LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
sveg mi da nepise playoff mislio bi da je pre season utakmica kako LA nezainteresovano djeluje
Thomas Müller - Fußballgott
Kakav glup potez Byunuma ukoliko se neuozbiljimo tesko cemo do pobjede trenutno je +9 za Hornetse. 
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Grey i Landry>Gasol/Bynum...sve dok je tako Hornetsi imaju sanse da dobiju ovo.Posebno me Gasol nervira,neko mu treba reci da je play off poceo...
- majestic24
- Kontakt:
Hajd amerosm budi ozbiljan..pricamo o Lakersima i Hornetsima. Na kraju nasa pobjeda od 10-15 razlikeamerosm je napisao/la:Kakav glup potez Byunuma ukoliko se neuozbiljimo tesko cemo do pobjede trenutno je +9 za Hornetse.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne znam gledas li drug utakmicu ,ali Lakersi igraju veoma loše tako da ja nebi bas bio ubjedjen u bilo kakvu pobjedu a ne to 10-15 razlike .Kobe jedini za sad kao raspolozen ,ostali su mrtvi .Paul ima vise asistencija nego cijela ekipa Lakersa 
Uh hebote zivot nadam se da Kobe-u nista nije bilo izgledalo je ozbiljno. Fisher pusta da CP suta rojku i ovaj naravno pogadja, a onda Artest s zvukom sirene pogadja za -8 na poluvremenu. Kada bi se Odom i Gasol uozbiljili ne bi bilo problema, nadam se da ce im neko reci da je PO poceo.
Ko pogodi onu tricu na kraju? Kobe povredjen...valjda je ok...
Inace,ne znam ko me najvise nervira dosad...stream,onaj Gray koji je odjednom postao igrac ili Gasol koji dominira sa 4 poena i 2 skoka...
Inace,ne znam ko me najvise nervira dosad...stream,onaj Gray koji je odjednom postao igrac ili Gasol koji dominira sa 4 poena i 2 skoka...
Ron Artest je pogodio tricu, a nastavlja se tradicija da neki "kloc" protiv nas odigra utakmicu zivota. Kada u nas Artest vodi statistiku sto se skokova tice sve je jasno. Gasol i Odom moraju u nastavku zaigrati kako znaju inace smo nahebali, nadam se da ce im se Kobe u svlacionici nahebati mame.adnan24 je napisao/la:Ko pogodi onu tricu na kraju? Kobe povredjen...valjda je ok...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
odbrana odron , NO na spucao 55p za poluvrjeme
, CP3 vec 10 ass
u lakersima niko ozbiljan osim Kobe-a i Artesta , mada od njega i neocekujem nesta ali se bori makar
u lakersima niko ozbiljan osim Kobe-a i Artesta , mada od njega i neocekujem nesta ali se bori makar
amerosm je napisao/la: Ron Artest je pogodio tricu, a nastavlja se tradicija da neki "kloc" protiv nas odigra utakmicu zivota. Kada u nas Artest vodi statistiku sto se skokova tice sve je jasno. Gasol i Odom moraju u nastavku zaigrati kako znaju inace smo nahebali, nadam se da ce im se Kobe u svlacionici nahebati mame.![]()
Ma kad skontam malo bolje ne treba se ovdje uopste nervirati...i ako izgubimo mozda se malo skontaju a ako se ne skontaju protiv ovih Hornesta onda je jasno da to nije to ove godine...
Ali opet vjerujem da mozemo i ovo dobiti...ipak smo u prvom poluvremenu zivili prakticno na samo jednom igracu..
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
LAkersi očajni u prvom poluvremenu.Da kojim slučajem nije igrao Bryant već sad bi bilo 20 za Hornets.Gasol je korisniji na klupi nego na terenu.Sem par slobodni bacanja nije mnogo napravio.Odoma također nema nigdje.Klupa Hornetsa vrlo dobra pogotovo Gray.Jel sve uredu sa Bryantom nakon posljednjeg šuta? Čini mi se da je glavom ili vratom udario u stolicu.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 17 apr 2011, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Paraglajder
- Kontakt:
Tanki ste k'o rizla. Hajd' što vas mrzim nego što ćete me oboriti na kladionici zbog min. 3 para...

YNWA
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ubi nas cp3 
Kobe Bryant je napisao/la:ubi nas cp3
A ubi nas nasa glupost...dodjemo na -1 Kobe izgubi loptu bezveze i dadose trojku za +4...Landry pored Bynuma i Gasola daje kos u reketu za 2+1 a inace imaju vise poena u reketu...Gasol bolje da ne igra,nek uvede Smitha ili Ratliffa
Kobeeeeeeee majstore

shannon brown.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Igramo dobru odbranu 19-20 sekundi a onda se raspadnemo i primamo lake koseve...Kobe i dalje jedini konstantan u napadu,neko se mora prikljuciti ako hocemo pobjedu...Bynum,Gasol,Odom ???
Da su Gasol i Odom na svom prosjeku ova utakmica bi davnih dana bila rjesena, no uspjeli smo se vratiti u trecoj cetvrtini i ulazimo samo s -1 u posljednju cetvrtinu gdje ocekujem da svi zaigraju na vrhunskom nivou.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 7 gostiju.