Thuram doduše nije 100% oporavljen, da se Pio nije povrijedio ne bi ni igrao večeras
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakvo je ovo suđenje?
Thuram je **** od igrača. Treba se pomiriti s tim. Ako Chivu bude imao hrabrosti on će najmanje igrati.
Eto 2.
Off ipak.

Thuram je **** od igrača. Treba se pomiriti s tim. Ako Chivu bude imao hrabrosti on će najmanje igrati.
Eto 2.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bojim se da bi Inter sa ovim Chivuom mogao da doživi sličnu sezonu kakvu smo imali mi rossoneri sa Fonsecom i Conceicaom.
4 zamjene na poluvremenu treba uradit... kakav očaj od igre
#SuningOUT
Carboni i Petar odmah na poluvremenu.
Sve drugo bi bilo iznenadjenje. Realno i igraci koje dovode su ispod prosjeka sve ili prosjecni.
Iskreno ne znam cime se Chivu istaknuo, da bi ga mi uzeli za trenera. Trenerska karijera je vjerovatno bolja kod Safeta Susica, koji ima uzgred mnogo vise dostignuca i vise bi bio kvalifikovan za ulogu trenera. Ovo sto mi igramo tj. Ne igramo to je bas losina teska.
Ako je suditi nakon ove 4 utakmice (gleda sam samo onu protiv Japanaca) imat cemo velikih problema sa kreiranjem ikakvih prilika ove sezone. Jasno je odmah da su se svi postulati, mehanizmi Inzaghieve igre i taktike napustili, ono sta je ostalo je da se kriminalno branimo i da jos gore izlazimo iz presinga, nesto sta nam je do one utakmice protiv PSGa bilo jedno od najjacih oruzja.
Poprilicno sam siguran a evo nemam stvarno volje vrtiti postove unazad da si ti bio jedan od najglasniji kriticara Inzaghia, samo me zanima sta si ocekivao tko bi mogao doci kao zamjena kad si zelio njegovu smjenu? Igraci koji su dosli su bolji od onih prosle sezone, a nisu previse ni u zaostatku ni za onima sezonu prije.
tiffoso je napisao/la: ↑30 jun 2025, 21:46
Sve drugo bi bilo iznenadjenje. Realno i igraci koje dovode su ispod prosjeka sve ili prosjecni.
Iskreno ne znam cime se Chivu istaknuo, da bi ga mi uzeli za trenera. Trenerska karijera je vjerovatno bolja kod Safeta Susica, koji ima uzgred mnogo vise dostignuca i vise bi bio kvalifikovan za ulogu trenera. Ovo sto mi igramo tj. Ne igramo to je bas losina teska.
Poprilicno sam siguran a evo nemam stvarno volje vrtiti postove unazad da si ti bio jedan od najglasniji kriticara Inzaghia, samo me zanima sta si ocekivao tko bi mogao doci kao zamjena kad si zelio njegovu smjenu? Igraci koji su dosli su bolji od onih prosle sezone, a nisu previse ni u zaostatku ni za onima sezonu prije.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 30 jun 2025, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Samo nek ne bude ništa ko sa onim šupčinom Inzagiem. Taman 9.završili...
Idi golf igraj Matteo i povedi Mikija sa sobom jbo te fudbal i lopta.
Idi golf igraj Matteo i povedi Mikija sa sobom jbo te fudbal i lopta.
45 min bez jedne jedine prilike, kao i protiv Japanaca.
Spominju da bi prodali Bissecka kako bi doveli Leonia a onda ti je prva zamjena za Pavarda Darmian koji je nazalost gotov igrac, po meni sulud potez. Klub mora dovesti jos najmanje 2 igraca bez prodaje ovih najbitnijih ili mladih koji nesto obecavaju, Leoni i jedan veznjak koji moze nesto kreirati da zamjeni Mikhia, pa bi imalo smisla igrati 3-4-1-2
Spominju da bi prodali Bissecka kako bi doveli Leonia a onda ti je prva zamjena za Pavarda Darmian koji je nazalost gotov igrac, po meni sulud potez. Klub mora dovesti jos najmanje 2 igraca bez prodaje ovih najbitnijih ili mladih koji nesto obecavaju, Leoni i jedan veznjak koji moze nesto kreirati da zamjeni Mikhia, pa bi imalo smisla igrati 3-4-1-2
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bgm ljudi ako je suditi po ovome vas bas ceka teska sezona. Slicna sudbina kao nama ova zadnja sezona. Jos ako vam Hakan ode ne dovedete zamjenu bas ste u banani.
Al hajd opet uzimam ovo prvenstvo sa rezervom jer kao prve vrucine su ogromne,a igraci istoreseni. I bolje vam je da ispanete da se igraci odmore i stignu na pocetak prvenstva
Al hajd opet uzimam ovo prvenstvo sa rezervom jer kao prve vrucine su ogromne,a igraci istoreseni. I bolje vam je da ispanete da se igraci odmore i stignu na pocetak prvenstva

