FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De ne širite dezinformacije za istok, realno nije se još prodalo ni 300 karata
Nije mi nesto posebno zao sto je Bockaj propao, jer realno ne gori nam na njegovoj poziciji. Ali mi je drago kad vidim s kakvim kalibrima pregovaramo.
Doci ce neko drugi, no worries.
Doci ce neko drugi, no worries.
Pa stani, majku mu, ako je tako, sto nisu u zatvoru?tabba77 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:16-zloupotrebna službenoj položaja i ovlastiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:06kad ono pocne furati anamo onih furku.. to smo mi. Nek sve propadne da mogu reci, jesam vam reko.
a nije sramota sa svim parama, sredstvima, titulom, kvaifkacijom za ligu prvaka doci dogodine do dna.. valja i to znati, nema sta. Menadzment za izucavanja..
-trgovina utjecajem
-nesavjesno poslovanje
-omogućavanje drugima nezakonito pribavljanje imovinske koristi
-prevare
-svjesno dovođenje u zabludu zainteresovana lica, davanjem netačnih i neprovjerenih podataka i informacija u cilju zataškivanja
-drugih krivičnih djela
Podsjećamo, početkom sezone 2019/2020 svi igrači FK Sarajevo stariji od 18 godina su dobili potpuno novo Seat Mii vozilo. Osim prvotimaca, nova vozila su zadužili i članovi stručnog štaba.
Zamisli koje je ovo izvlačenje para bilo i koliko su dotični u tom momentu bili dobri. Treba i to znati.![]()
Jel treba reci da je 70% ljudi iz njenog vakta i dalje u klubu a njena glavna "viollina" i dan danas je tu nakon sto je vise puta uhvacena u krađi?
Jel to isti klub ili je klub neki drugi ?
Napisa ti bgm tekst rekao bi covjek, evo, ovi su u zenici svi... Izvlacenje para, ovo ono... Pa gdje su tuzbe? Hoces da te podsjetim sta je bilo sa tuzbama?
Nekad je bolje da ne pisete nista
-80
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kad jednog dana svane bager na Kosevu 

Bili bi vi svi u zatvoru da je ovo pravedna drzava i da se zakoni postivaju, posto je ovo divljina i drzava bez zakona i pravosudza sada ste se ispalili na baustelu vaniPantelija je napisao/la: ↑02 jul 2025, 15:34Pa stani, majku mu, ako je tako, sto nisu u zatvoru?tabba77 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:16-zloupotrebna službenoj položaja i ovlastiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:06kad ono pocne furati anamo onih furku.. to smo mi. Nek sve propadne da mogu reci, jesam vam reko.
a nije sramota sa svim parama, sredstvima, titulom, kvaifkacijom za ligu prvaka doci dogodine do dna.. valja i to znati, nema sta. Menadzment za izucavanja..
-trgovina utjecajem
-nesavjesno poslovanje
-omogućavanje drugima nezakonito pribavljanje imovinske koristi
-prevare
-svjesno dovođenje u zabludu zainteresovana lica, davanjem netačnih i neprovjerenih podataka i informacija u cilju zataškivanja
-drugih krivičnih djela
Podsjećamo, početkom sezone 2019/2020 svi igrači FK Sarajevo stariji od 18 godina su dobili potpuno novo Seat Mii vozilo. Osim prvotimaca, nova vozila su zadužili i članovi stručnog štaba.
Zamisli koje je ovo izvlačenje para bilo i koliko su dotični u tom momentu bili dobri. Treba i to znati.![]()
Jel treba reci da je 70% ljudi iz njenog vakta i dalje u klubu a njena glavna "viollina" i dan danas je tu nakon sto je vise puta uhvacena u krađi?
Jel to isti klub ili je klub neki drugi ?
Napisa ti bgm tekst rekao bi covjek, evo, ovi su u zenici svi... Izvlacenje para, ovo ono... Pa gdje su tuzbe? Hoces da te podsjetim sta je bilo sa tuzbama?
