BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Katastrofalan je u razmjenama. Za servis svakako znamo da ga nema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa da počnemo

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Uobićajeno, uđe mlako,, podigne rep protivniku, a sebi napravi nervozu, uz to protivnik dobar.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo ne znam što Damir misli da zna igrat na travi, baš nema igru za travu. Nebitan turnir za njega, nek se spremi za beton i ovaj sad dio povratka na šljaku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Sta se sve nesto čudi ,iritantno se ponasa . Igraj bolan mani se price i mahanja rukama.
Damir na travi 
Dobro... Ocekivano.

Dobro... Ocekivano.
Ajmo zakuhat
Ma nema on sta trazit na travi. A i Machac je ozbiljan teniser koji bi bio i jos vise plasiran da nije svako malo povrijedjen. Ovo je ocekivan rezultat.
Damir na sljaci moze dobiti bilo koga. Odgovorno tvrdim.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:04Sta se sve nesto čudi ,iritantno se ponasa . Igraj bolan mani se price i mahanja rukama.

e cuj to, to ti je isto ko da kazes kuravi budi postena nemoj se guzit za pare

zar nema jednu titulu na travi?Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:02Samo ne znam što Damir misli da zna igrat na travi, baš nema igru za travu. Nebitan turnir za njega, nek se spremi za beton i ovaj sad dio povratka na šljaku.
meni fakat nije jasno svo to praćenje damira i navijanje … čovjek je kreten, ponaša se ko majmun i jako često me stid što neko takav predstavlja našu zemlju. blamira i sebe i sviju nas.
Nema veze. Samo sljaka. 

Covjek slab na zivcima. Masa ih ima poput njega na touru. Ne znam sto bi te zbog toga trebalo biti sramota. A ko zna kad cemo opet imati i top100 tenisera. Da ne govorim o necem vise.jestamaji je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:49zar nema jednu titulu na travi?Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:02Samo ne znam što Damir misli da zna igrat na travi, baš nema igru za travu. Nebitan turnir za njega, nek se spremi za beton i ovaj sad dio povratka na šljaku.
meni fakat nije jasno svo to praćenje damira i navijanje … čovjek je kreten, ponaša se ko majmun i jako često me stid što neko takav predstavlja našu zemlju. blamira i sebe i sviju nas.

zato smo ponosni da imamo tebejestamaji je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:49zar nema jednu titulu na travi?Unofficialpage je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:02Samo ne znam što Damir misli da zna igrat na travi, baš nema igru za travu. Nebitan turnir za njega, nek se spremi za beton i ovaj sad dio povratka na šljaku.

SK 9 prenosi Džumhur/Mansouri - Gonzalez/Molteni danas.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
I ove sedmice šamara ovu nejač u Rumuniji, do finala ima 4 pobjede(6-0 6-4, 6-0 6-1, 6-1 6-0 i 6-0 6-1). Lijepo je osvajati turnire i trofeje, ali ovdje je debelo iznad svoje konkurencije.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.