FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Lavcina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lavcina » 30 jun 2025, 15:01

Ko bude glasao za mene za moderatora ima od mene cvanciku :kafa:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2025, 15:02

Napravicemo moderatorski konzilij… neka forumasi sami naprave dogovor ko je tu ubaceni element na temi, a ko samo ima drugacije misljenje. I kako se dogovori, tako cu ja uraditi. I to je to. Samo da vidimo malo koji su vasi prijedlozi, da li ljudi zele da ucestvuju, da li imaju vremena, isl

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 30 jun 2025, 15:03

Glasam za sebe kad već neće niko drugi.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 30 jun 2025, 15:05

Ja glasam za @H8Z7 a istovremeno nominujem i sebe a imam i dovoljno slobodnog vremena. :kafa:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2025, 15:07

I opet ce se desiti da svi skupa ne valjamo u prvom trenutku kad neko bude imao interes i potrebu da upravlja misljenjem. Imali smo to sa Zeljom kad se pokretao portal sport 1, a predsjednik kluba zelio totalnu kontrolu, sa celikom kad je pokrenut novi portal u Zenici, sa Velezom kad je uprava napravila svoj forum… bice i ovdje kad nekom zatreba, ali meni je bitnije da mi imamo svoj princip rada i slobodu razmjene misljenja… Pa Ako niko nece da ucestvuje, ne mora.

Ps. Svi koji sami sebe nominuju su po defaultu diskvalifikovani

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 30 jun 2025, 15:07

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 14:44
pjankesarajevo je napisao/la:
30 jun 2025, 14:37
admin je napisao/la:
30 jun 2025, 14:30
Ne kontam, cijela frka oko lika… sad odjednom sasvim korektan frajer, samo eto ne misli isto ko svi?

Hajde prvo ćemo to kroz novi moderatorski konzilij riješiti.
Po mome misljenju, ne moze biti korektan niko ko naziva nas klub pogrdnim imenima „Real Madrid“ ili nase rukovodstvo kako ono Mirvica zovu vec.

Ko god koristi pogrdne nazive za bilo sto FK Sarajeva, te preuzima ih od siromaha, takodjer oni koji misle da nas sudije nisu zaklale: ti likovi ne mogu biti dio naseg foruma.

Ovi sto misle da nije Zekic dobro postavio igru, sto misle da nismo dovoljno jaki, sto misle da nemamo dobre igrace, formacija ne valja, ovaj dvije lijeve ima: to su sve navijaci koji imaju drugo misljenje i to je skroz ok po meni.

Definisati sta su granice preko kojih se ne smije prelaziti i cao.

Plus moderator treba paziti kad vidi da neki padobranac komentarise kakvi su mu postovi i shodno definiciji, ukloniti ga odavde, itd itbl.
A budi malo objektivan… ne mogu ja zabraniti da se uprava kluba zove pogrdnim imenima. Pa jedan dan su dobri, sutra demonstracije protiv njih. Šta bih ja trebao ovdje, dok su demonstracije protiv npr. lupam Sabrine da ja ne dozvoljavam da se ista ružno o njoj napise? Pa sutra biste svi napustili takav ‘placenicki’ forum. Ili da ja budem taj koji odredjuje u kojem trenutku je uprava OK a u kojem su lopovi?? Ne pada mi na pamet, pa makar ugasio forum.

A necu ni moderatora staviti koji ce to raditi, to je 100%
Dobro donekle se slazem. Definisati sta su objektivne granice i pravila i cao. I tanka je granica sta je za koga objektivno.

Mislim hebeno je to raditi naravno na forumu gdje treba postovati svacije misljenje. Da je lako svi bi to radili ;-)

Sabrina je bila direktor kluba i za nju mogu imati raznorazna misljenja. Ja govorim o covjeku koji ulaze svoje sopstvene pare za nas klub, kakav god da je mozes se slagat ili ne, ali to je facit i ne bi smio zagovarati da se on otjera jer znamo svi sta bi uslijedilo.

Malo po malo definirati pravila, na osnovu sadrzaja koji se komentarise.
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 30 jun 2025, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2025, 15:09

30 jun 2025, 15:07
admin je napisao/la:
30 jun 2025, 14:37

Po mome misljenju, ne moze biti korektan niko ko naziva nas klub pogrdnim imenima „Real Madrid“ ili nase rukovodstvo kako ono Mirvica zovu vec.