Nekad je bolje da ne pisete nista
-80
-
- Kontakt:
Sta kazu mediji,Bockaju propao transfer u Sarsjevo zbog uslovne,sta na to kaze nas Pantelija? Nece sad reci svaka cast ljudima u klubu jer su zavrsili bili tog bolesnika i krimosa prije nekog Varazdina 

- PeppermintSA
- Kontakt:
Vidiš, meni je slično ali obrnuto. Bočkaj nam je nepotreban, moje skromno mišljenje je da trebamo forsirati Kuprešaka jer je odličan igrač, tako da mi nije žao što je konkretno Bočkajev transfer propao. Međutim, ne sviđa mi se što konstantno pregovaramo s igračima tog kalibra, a nikad ih ne uspijemo dovesti. Dakle, nervira me princip. Samo u posljednjih godinu dana pregovarali smo sa Koljićem, Prevljakom, Bočkajem, Mudražijom, Bornom Barišićem, Begovićem, Cimirotom, Mejiersom, Ilijom Vukotićem. Kad na to dodamo da smo u prošlosti pregovarali ili navodno pregovarali sa Bećirajem, Simonom Vukčevićem, Misketom, Aleksandrom Vukotićem, Oboabonaom, Kataiem, Borjanom, Đumićem, Spahićem itd. A da su jedina pojačanja tog kalibra koja smo uspjeli dovesti Gojković i Benko prije desetak godina. Dakle, pregovaramo sa Barišićem, dovedemo Đurića iz Zvijezde 09. Pregovaramo sa Cimirotom, dovedemo Pejovića.
Postavljas 3 put isto pitanje a ja cu ti 3 put isto odgovoritPeppermintSA je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:19Vidiš, meni je slično ali obrnuto. Bočkaj nam je nepotreban, moje skromno mišljenje je da trebamo forsirati Kuprešaka jer je odličan igrač, tako da mi nije žao što je konkretno Bočkajev transfer propao. Međutim, ne sviđa mi se što konstantno pregovaramo s igračima tog kalibra, a nikad ih ne uspijemo dovesti. Dakle, nervira me princip. Samo u posljednjih godinu dana pregovarali smo sa Koljićem, Prevljakom, Bočkajem, Mudražijom, Bornom Barišićem, Begovićem, Cimirotom, Mejiersom, Ilijom Vukotićem. Kad na to dodamo da smo u prošlosti pregovarali ili navodno pregovarali sa Bećirajem, Simonom Vukčevićem, Misketom, Aleksandrom Vukotićem, Oboabonaom, Kataiem, Borjanom, Đumićem, Spahićem itd. A da su jedina pojačanja tog kalibra koja smo uspjeli dovesti Gojković i Benko prije desetak godina. Dakle, pregovaramo sa Barišićem, dovedemo Đurića iz Zvijezde 09. Pregovaramo sa Cimirotom, dovedemo Pejovića.
Takvi igraci ce radje igrati za manje pare u HNL nego kod nas, ukratko nasa liga je kita i bice dugo godina
-
- Kontakt:
Na sta mislis pod pregovaramo? To kad neki "insajder" napise na forumu da dolazi taj i taj? Kontaktiras nekoga, on ti se kulturno zahvali, a medju raju se pusti prica da smo pregovarali i da nam je za sekundu umakao.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:19Vidiš, meni je slično ali obrnuto. Bočkaj nam je nepotreban, moje skromno mišljenje je da trebamo forsirati Kuprešaka jer je odličan igrač, tako da mi nije žao što je konkretno Bočkajev transfer propao. Međutim, ne sviđa mi se što konstantno pregovaramo s igračima tog kalibra, a nikad ih ne uspijemo dovesti. Dakle, nervira me princip. Samo u posljednjih godinu dana pregovarali smo sa Koljićem, Prevljakom, Bočkajem, Mudražijom, Bornom Barišićem, Begovićem, Cimirotom, Mejiersom, Ilijom Vukotićem. Kad na to dodamo da smo u prošlosti pregovarali ili navodno pregovarali sa Bećirajem, Simonom Vukčevićem, Misketom, Aleksandrom Vukotićem, Oboabonaom, Kataiem, Borjanom, Đumićem, Spahićem itd. A da su jedina pojačanja tog kalibra koja smo uspjeli dovesti Gojković i Benko prije desetak godina. Dakle, pregovaramo sa Barišićem, dovedemo Đurića iz Zvijezde 09. Pregovaramo sa Cimirotom, dovedemo Pejovića.
Vecina tih primjera koje ti navodis uopste nisu bili ozbiljni pregovori. Insajderi misle da plasiranjem tih informacija cine uslugu klubu, a u stvari samo kontra rade. Jer kad dignes ocekivanja da ti je Begovic iduci golman, onda naravno da se Banic cini kao razocarenje. Druga stvar je sto su ljudi naivni i misle da mi mozemo dovesti Cimirota koji u Saudiji prima nekih 5x vise nego sto mu mi spremni dati i to da se maksimalno protegnemo.