Naravno da sam bio, i to iskljucivo zbog lose odbrane koja nam je titulu u domacem prvenstvu izgubila. Covjek je izgubio dobivenu titulu od raspalog Napolija.Tritolone je napisao/la: ↑30 jun 2025, 21:47Ako je suditi nakon ove 4 utakmice (gleda sam samo onu protiv Japanaca) imat cemo velikih problema sa kreiranjem ikakvih prilika ove sezone. Jasno je odmah da su se svi postulati, mehanizmi Inzaghieve igre i taktike napustili, ono sta je ostalo je da se kriminalno branimo i da jos gore izlazimo iz presinga, nesto sta nam je do one utakmice protiv PSGa bilo jedno od najjacih oruzja.
tiffoso je napisao/la: ↑30 jun 2025, 21:46
To sto sam prizivao njegov otkaz, to ne znaci da sam prizivao Chivua, koga je uprava dovela, sto je vjerovatno najveca greska u prethodnih 10 godina rada bilo koje uprave. Povratak Mazzarija bi vjerovatno vise donio nego dolazak Chivua ako cemo posteno.
Zar se nije moglo dovesti nekog ozbiljnog covjeka:
Ten Hag je meni solidan trener, nevezano za njegovu losu epizodu u Man Utd, na kraju krajeva Motta je bio bolja opcija od Chivua (ubaceni element u Juventusu), De Zerbi isto vjerovatno bolji trener, lista je preduga kada bi gledao u odnosu na Chivua.
Koji qrac se uopce planiraju igraci iz Parme dovoditi ? Ljudi fenjeras prosle sezone, a vjerovatno i ove, taman da ih Guardiola vodi, a mi kao neke talente tamo zagledamo, dovodimo Chivua, i sve to nakon uzimanja ozbiljnih para i trosenja na teze gluposti iskreno.
Niti jedan od tih navedenih nije Inzaghiu ni do koljena ali kad ih vec spominjes Ten Hag nije mogao doci zato sta je vec imao ugovor sa Leverkusenom, opet spominjem De Zerbi nikad ne bi dosao zato sta je vatreni navijac Milana, javno je izjavio da ne bi nas nikad trenirao i isto tako izjavio da navija za PSG u finalu LPa, tko bi takvu osobu nakon tih izjava ozbiljno shvatio? Motta iza sebe ima jedino solidnu sezonu u Bologni a koliko je to do njega a ne do ekipe ne znamo, evo Italiano je ostvario bolji uspjeh sa slabijom ekipom nakon sta su mu prodali 2 najbitnija igraca, bio bi to pokus kao sa Chivuom mozda sa malo manje rizika. Doveli smo 4 igraca a potrosili 70 mil €, ej 70 mil €, pa to nije ni 20 mil po igracu, danas svaki igrac sa 3 gola vrijedi toliko, kao da mi imamo za one koji vrijede 50+ dok trebas pojacanje u svakoj liniji ekipe.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
E jbg bez izmjena.
Trener je onaj kojeg su postavili. Barem znaš da neće biti šupčina ko ovo zadnje gvno i da je Interista. Dovoljno da mu se pruži šansa. Ništa manji rizik nije bio ni sa Cescom.
Morao je mijenjati na poluvremenu...
Vadi ovog smrada čupavog. Nemoj nikog uvoditi. Kolko je loš frajer
Trener je onaj kojeg su postavili. Barem znaš da neće biti šupčina ko ovo zadnje gvno i da je Interista. Dovoljno da mu se pruži šansa. Ništa manji rizik nije bio ni sa Cescom.
Morao je mijenjati na poluvremenu...
Vadi ovog smrada čupavog. Nemoj nikog uvoditi. Kolko je loš frajer

