Što? Meni je baš normala da prvo idu sezonske pa članske.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bez greske ovaj put. Kome je skupo bit ce na mytv za 2 km.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ocekivane cijene za Koper. Posteno. Evo sanse da postavimo rekord i zaradimo 200k! 
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
20-25 je sasvim normalna cijena, pa 12-15 je normalna cijena, ovo je top. Ne znam ko se može žalit iskreno…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ja imam pitanje jer puno nisam skontao . Ja sam clan a imam sezonsku od ove sad sezone sto je zavrsila je li ja imam pravo ovo odmah u petak da uzmem kartu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Hvala
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Pa eto iz razloga jer npr volim skupljat karte, nikad ne uzimam sezonske, a idem evo 90% utakmica domace i gostujuce zajedno.
Fk Željezničar.
-
enterofuryl
- Kontakt:
Pa kako toliko gostovanja a nemas pojma o kartama za revans u Koperu?
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Jedino sto nije posteno u svemu ovome je sto jedan vlasnik jedne sezonske prvi dan moze kupiti 2 ulaznice. Drugi dan 1 clanska 1 karta kao sto i treba da bude. Ja licno imam desetogodisnju, a brat isto kao i momak iznad skuplja karte i ja ne mogu prvi dan kupit 1 kartu bratu kao vlasnik desegodisnje, a vlasnik sezonske moze kupit 2 karte.
Imam dovoljno informacija o gostovanju, ne znam otkud ti ta prica?enterofuryl je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:55Pa kako toliko gostovanja a nemas pojma o kartama za revans u Koperu?
Fk Željezničar.
Razumijem ali tako je kako je jbg. Mislim da će ipak velika većina članova kluba imati priliku da uzme kartu. Ne znam, postoji li podatak koliko sezonskih smo imali prošle sezone?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo ostalo je idealno. Clanska i na tekmu nema druge. Odlicna prilika da se zaradi, sumnjam da se nece prodati sve karte.
Fk Željezničar.
Ma hoće sigurno, tekme u Evropi su zicer za punu Grbavicu, pogotovo ako je prva kući onda nema nikakve dileme.
Bravo Boljevicu za rijeci o mladjim momcima koji su tu u stvaranju lijepe buducnosti naseg Željezničara
Nadamo se da ce i Krpic do kraja pomoci i biti primjer mladjima
Krpic i Boljevic treba da se postuju kao neki autoritet, jer su oni to zasluzili
Koliko god i ja govorio da nam je potreban neki brzi, mladji napadac, to ne mijenja cinjenicu da je Krpic igrac koji nam treba i koji je puno uradio za klub
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Sve mi je jasno ovo za sezonske i to kako ide,imam jedno pitanje vezano za članske,može li neko ko dođe u subotu da kupi kartu,a da ta članska nije od te osobe,već od druge,npr ja imam člansku,jaran nema,može li on kupiti na osnovu članske koju će pokazati od druge osobe ?
Mislim da može bez problema uz pokazivanje članske kartice. Dao sam ja jaranu svoju člansku kada su se kupovale karte za derbi i normala nam je uzeo.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 20:25Sve mi je jasno ovo za sezonske i to kako ide,imam jedno pitanje vezano za članske,može li neko ko dođe u subotu da kupi kartu,a da ta članska nije od te osobe,već od druge,npr ja imam člansku,jaran nema,može li on kupiti na osnovu članske koju će pokazati od druge osobe ?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
24 nova clana od objave..
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists