osuđivali napad na povratnika, pojedini iz RS iskoristili da još više podignu tenzije. Na kraju se utvrdilo da je bila prirodna smrt i nikom neće biti ništa.
Pa većina medija služe baš za takve stvari , da šire mržnju , dezinformacije i da plaše narod . Kolovođe su smeće od kliksa i N1 , nema boljeg pokazatelja u kakvom je qrcu i narod i država kada su ova dva spomenuta "medija" najgledanija/najčitanija .
Ono što su radili u koroni spomenuti mediji nikad se ne smije zaboraviti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 29 jun 2025, 21:53

zemuntrg je napisao/la:
29 jun 2025, 10:49
bavariapivo je napisao/la:
29 jun 2025, 01:34
relativizam je napisao/la:
28 jun 2025, 15:29
Ali što stranac skoci bolje da su ga zamolili da im pokaže šta.
Oni čovjeka pretukli što im pokaza kako se može skočiti.

Iz ovog snimka sa mosta se vidi da covjek zna šta radi
Momku je ime Luca Bont po cijelom svijetu ide skace izvodi akrobacije dodje u Bosnu i ljudi ga pretuku
Ko god da podrzava ove, sto su tukli ovog momka, su malo zesci maloumnici ili bolje receno debiIi na kvadrat!!!
Debilu u sekundi je bilo da padne na camac, otislo bi sve u pm
Drago mi je sto si se našao… :clap:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 jun 2025, 22:21

Ogroman mangup ulazi sa pratnjom :D
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 jun 2025, 22:25

JayCatwright je napisao/la:
29 jun 2025, 22:23
MaroonBjelave je napisao/la:
29 jun 2025, 22:16
JayCatwright je napisao/la:
29 jun 2025, 22:15

0:52 :tokralju: :urnebes:
Da ne gledam ponovo, je li to kad je pao ili? :urnebes:
Jeste, izvrnu lik i sebe i ovog na stolici
Hahahaha oplakao sam hahahahaha
Zato sam i napisao HR Smrk, jer je i on tako nesto zapeo sam sebi kad je onom malcu zadavao seriju :urnebes: :urnebes:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 30 jun 2025, 01:20

Naslaga ih jaro ko metar drva. Doduse i oni sjede i stavili glave na izvolte :rol:
1946-1987

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 30 jun 2025, 11:56

Koliko vidim većina javnosti je stala u odbranu ovog turiste i to govori koliko mi sami sebe ne poštujemo. Stari most je najveći kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini i moraju postojati neka pravila i poštovanje. Čak i da nije ugrozio ovaj čamac, zaslužio je da dobije debelu kaznu.
Eno i Hana Hadžiavdagić mu piše komentare podrške na instagram profilu. To je taj nivo. Sigurno bi tako podržala i našeg nekog debila da se pokušao popet na Eiffelov toranj.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 jun 2025, 12:00

ArtemisFowl je napisao/la:
30 jun 2025, 11:56
Koliko vidim većina javnosti je stala u odbranu ovog turiste i to govori koliko mi sami sebe ne poštujemo. Stari most je najveći kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini i moraju postojati neka pravila i poštovanje. Čak i da nije ugrozio ovaj čamac, zaslužio je da dobije debelu kaznu.
Eno i Hana Hadžiavdagić mu piše komentare podrške na instagram profilu. To je taj nivo. Sigurno bi tako podržala i našeg nekog debila da se pokušao popet na Eiffelov toranj.
Poredis penjanje na Eiffelov toranj i skok sa Starog mosta, s kojeg svakako skacu ljudi, tacnije skacu za pare?
Onda treba zabraniti i te skokove, jer ispada kao prošenje na sred Svjetske bastine.

Uostalom, ako je problem, pozoves policiju i nek oni to rijesavaju kaznom, a ne da te 5 klosara okruzi i pocne udarati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 jun 2025, 12:10

Mislim da je najveci problem tu sto zvanicna pravila ne postoje. Mozda grijesim, al fkt se ne sjecam da igdje dole postoji natpis "zabranjeno skakanje sa mosta" ili nesta slicno. Ne mozes ti usmeno doc i reci "hej, to se ne smije", samo javno obavjestenje/znak. Dalje, ako je prekrseno pravilo/zakon, ima policija a ne da gradjani uzimaju pravdu u svoje ruke. Ova drzava sve vise klizi u anarhiju, eno Panteri se juce u fantomkama poredali i brane bespravnu gradnju, ovi biju nekog ko je skocio bez njihovog aminovanja... ne znam, opet kazem, ako postoji negdje neki znak onda OK, prekrsio je nesta sto je definisano. A ovo je isto da ti ostavis auto na regularno parking mjesto, i izadje lik i nalema te jer je to njegovo mjesto a tvoj auto je prevelik i mogu se djeca zabit biciklom u njega.

Uostalom, da se razumijemo, ni ja ne podrzavam ono sto je lik uradio i tragedija se tijesno izbjegla, al nije na gradjanima da uzimaju pravdu u svoje ruke, posebno ako nema definisano nigdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 jun 2025, 12:27

Pa prije svega zabrana za skakanje sa Starog mosta osim za odredjene ljude koji će dobiti dozvolu za skakanje. Pa ne može tu svaka budala da skače dok ispod prolaze čamci sa turistima.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 jun 2025, 12:28

napoleon72 je napisao/la:
30 jun 2025, 12:10
Mislim da je najveci problem tu sto zvanicna pravila ne postoje. Mozda grijesim, al fkt se ne sjecam da igdje dole postoji natpis "zabranjeno skakanje sa mosta" ili nesta slicno. Ne mozes ti usmeno doc i reci "hej, to se ne smije", samo javno obavjestenje/znak. Dalje, ako je prekrseno pravilo/zakon, ima policija a ne da gradjani uzimaju pravdu u svoje ruke. Ova drzava sve vise klizi u anarhiju, eno Panteri se juce u fantomkama poredali i brane bespravnu gradnju, ovi biju nekog ko je skocio bez njihovog aminovanja... ne znam, opet kazem, ako postoji negdje neki znak onda OK, prekrsio je nesta sto je definisano. A ovo je isto da ti ostavis auto na regularno parking mjesto, i izadje lik i nalema te jer je to njegovo mjesto a tvoj auto je prevelik i mogu se djeca zabit biciklom u njega.