Zadnja izmjena: Mago, dana/u 30 jun 2025, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Daj izvadi Thurama i ubaci Sebu, ne mogu ga gledat vise.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Napolje Miki, Asllani i Thuram unutra Sucic, Henrique i Carboni.... 3 4 3 gore sa Carbonijem Lautarom i Henriqueom...
Skoro pa me poslusa

Skoro pa me poslusa

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 30 jun 2025, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Dobre izmjene.
Ono gvno ovo nikad ne bi uradio...
Ono gvno ovo nikad ne bi uradio...
Kako bolji, Motta izborio Ligu Prvaka sa Bolonjom? Italiano je osvojio Kup, ali je to bilo slijed vise sretnih nego spretnih okolnosti, buduci da u ligi imas 38 kola kada moras igrati i stalno se dokazivati, dok u kupu jedan krompiric u gol i eto ga prolaz.Tritolone je napisao/la: ↑30 jun 2025, 22:11Niti jedan od tih navedenih nije Inzaghiu ni do koljena ali kad ih vec spominjes Ten Hag nije mogao doci zato sta je vec imao ugovor sa Leverkusenom, opet spominjem De Zerbi nikad ne bi dosao zato sta je vatreni navijac Milana, javno je izjavio da ne bi nas nikad trenirao i isto tako izjavio da navija za PSG u finalu LPa, tko bi takvu osobu nakon tih izjava ozbiljno shvatio? Motta iza sebe ima jedino solidnu sezonu u Bologni a koliko je to do njega a ne do ekipe ne znamo, evo Italiano je ostvario bolji uspjeh sa slabijom ekipom nakon sta su mu prodali 2 najbitnija igraca, bio bi to pokus kao sa Chivuom mozda sa malo manje rizika. Doveli smo 4 igraca a potrosili 70 mil €, ej 70 mil €, pa to nije ni 20 mil po igracu, danas svaki igrac sa 3 gola vrijedi toliko, kao da mi imamo za one koji vrijede 50+ dok trebas pojacanje u svakoj liniji ekipe.
Uostalom, to koliko ko potrosi ne znaci mnogo iskreno, bitnije je kako slozis ekipu, ko ti je trener, evo npr. Inter je po imenima svemirski brod za Fluminense, ali mi se ne mozemo sastaviti sa loptom cijelo vrijeme.
Treba čudo da oni ovdje zabiju gol. Baš su užasni...
Osvojio je trofej za klub, prvi unazad 50 godina, trofej za kojeg kad su bili u prilici osvojiti predsjednik Bologne je izjavio da bi radije coppu italie nego jos jednu izborenu LP, i to nakon sta su mu prodali Calafioria i Zirkzeea. I nas je jedan krumpiric kostao titule, Hakan promasi penal protiv Napola prvi nakon 25 sutiranih i nisi prvak.
Logicno da nije bitno, kad smo mi prosle sezone potrosili 20 mil €, iako smo osvojili scudetto, a najskuplji igrac na je bio golman koji 90% utakmica u sezoni nije igrao.
Logicno da nije bitno, kad smo mi prosle sezone potrosili 20 mil €, iako smo osvojili scudetto, a najskuplji igrac na je bio golman koji 90% utakmica u sezoni nije igrao.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Dima ostaje do kraja. Wow.
Sučić za ovo malo vremena pokazuje zašto mora igrati.
Sučić za ovo malo vremena pokazuje zašto mora igrati.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 30 jun 2025, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.