FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2500 za 40h sedmicno i moze

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vanja gis Javier
Sumnjam da ide, prvenstveno mislim da ostaje znog greški iz prošlosti (čitaj Mujakić i Čataković), potom Hajduk nije uopšte korak naprijed u karijeri. Apsolutno nisu bolji od nas, rezultati u Europi, prvenstvu itd. Možda ali samo možda su malo bolje pozicionirani na list većih klubova pa ima šansu da ode u bolji klub, ali i to je trenutno upitno.rimljanin90 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:27Zna li iko ide li Beganovic? Koje su sanse da ostane?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Meni ovo djeluje kao jeftin pokušaj agenta da se bolji ugovor isposluje jer je klub već podebljao plate par igrača. Mislim da ćemo još ovakvih "vijesti" viđati do kraja roka.H8Z7 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:38Sumnjam da ide, prvenstveno mislim da ostaje znog greški iz prošlosti (čitaj Mujakić i Čataković), potom Hajduk nije uopšte korak naprijed u karijeri. Apsolutno nisu bolji od nas, rezultati u Europi, prvenstvu itd. Možda ali samo možda su malo bolje pozicionirani na list većih klubova pa ima šansu da ode u bolji klub, ali i to je trenutno upitno.rimljanin90 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:27Zna li iko ide li Beganovic? Koje su sanse da ostane?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Budalo.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
H8Z7 i Tabba77 da prodišemo malo 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hvala brat na nominaciji, ali mislim da bih tu bio uspješan ko pokojni Miodrag Ješić na klupi našeg tima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:27Mašala, nikad se više nije ispisalo stranica.
Pišem 6 godina, ovako aktivni( izuzev kad je meč u toku ) bili kad je TSS trebao potpisati, i hajc za Hajrovića![]()
Ima dobrih izbora, da ne filozofiram previše, ali to je to, @Vanja8, @luckystrike, @H8Z7, @MaroonBjelave, halalite ako sam koga zaboravio![]()
Ima tu raje koja nije toliko aktivna pa ih nisam spomenuo, a bili bi adekvatan izbor po pitanju toga jer su pitari 1/1, i normalni![]()
Hvala raji što me predlaže, vidim admin kaže da ne smijemo sami sebe predlagati, pa ću shodno tome ispoštovati izbornu šutnju![]()
E sad nakon pohvala ide kritika, kako tebi, tako i ostalim starijim forumašima. Da li namjerno ili slučajno zaboravljate nominovati i brata @napoleon72
-
- Kontakt:
Hvalahazarder je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:42Meni ovo djeluje kao jeftin pokušaj agenta da se bolji ugovor isposluje jer je klub već podebljao plate par igrača. Mislim da ćemo još ovakvih "vijesti" viđati do kraja roka.H8Z7 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:38Sumnjam da ide, prvenstveno mislim da ostaje znog greški iz prošlosti (čitaj Mujakić i Čataković), potom Hajduk nije uopšte korak naprijed u karijeri. Apsolutno nisu bolji od nas, rezultati u Europi, prvenstvu itd. Možda ali samo možda su malo bolje pozicionirani na list većih klubova pa ima šansu da ode u bolji klub, ali i to je trenutno upitno.rimljanin90 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:27Zna li iko ide li Beganovic? Koje su sanse da ostane?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vanja Napoleon GiS
A sta je stvarno s mortemom?
Ovde il se svi kolju il se svi banuju nema izmedju
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hvala @ErosViverosViv Bi li nama ovaj Bočkaj "mogo ruke dat"?
U slučaju da ode sam bi sebi pucao u nogu. Ništa Hajduk nije ispred nas, dva kluba koja su trenutno na sličnom (ako ne i na istom) levelu. Nama svakako još više ne odgovara njegov odlazak. Tako da, vrlo vjerovatno, novinarska šuplja.rimljanin90 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:27Zna li iko ide li Beganovic? Koje su sanse da ostane?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- f0rest1946
- Kontakt:
Pitar brat Admin da bude 

-
- Kontakt:
Vanja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:47Hvala brat na nominaciji, ali mislim da bih tu bio uspješan ko pokojni Miodrag Ješić na klupi našeg tima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2025, 16:27Mašala, nikad se više nije ispisalo stranica.
Pišem 6 godina, ovako aktivni( izuzev kad je meč u toku ) bili kad je TSS trebao potpisati, i hajc za Hajrovića![]()
Ima dobrih izbora, da ne filozofiram previše, ali to je to, @Vanja8, @luckystrike, @H8Z7, @MaroonBjelave, halalite ako sam koga zaboravio![]()
Ima tu raje koja nije toliko aktivna pa ih nisam spomenuo, a bili bi adekvatan izbor po pitanju toga jer su pitari 1/1, i normalni![]()
Hvala raji što me predlaže, vidim admin kaže da ne smijemo sami sebe predlagati, pa ću shodno tome ispoštovati izbornu šutnju![]()
E sad nakon pohvala ide kritika, kako tebi, tako i ostalim starijim forumašima. Da li namjerno ili slučajno zaboravljate nominovati i brata @napoleon72

Zaboravio sam eto Napoleona, ni na kraj mi pameti. Zato sam i napisao da sam vjerovatno nekog zaboravio, pa da mi unaprijed halali

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: amypitar, BeYaZ, boki86, bordobijelisampion, Devedesetka, Grk1234, Hajdeee, Homelander, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MSOZ101, muhamedhulk, NeSamSafetee, pitar, Posejdon, shminka, siroliver69, tajsamja, TETRAPAK, USB, VolimBiH96 i 147 gostiju.