Ko god koristi pogrdne nazive za bilo sto FK Sarajeva, te preuzima ih od siromaha, takodjer oni koji misle da nas sudije nisu zaklale: ti likovi ne mogu biti dio naseg foruma.

Ovi sto misle da nije Zekic dobro postavio igru, sto misle da nismo dovoljno jaki, sto misle da nemamo dobre igrace, formacija ne valja, ovaj dvije lijeve ima: to su sve navijaci koji imaju drugo misljenje i to je skroz ok po meni.

Definisati sta su granice preko kojih se ne smije prelaziti i cao.

Plus moderator treba paziti kad vidi da neki padobranac komentarise kakvi su mu postovi i shodno definiciji, ukloniti ga odavde, itd itbl.
A budi malo objektivan… ne mogu ja zabraniti da se uprava kluba zove pogrdnim imenima. Pa jedan dan su dobri, sutra demonstracije protiv njih. Šta bih ja trebao ovdje, dok su demonstracije protiv npr. lupam Sabrine da ja ne dozvoljavam da se ista ružno o njoj napise? Pa sutra biste svi napustili takav ‘placenicki’ forum. Ili da ja budem taj koji odredjuje u kojem trenutku je uprava OK a u kojem su lopovi?? Ne pada mi na pamet, pa makar ugasio forum.

Dobro donekle se slazem. Definisati sta su objektivne granice i pravila i cao. I tanka je granica sta je za koga objektivno.

Mislim hebeno je to raditi naravno na forumu gdje treba postovati svacije misljenje. Da je lako svi bi to radili ;-)

Sabrina je bila direktor kluba i za nju mogu imati raznorazna misljenja. Ja govorim o covjeku koji ulaze svoje sopstvene pare za nas klub, kakav god da je mozes se slagat ili ne, ali to je facit i ne bi smio zagovarati da se on otjera jer znamo svi sta ji uslikedilo. Malo po malo definirati pravila, na osnovu sadrzaja koji se komentarise.
A ti znas cije pare ko ulaze? To je negdje objavljeno? Znas st je cilj ulaganja I da li ce dugorocno to biti dobro za klub (npr. ne bi bio prvi put u bh fudbalu da se odjednom pojavi neko ogromno dugovanje zbog kojeg se gasi klub - ne kazem da je ovdje to)? Ja ne znam. Danas moze biti ovako, sutra onako. Nije moje da sudim.

Za mene je granica da eliminisem zlonamjerne likove, navijace drugih klubova ili neke botove sa nekim interesom. Sve ostalo, iskreno, ne zanima me sta se pise, ne znam hoce li se ispostaviti kao dobro ili lose

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 jun 2025, 15:10

tabba77 je napisao/la:
30 jun 2025, 15:05
Ja glasam za @H8Z7 a istovremeno nominujem i sebe a imam i dovoljno slobodnog vremena. :kafa:
Izvini brat, na tebe sam zaboravio.

Otkud ti slobodno vrijeme u prime-u za rentanje auta :D
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 30 jun 2025, 15:12

admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:09
admin je napisao/la:

Sabrina je bila direktor kluba i za nju mogu imati raznorazna misljenja. Ja govorim o covjeku koji ulaze svoje sopstvene pare za nas klub, kakav god da je mozes se slagat ili ne, ali to je facit i ne bi smio zagovarati da se on otjera jer znamo svi sta ji uslikedilo. Malo po malo definirati pravila, na osnovu sadrzaja koji se komentarise.
A ti znas cije pare ko ulaze? To je negdje objavljeno? Ja ne znam. Danas moze biti ovako, sutra onako. Nije moje da sudim.
Kako nije objavljeno majke ti pa klub je objavio da je Mirvic vlasnik vlasnickih prava otkupio od Tana.
To je cinjenica. Odakle ove pare ovolike ako niko od njih ne ulaze.

Sve se to da provjeriti i protiv fakata se ne da raspravljati.

Ali hebo njega, njega sam uzeo za primjer. To govorim samo radi definisanja onoga sta stvarno jeste.

Ne postoje dvije istine, samo jedna.

Imamo svi internet i lako je istraziti sta je istina.

Dajem se na raspolaganje buducem moderatoru ako treba istraziti neke informacije i potkrijepiti ih istinom.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 30 jun 2025, 15:14

MaroonBjelave je napisao/la:
30 jun 2025, 15:10
tabba77 je napisao/la:

Halal i ovog i onog svijeta, svakako me admin po defaultu isključio. :mrgreen:

PS Admin pika li se sad?