Uostalom, da se razumijemo, ni ja ne podrzavam ono sto je lik uradio i tragedija se tijesno izbjegla, al nije na gradjanima da uzimaju pravdu u svoje ruke, posebno ako nema definisano nigdje.
Naravno da nije na građanima da uzimaju pravdu u svoje ruke, ali šta raditi brate u momentu kad policije nigdje ni na vidiku nema? Evo sinoćnji detalj iz tramvaja gdje je migrant maltertirao vozača i ostale putnike. Šta se trebalo? Čekati na policiju dok odrade tiket ili dok srknu kafu kod Muče?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 jun 2025, 12:54

Porediš neuporedivo. Uznemiravanje ljudi je nelegalno, koliko znam nema zakona koji zabranjuje skakanje sa Starog Mosta. Koliko god onaj bio glup, ne možeš ga udarati, zoveš policiju jer je ugrozio ljude u čamcu. Sami skok nije zabranjen, neka uvedu zakon da se ne smije skakati bez dozvole i to je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 jun 2025, 12:55

MaroonBjelave je napisao/la:
30 jun 2025, 12:28
napoleon72 je napisao/la:
30 jun 2025, 12:10

Naravno da nije na građanima da uzimaju pravdu u svoje ruke, ali šta raditi brate u momentu kad policije nigdje ni na vidiku nema? Evo sinoćnji detalj iz tramvaja gdje je migrant maltertirao vozača i ostale putnike. Šta se trebalo? Čekati na policiju dok odrade tiket ili dok srknu kafu kod Muče?
Al taj migrant krsi zakon koji je jasno definisan. Narusavanje javnog reda i mira. Ovaj skakac skocio s mosta, nigdje nema zakona ni pravila koje to predvidja. Ovi skakaci su trebali davno zastitit taj svoj "esnaf", u dogovoru sa gradskim vijecem definisat set pravila, oznacit po mostu, nesta. Neko spomenu veranje na Eiffelov toranj, ja sam siguran da tamo imas upozorenja na svakom koraku. Jasno je meni da je skok bio opasan i da je moglo doc do tragedije, al meni je ono izvodjenje iz vode i marisanje (posebno s ledja) vise izgledalo kao postupak djece koja istjeruju uljeza iz pijeska gdje se igraju, nego kao neko branjenje nekog zakona. Iskreno. Prvo zakonski sve definisat pa onda vidjet sta uradit kad neko prekrsi. Moj poznanik je skocio s mosta prije par godina, nit ga je ko sprecavao nit je fasovao. Doduse bilo je malo van sezone, bolesnik u maju skocio, al svejedno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 jun 2025, 13:02

Napises mu jaku finansijsku kaznu, zoves policiju da ga privede.Udaranje mogu podrazvat samo seljacine i primitivci nazalost kod bosnjaka je upravo najvise takvih

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 jun 2025, 13:23

MElloo je napisao/la:
30 jun 2025, 13:02
Napises mu jaku finansijsku kaznu, zoves policiju da ga privede.Udaranje mogu podrazvat samo seljacine i primitivci nazalost kod bosnjaka je upravo najvise takvih
:thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jun 2025, 13:23

19vendetta87 je napisao/la:
30 jun 2025, 12:00
Poredis penjanje na Eiffelov toranj i skok sa Starog mosta, s kojeg svakako skacu ljudi, tacnije skacu za pare?
Onda treba zabraniti i te skokove, jer ispada kao prošenje na sred Svjetske bastine.

Uostalom, ako je problem, pozoves policiju i nek oni to rijesavaju kaznom, a ne da te 5 klosara okruzi i pocne udarati.
Pa to i jest problem. NIje problem što je skočio, nego što je pokazao da se može skočiti atraktivno, bez da praviš show i skupljaš pare dok se pola sata pripremaš da skočiš.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 30 jun 2025, 13:26

Bundesliga je napisao/la:
30 jun 2025, 12:54
Porediš neuporedivo. Uznemiravanje ljudi je nelegalno, koliko znam nema zakona koji zabranjuje skakanje sa Starog Mosta. Koliko god onaj bio glup, ne možeš ga udarati, zoveš policiju jer je ugrozio ljude u čamcu. Sami skok nije zabranjen, neka uvedu zakon da se ne smije skakati bez dozvole i to je to.
Udaraju ga oni koji pokušavaju svojatati most, te zavesti mahalski zakon. Nije to slučajna grupa ljudi, već samoproglašene derbendžije.

Čak i da podebljano stoji - zabranjeno skakati, nemaju pravo na to.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 30 jun 2025, 13:40

jasmin10 je napisao/la:
30 jun 2025, 12:27
Pa prije svega zabrana za skakanje sa Starog mosta osim za odredjene ljude koji će dobiti dozvolu za skakanje. Pa ne može tu svaka budala da skače dok ispod prolaze čamci sa turistima.
U čamcu nisu bili turisti već debili!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.