Ja bih još samo na ovo dodao - da li smo konkretno pregovarali tj. kontaktirali te igrače ili su to bili samo medijski naslovi?bvsic je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:28Postavljas 3 put isto pitanje a ja cu ti 3 put isto odgovoritPeppermintSA je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:19Vidiš, meni je slično ali obrnuto. Bočkaj nam je nepotreban, moje skromno mišljenje je da trebamo forsirati Kuprešaka jer je odličan igrač, tako da mi nije žao što je konkretno Bočkajev transfer propao. Međutim, ne sviđa mi se što konstantno pregovaramo s igračima tog kalibra, a nikad ih ne uspijemo dovesti. Dakle, nervira me princip. Samo u posljednjih godinu dana pregovarali smo sa Koljićem, Prevljakom, Bočkajem, Mudražijom, Bornom Barišićem, Begovićem, Cimirotom, Mejiersom, Ilijom Vukotićem. Kad na to dodamo da smo u prošlosti pregovarali ili navodno pregovarali sa Bećirajem, Simonom Vukčevićem, Misketom, Aleksandrom Vukotićem, Oboabonaom, Kataiem, Borjanom, Đumićem, Spahićem itd. A da su jedina pojačanja tog kalibra koja smo uspjeli dovesti Gojković i Benko prije desetak godina. Dakle, pregovaramo sa Barišićem, dovedemo Đurića iz Zvijezde 09. Pregovaramo sa Cimirotom, dovedemo Pejovića.
Takvi igraci ce radje igrati za manje pare u HNL nego kod nas, ukratko nasa liga je kita i bice dugo godina
Toliko.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kao sto rekose kolege iznad, ne znam odakle ti te informacije.
Od tih nabrojanih, konkretno se pregovaralo sa Bockajem, Vukoticem, Becirajem i Misketom, sve ostalo su bapske price.
Od tih nabrojanih, konkretno se pregovaralo sa Bockajem, Vukoticem, Becirajem i Misketom, sve ostalo su bapske price.
I na kraju se ispostavi kako nije mogao dobiti radnu dozvolu jer je 2019 sudski presudjen na zatvorsku kaznu, samo da vam je njakatiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 jul 2025, 11:48Evo Varaždin ti uzme igrača,a interesantno je kako se vjeruje medijima kad nešto pišu u korist Sarajeva,a kad nije tako, e onda su neistine,gluposti,lupanja itd.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma to ti je kao onaj sto je na podcastu govorioPendulum je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:50Ja bih još samo na ovo dodao - da li smo konkretno pregovarali tj. kontaktirali te igrače ili su to bili samo medijski naslovi?bvsic je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:28Postavljas 3 put isto pitanje a ja cu ti 3 put isto odgovoritPeppermintSA je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:19
Vidiš, meni je slično ali obrnuto. Bočkaj nam je nepotreban, moje skromno mišljenje je da trebamo forsirati Kuprešaka jer je odličan igrač, tako da mi nije žao što je konkretno Bočkajev transfer propao. Međutim, ne sviđa mi se što konstantno pregovaramo s igračima tog kalibra, a nikad ih ne uspijemo dovesti. Dakle, nervira me princip. Samo u posljednjih godinu dana pregovarali smo sa Koljićem, Prevljakom, Bočkajem, Mudražijom, Bornom Barišićem, Begovićem, Cimirotom, Mejiersom, Ilijom Vukotićem. Kad na to dodamo da smo u prošlosti pregovarali ili navodno pregovarali sa Bećirajem, Simonom Vukčevićem, Misketom, Aleksandrom Vukotićem, Oboabonaom, Kataiem, Borjanom, Đumićem, Spahićem itd. A da su jedina pojačanja tog kalibra koja smo uspjeli dovesti Gojković i Benko prije desetak godina. Dakle, pregovaramo sa Barišićem, dovedemo Đurića iz Zvijezde 09. Pregovaramo sa Cimirotom, dovedemo Pejovića.
Toliko.
Kontaktirali me kad sam rekao koliko zaradjujem zahvalili se
Mozda vam se vrati Sabanovic iz Francuske.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Znaci Beganovic prodaja ili Unusic posudba
Jel igrao Halid ista tamo?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Povreda ga je ****. A Dizdarevic moguce u Velez na gol. Mogao je i kod vas ali doveli ovog iz HrNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:07Znaci Beganovic prodaja ili Unusic posudba
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza.Halid vrlo dobar ono zadnje sto je igrao kod nasPredatod je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:09Povreda ga je ****. A Dizdarevic moguce u Velez na gol. Mogao je i kod vas ali doveli ovog iz HrNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:07Znaci Beganovic prodaja ili Unusic posudba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Halid kako je otisao od nas igrao je ukupno 19 utk.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:11Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza.Halid vrlo dobar ono zadnje sto je igrao kod nasPredatod je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:09Povreda ga je ****. A Dizdarevic moguce u Velez na gol. Mogao je i kod vas ali doveli ovog iz HrNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:07
Znaci Beganovic prodaja ili Unusic posudba
ACL mu je jednom stradao, valjalo bi ga vratiti ali kao backup opciju.
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 24 gosta.