Stari je preuzeo obaveze hodanja po aerodromima, nema više živaca za kancelarijske poslove pa sam to ja preuzeo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2025, 15:16

30 jun 2025, 15:12
admin je napisao/la:
30 jun 2025, 15:09

A ti znas cije pare ko ulaze? To je negdje objavljeno? Ja ne znam. Danas moze biti ovako, sutra onako. Nije moje da sudim.
Kako nije objavljeno majke ti pa klub je objavio da je Mirvic vlasnik vlasnickih prava otkupio od Tana.
To je cinjenica. Odakle ove pare ovolike ako niko od njih ne ulaze.

Sve se to da provjeriti i protiv fakata se ne da raspravljati.

Ali hebo njega, njega sam uzeo za primjer. To govorim samo radi definisanja onoga sta stvarno jeste.

Ne postoje dvije istine, samo jedna.

Imamo svi internet i lako je istraziti sta je istina.

Dajem se na raspolaganje buducem moderatoru ako treba istraziti neke informacije i potkrijepiti ih istinom.
Druze, nemam pojma. Mozda ulaze samo Tan. Mozda su samo posudbe koje sutra dolaze na naplatu. Mozda su duzni svima, samo jos niko nije rekao a sutra ce krenuti da govori… a Mozda je sve top i sutra ce biti jos bolje, a Sarajevo dovesti Ronalda. Ja ti kazem da ne znam i da nije moje da o tome sudim i odredjujem.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 30 jun 2025, 15:17

HZ87
GiS
Vanja

Uredni forumasi , oni bi ovo dobro izfilterisali

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 jun 2025, 15:18

tabba77 je napisao/la:
30 jun 2025, 15:14
tabba77 je napisao/la:

PS Admin pika li se sad?

Stari je preuzeo obaveze hodanja po aerodromima, nema više živaca za kancelarijske poslove pa sam to ja preuzeo.
Vala s vama nabrojanim, ovdje bi se mogao napraviti moderatorski Real Madrid. (Halali Pjanke, morao sam :D)
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 30 jun 2025, 15:19

johntravolta123 je napisao/la:
30 jun 2025, 15:17
HZ87
GiS
Vanja

Uredni forumasi , oni bi ovo dobro izfilterisali
Slažem se sa kolegom, ima kandidata još finih
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 30 jun 2025, 15:20

Ako Vanja ima vremena i zeli, ja ga predlazem. Upoznao sam covjeka, objektivan, posten i jos uvijek dobrih zivaca 😁 Garantujem da ce biti balans izmedju svih struja i da ce znati sankcionisati one koji nisu dio nas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 30 jun 2025, 15:21

30 jun 2025, 15:18
tabba77 je napisao/la:
30 jun 2025, 15:14

PS Admin pika li se sad?

Vala s vama nabrojanim, ovdje bi se mogao napraviti moderatorski Real Madrid. (Halali Pjanke, morao sam :D)
Real Madrid ili ne, dobra ekipa. :mrgreen:

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 30 jun 2025, 15:22

Posto sam citao forum dosta dugo
HZ87
GiS
Vanja
MaroonBjelave

Jer su dosta stalozeni i znaju stati na loptu.

Duska nam treba za insajderske inace bi i on bio na spisku.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 30 jun 2025, 15:23

Ja bih predlozio brata Pitara, gorilo bi sve :opaopa:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 30 jun 2025, 15:24

Mogu li ja admina zamoliti da banuje psovače majki, djece, mrtvih i sl? Ne samo na ovoj temi nego i na temi Općenito.

Jedno vrijeme sam se trudio i pokušao prijavljivati takve postove ali nisam vidio "rezultate" prijava pa sam odustao.

Za moderatora, definitivno HZ87, GiS, Vanja8 & luckystrike. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 jun 2025, 15:27

Napapijri je napisao/la:
30 jun 2025, 15:20
Ako Vanja ima vremena i zeli, ja ga predlazem. Upoznao sam covjeka, objektivan, posten i jos uvijek dobrih zivaca 😁 Garantujem da ce biti balans izmedju svih struja i da ce znati sankcionisati one koji nisu dio nas.
Zanimljivo… i on je tebe preporucio u privatnim porukama. Ako se ostali forumasi ne boje da ste neka ekipa koja ima neki svoj interes koji nekad moze biti i los za klub (Mozda i bez namjere), stavicu vas obojicu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Sazg, Vutra i 31 gost.