FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitanje moderatora je riješeno. Hvala forumasima koji su prihvatili da troše svoje vrijeme kako bi nam svima bio ugodniji boravak na forumu.
Hvala svima koji su učestvovali u ovoj raspravi i hvala vam na razumjevanju sto dalje nećemo vise diskutovati na temu moderacije. Sve sto ima dalje da se raspravi oko moderiranja teme uradicemo mimo ovog javnog dijela ne opterećujući vas suvišnim pričama.
Ukoliko imate neke sugestije, slobodni ste ih poslati privatno kolegama vanja8, GospodinIzSarajeva i MaroonBjelave.
Naša uputa je da treba sto manje da se primjete na forumu. Tako da ne pitate sto ne pametuju i ne javljaju se kao moderatori. Ne želimo opterećivati temu suvišnom raspravom.
Hvala svima koji su učestvovali u ovoj raspravi i hvala vam na razumjevanju sto dalje nećemo vise diskutovati na temu moderacije. Sve sto ima dalje da se raspravi oko moderiranja teme uradicemo mimo ovog javnog dijela ne opterećujući vas suvišnim pričama.
Ukoliko imate neke sugestije, slobodni ste ih poslati privatno kolegama vanja8, GospodinIzSarajeva i MaroonBjelave.
Naša uputa je da treba sto manje da se primjete na forumu. Tako da ne pitate sto ne pametuju i ne javljaju se kao moderatori. Ne želimo opterećivati temu suvišnom raspravom.
Top izbor.admin je napisao/la: ↑01 jul 2025, 11:35Pitanje moderatora je riješeno. Hvala forumasima koji su prihvatili da troše svoje vrijeme kako bi nam svima bio ugodniji boravak na forumu.
Prošla su vremena kad su nam igrači poput Mehanovića trebali. Da ima neki vic u igri ima, al vic za domete Veleža. Čovjeku radius kretanja parcela 3 sa 3, nema trke ni discipline nikakve, samim tim ne bi on dugo potrajao kod nas.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E napokon da plave fekalije vise ne prljaju temu, oprali su na rukeadmin je napisao/la: ↑01 jul 2025, 11:35Pitanje moderatora je riješeno. Hvala forumasima koji su prihvatili da troše svoje vrijeme kako bi nam svima bio ugodniji boravak na forumu.
Sta se zakuhalo, samo da poselamim i pozdravim forumase
Aktivno citam i pratim forum duze vrijeme vec, obavezna stampa 

- f0rest1946
- Kontakt:
E bas mi je drago sve normala forumasi 
Btw gdje su pojačanja bem mu
Btw gdje su pojačanja bem mu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne možeš ti to ljudima objasniti, jer je njima fudbal kad neko nekome probaci kroz noge. Svaka čast Mehanoviću, ali za nas nije. Prestar, a drugo i najbitnije je da on nema šta raditi kod Zekića jer ne može trčati. On se za mjesec ne bi mogao spremiti, a trebaju mu dvojica da trče za njega. Takvi igrači su prevaziđeni.
-
- Kontakt:
Smatram da je realna vrijednost FKS tima 20 miliona trenutno, obzirom na (ne)kvalitetu koju su timovi poput Hajduka, Vojvodine, Rijeke itd. pokazali u Europi u zadnjih 5 godina, a svi "vrijede" mnogo više od FKS. Također, staviti da Borac i Zrinjski vrijede ispod 10 miliona je bolesno u najmanju ruku, koliko god ih ja ne volio.
- luckystrike
- Kontakt:
nit' je fudbal samo probaciti kroz noge nit' čisto trčanje 

Ako gledas europu mi bi vrijedili 0, posto dominiramo u ispadanju u prvim kolima kvalifikacija. Nas bi realno uzeli i Hajduk i Rijeka. Mi trebamo dovesti 2-3 igraca provjerena do pocetka udarnog dijela priprema i spremiti se za rumune i izbaciti ih i pokusati sto dalje dogurate u KL. A to koliko ko vrijedi na TM je šuplja koju Mirvic forsira bez razloga.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:12Smatram da je realna vrijednost FKS tima 20 miliona trenutno, obzirom na (ne)kvalitetu koju su timovi poput Hajduka, Vojvodine, Rijeke itd. pokazali u Europi u zadnjih 5 godina, a svi "vrijede" mnogo više od FKS. Također, staviti da Borac i Zrinjski vrijede ispod 10 miliona je bolesno u najmanju ruku, koliko god ih ja ne volio.
Imaš Krdžalića koji je u svom segmentima igre ispred Mehanovića, volja, brzina, izdržljivost, bolji na lopti, pokretniji...jednostavno za klasu bolji i još ti pokriva U21 za ligu.
@luckystrike eh Avramovski, za mene nikad prežaljen. Skijaš i plava cigla.
@luckystrike eh Avramovski, za mene nikad prežaljen. Skijaš i plava cigla.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Hajmo malo biti realni i reci da od tih svih nabrojanih ekipa unazad 10 godina igraci su igrali ili jos igraju u ligama petice, repke su im jace od nase i ucestvuju na SP/EP, liga im je bolja imaju ekipe koje svake god nastupaju u LŠ ili EL a da nam bjeze nekih 10 mjesta u poretku liga.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:12Smatram da je realna vrijednost FKS tima 20 miliona trenutno, obzirom na (ne)kvalitetu koju su timovi poput Hajduka, Vojvodine, Rijeke itd. pokazali u Europi u zadnjih 5 godina, a svi "vrijede" mnogo više od FKS. Također, staviti da Borac i Zrinjski vrijede ispod 10 miliona je bolesno u najmanju ruku, koliko god ih ja ne volio.
Ne znam koji valjan argument imas da me razuvjeris a volio mi da ga imas i da nam ekipa vrijedi 50 mil al nazalost ne vrijedi.
Ta Rijeka je igrala bara-bara sa Lille-om
Taj Hajduk je igrao bara-bara sa Villareal-om itd itd
-
- Kontakt:
Sta ce vam strumf Mehanovic.Ako hocete veznjaka iz nase lige eno vam bolji igrac u Sirokom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
100%. Nema potrebe dovoditi relativno potrošenog Mehanovića i samim tim ugušiti Anesa ili nekog drugog.
Jedina prednost Mehanovića je iskustvo, sve ostalo je na strani Anesa.
Zelimo neki iskorak, titulu ,prolaz u KL, a Mehanovica prizivamo.
Iskreno licno sam ocekivao na osnovu transfera I love koju smo zaradili mnogo bolji prelazni rok.
Mislim da smo u 5 deka sa Zrinjskim,Borcem, a znamo svi kakvo sudjenje ti klubovi imaju.
Ima jos vremena do pocetka prvenstva vidjet cemo kako ce to sve izgledati , po meni bice tesko I ove godine uzeti titulu,tako da nemam neke velike ambicije.

Iskreno licno sam ocekivao na osnovu transfera I love koju smo zaradili mnogo bolji prelazni rok.
Mislim da smo u 5 deka sa Zrinjskim,Borcem, a znamo svi kakvo sudjenje ti klubovi imaju.
Ima jos vremena do pocetka prvenstva vidjet cemo kako ce to sve izgledati , po meni bice tesko I ove godine uzeti titulu,tako da nemam neke velike ambicije.
Jel to onaj tip sto se prijavio na biro, postavio sliku i doveo ga Radnik.
Slusao sam njegov interview kod makija covjek je regulara al umisljen je previse.. plus ako je jos navijac pruge
Igrac za velez i zelju
Slusao sam njegov interview kod makija covjek je regulara al umisljen je previse.. plus ako je jos navijac pruge
Igrac za velez i zelju
-
- Kontakt:
Mozda bi se moglo reci da smo u pet deka sa njima kad smo u fullu, sa Gojkovicem, Djordjevicem itd. Ovako i nismo bas u pet deka, imamo losiju ekipu od ta dva kluba. S tim da je Zeka bolji trener od Zizovica i Ivankovica zajedno.amypitar je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:31Zelimo neki iskorak, titulu ,prolaz u KL, a Mehanovica prizivamo.![]()
Govorim o trenutnom stanju, sa par ciljanih pojacanja se situacija moze promijeniti, ali ne treba se zavaravati da imamo neku wow ekipu kad realno nemamo.
Tako je jer ipak pojacanja iz cibalije, goska, igmana, vrsca, leotara su vanserijskaHordas1990 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:43Mozda bi se moglo reci da smo u pet deka sa njima kad smo u fullu, sa Gojkovicem, Djordjevicem itd. Ovako i nismo bas u pet deka, imamo losiju ekipu od ta dva kluba. S tim da je Zeka bolji trener od Zizovica i Ivankovica zajedno.amypitar je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:31Zelimo neki iskorak, titulu ,prolaz u KL, a Mehanovica prizivamo.![]()
Govorim o trenutnom stanju, sa par ciljanih pojacanja se situacija moze promijeniti, ali ne treba se zavaravati da imamo neku wow ekipu kad realno nemamo.
U potpunosti se slazem.Hordas1990 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:43Mozda bi se moglo reci da smo u pet deka sa njima kad smo u fullu, sa Gojkovicem, Djordjevicem itd. Ovako i nismo bas u pet deka, imamo losiju ekipu od ta dva kluba. S tim da je Zeka bolji trener od Zizovica i Ivankovica zajedno.amypitar je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:31Zelimo neki iskorak, titulu ,prolaz u KL, a Mehanovica prizivamo.![]()
Ocekivao sam 2,3 pojacanja u rangu Gojkovica,ali eto sto smo vec rekli ima jos vremena.
Ono sto me hrabri je ostanak Zekica koji sigurno nije ostao tek tako ,i da mu neko sa tribina yebe mater posle kiksa od Zelje I Posusja na Kosevu.
-
- Kontakt:
Po cemu borac i zrinjski imaju bolju ekipuamypitar je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:54U potpunosti se slazem.Hordas1990 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:43Mozda bi se moglo reci da smo u pet deka sa njima kad smo u fullu, sa Gojkovicem, Djordjevicem itd. Ovako i nismo bas u pet deka, imamo losiju ekipu od ta dva kluba. S tim da je Zeka bolji trener od Zizovica i Ivankovica zajedno.amypitar je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:31Zelimo neki iskorak, titulu ,prolaz u KL, a Mehanovica prizivamo.![]()
Ocekivao sam 2,3 pojacanja u rangu Gojkovica,ali eto sto smo vec rekli ima jos vremena.
Ono sto me hrabri je ostanak Zekica koji sigurno nije ostao tek tako ,i da mu neko sa tribina yebe mater posle kiksa od Zelje I Posusja na Kosevu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Burberry46, ErosViverosViv, HordasDolacMalta, James1987, JavierBosnia, JayCatwright, johntravolta123, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, rimljanin90, ronaldo99, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto, VolimoSarajevo i 195 gostiju.