KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Eno najavljuju neki potpis na Instagramu... 
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ako Aco ostaje trener i ako isti ljudi dovode igrace kao i prosle sezone bolje da im se nijedna marka nije dala
Neno
Bilo bi dobro, isteko mu ugovor jucer

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Neno sigurno, izgleda i Siroki nema vise informacije.
Hajde objavljujte sto prije…….
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kako navijači dugo nisu pratili košarku mi sve svoje stavove baziramo na statistici i onome sto procitamo na forumu. Bilo je komičnih pokusaja nekih navijača da pisu roster, gdje ne znamo pozicije na kojima igraju vecina igrača. Je li Aco stvarno tako loš trener
da li Kovačević nema kvalitet da bude rezerva u ABA ligi i slicne stvari to niko od nas ne zna objektivno nego smo pročitali šta Ghuraba na ovom ili Hrasno na Klixu pišu i baziramo misljenje na tome. Što je glupost. Ljudi u klubu su ako nista strucniji od nas i znaju sta rade. Gegić je realno a kvalitetno pojačanje i nadam se da ce njega ozvaniciti u narednih nekoliko dana. Uz novog trenera to je sasvim solidan početak
Siroki je samo pitaoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 jul 2025, 12:04Neno sigurno, izgleda i Siroki nema vise informacije.

Piši2sb1996 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 12:08Siroki je samo pitaoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 jul 2025, 12:04Neno sigurno, izgleda i Siroki nema vise informacije.
Hajde objavljujte sto prije…….![]()

Siroki potvrdi nam suradnju Dubaija i Bosne, te posudbe tri igraca 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne pamtim kad sam bio ovoliko euforican. Svaki dan ko malo dijete iscekujem nove igrace, a oni se ovim najavama preko storija jos i igraju s nama.

Ako danas ne objave, prestajem ih pratiti.

Sa trojicom se ne produzava, ocekivano, Luke i Lutete su mi bili dragi, ali ne donose prevagu u ABA1.
Ne vjerujem da bi obično produženje najavili ovakoGhuraba je napisao/la: ↑01 jul 2025, 12:16Ne pamtim kad sam bio ovoliko euforican. Svaki dan ko malo dijete iscekujem nove igrace, a oni se ovim najavama preko storija jos i igraju s nama.![]()
Ako danas ne objave, prestajem ih pratiti.Pritom, ne zanimaju me produzenja saradnji s igracima koji su bili dio tima prosle sezone.
![]()

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kakva posudba, koji igraci…
Pa daj brate nemoj da te moramo moliti, ako znas sta reci nam
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Aco je limitiran trener, nije nivo aba lige. Kovacevic je solidan igrac, skolovan i moze posluziti u rotaciji za aba, ali ne moze biti jedan od nosioca ekipe. Ljudi u klubu nisu puno strucniji od foruma, sto pokazuju kroz svoju politiku vođenja kluba i ono najvazniji dolazak "pojacanja". Nadam se da ce se puno poraditi na tome i ovaj novi potpis nadam se da je Neno ili neki provjeren igrac.Hightower je napisao/la: ↑01 jul 2025, 12:06Kako navijači dugo nisu pratili košarku mi sve svoje stavove baziramo na statistici i onome sto procitamo na forumu. Bilo je komičnih pokusaja nekih navijača da pisu roster, gdje ne znamo pozicije na kojima igraju vecina igrača. Je li Aco stvarno tako loš trenerda li Kovačević nema kvalitet da bude rezerva u ABA ligi i slicne stvari to niko od nas ne zna objektivno nego smo pročitali šta Ghuraba na ovom ili Hrasno na Klixu pišu i baziramo misljenje na tome. Što je glupost. Ljudi u klubu su ako nista strucniji od nas i znaju sta rade. Gegić je realno a kvalitetno pojačanje i nadam se da ce njega ozvaniciti u narednih nekoliko dana. Uz novog trenera to je sasvim solidan početak
Sto se tice pojacanja mislim da je forum strucnijimaroon46 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:14Aco je limitiran trener, nije nivo aba lige. Kovacevic je solidan igrac, skolovan i moze posluziti u rotaciji za aba, ali ne moze biti jedan od nosioca ekipe. Ljudi u klubu nisu puno strucniji od foruma, sto pokazuju kroz svoju politiku vođenja kluba i ono najvazniji dolazak "pojacanja". Nadam se da ce se puno poraditi na tome i ovaj novi potpis nadam se da je Neno ili neki provjeren igrac.Hightower je napisao/la: ↑01 jul 2025, 12:06Kako navijači dugo nisu pratili košarku mi sve svoje stavove baziramo na statistici i onome sto procitamo na forumu. Bilo je komičnih pokusaja nekih navijača da pisu roster, gdje ne znamo pozicije na kojima igraju vecina igrača. Je li Aco stvarno tako loš trenerda li Kovačević nema kvalitet da bude rezerva u ABA ligi i slicne stvari to niko od nas ne zna objektivno nego smo pročitali šta Ghuraba na ovom ili Hrasno na Klixu pišu i baziramo misljenje na tome. Što je glupost. Ljudi u klubu su ako nista strucniji od nas i znaju sta rade. Gegić je realno a kvalitetno pojačanje i nadam se da ce njega ozvaniciti u narednih nekoliko dana. Uz novog trenera to je sasvim solidan početak

Edin Atic potpisao

Dobro je počelo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Aco ostaje trener

-
- Kontakt:
Odlicno pojacanje, ali su takodjer objavili da ce Aco voditi ekipu, kardinalna greska...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.