LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
ojj kobe-a!!! majstorcina!!! gasol samo, kako se men cini 7p, a CP je kralj, kako samo dodaje te lopte 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
klupa im je puno bolja od nase
nekontam igramo bezeze
nekontam igramo bezeze
dobri hornetsi, ja sam mislio lagano cemo mi njih, jer su, cini mi se od dalasa izgubili preko 30 koseva, ali su skroz dobri! al zakuca brown 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
sta ovo veceras vas ubi njihova klupa ili grijesim
Mi imamo 15 izgubljenih lopti, oni samo tri, mi imamo samo 15 poena s klupe, dok oni 35 i opet je samo -5. Samo da za nijansu zaigramo ozbiljnije pobjedili bi NOH.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
dema je napisao/la:sta ovo veceras vas ubi njihova klupa ili grijesim
Ubise nas igraci koji su u citavoj sezoni imali ukupan prosjek od 10 poena...
Nai igraci nisu zasluzili da igraju sa Kobe Bryant-om...
zato imate skok puno bolji i zato vas ne mogu dobit u seriji,inace im je protok klopte ocekivano bolji,tesko ce ovo hornetsi izdrzatamerosm je napisao/la:Mi imamo 15 izgubljenih lopti, oni samo tri, mi imamo samo 15 poena s klupe, dok oni 35 i opet je samo -5. Samo da za nijansu zaigramo ozbiljnije pobjedili bi NOH.
Gubimo mi ovo...jednostavno su bolji veceras,nije uopste u pitanju koliko je razlike...svaki put kad pridjemo oni se odvoje,Paul je sad i odlican suter,nemamo rjesenja...nismo vise ni zasluzili.
Nahebam se ja mamice Gasolu retardu glupi, da Bog da vise nikad ne zaigrao za Lakerse. Dva puta covjek preko tebe sutira a on nije u stanju da podigne ruku i da bar pokusa izblokirati. Ovo je gotovo necu vise ni gledati samo se bezveze nerivram. Nadam se da ce nas izbaciti jer nismo zasluzili proci dalje kada nam samo igra jedan igrac, a ostali nek se gone u tri lijepe PM.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A jbt ako izgube prvu tekmu i prvi i drugi sa zapada
Kakav PO
Kakav PO
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma ja mislim da ce ovo Lakersi dobiti na kraju 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nevjerovatno je sta se sve nama desava u ovoj utakmici i jos nevjerovatnije da smo i dalje u igri da dobijemo ovo...
@LBJMVP
Igras 82 meca za prednost domaceg terena i onda ovako prospes u jednoj utakmici sve to...where amazing happens
@LBJMVP
Igras 82 meca za prednost domaceg terena i onda ovako prospes u jednoj utakmici sve to...where amazing happens
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nema sanse da dobijemo , cp3 je i suvise pametan igrac da prokocka 6 razlike i napad na 2 min
, pogotovo sto lakersi igraju uzasno , pogotovo Gasol 
Dotuče vas izgleda na kraju cp3 ,fenomenalan jeKobe Bryant je napisao/la:nema sanse da dobijemo , cp3 je i suvise pametan igrac da prokocka 6 razlike i napad na 2 min, pogotovo sto lakersi igraju uzasno , pogotovo Gasol
Halali Huso materi!!!adnan24 je napisao/la:Nevjerovatno je sta se sve nama desava u ovoj utakmici i jos nevjerovatnije da smo i dalje u igri da dobijemo ovo...
Jbte led pa čitav ovaj PO je namješten.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hajd da je samo to već gledam ovaj mentol Gray 5-5 iz igre 12 poenaadnan24 je napisao/la:Nevjerovatno je sta se sve nama desava u ovoj utakmici i jos nevjerovatnije da smo i dalje u igri da dobijemo ovo...
@LBJMVP
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Perfektan Paul,perfektna klupa i izjednacen rekord po broju izgubljenih lopti(samo 3) u historiji play off-a
...4 puta u seriji
@Hare
Halalio
@Hare
Halalio
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 18 apr 2011, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
NOH igraju kao na pocetku sezone raznovrsno a i CP je apsolutno fokusiran i odlicno igra,ako ovako nastave imace Lakersi velikih problema vec u 1 seriji 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hoće li neko reći ovom debilu od komentatora na sport-klubu da nije Arizo, već Ariza
.
Čovjek je totalno izgubljen dok vodi prijenos.
P.S Gasola vam nije bilo nigdje u ovoj utakmici, zato ste izgubili, Bryant nije mogao sam protiv onako raspoloženog Paula.
Čovjek je totalno izgubljen dok vodi prijenos.
P.S Gasola vam nije bilo nigdje u ovoj utakmici, zato ste izgubili, Bryant nije mogao sam protiv onako raspoloženog Paula.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.