Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Po meni nije za Liverpoola,ja bi ga prodao.Ne vrijedi 50mil ni u ovom ludom transfer trzistu cim stigne takva ponuda prihvatit objerucke.
Samo da se Isak zavrsi i ide setnja ligom,a u ligi prvaka je sve moguce
Samo da se Isak zavrsi i ide setnja ligom,a u ligi prvaka je sve moguce
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Elliott je strašan igrač, samo nije za Premijer lige. Nedostaje mu snage, a kod nas je svakako prevelika konkurencija na njegovim pozicijama. I još je nedefinisan. Nije desetka, nije krilo, nego je u tom međuprostoru gdje smo prepunjeni. Dvije klase iznad svih na ovom evropskom. Njemu bi legla Bundesliga.
Morton je isto kvalitetan, šteta što nije dobio posudbu prošle godine, Quansah ide, Kelleher otišao. Fine pare će se uzeti na igračima koji nas nisu koštali ništa više od plate.
A ima i još finih igrača za prodati kasnije: Doak, Danns, Bajčetić, McConnell.
Doak ima kvalitet da bude zamjena Salahu, Danns bi čak mogao i biti prva devetka ove sezone da se nije povrijedio.
Morton je isto kvalitetan, šteta što nije dobio posudbu prošle godine, Quansah ide, Kelleher otišao. Fine pare će se uzeti na igračima koji nas nisu koštali ništa više od plate.
A ima i još finih igrača za prodati kasnije: Doak, Danns, Bajčetić, McConnell.
Doak ima kvalitet da bude zamjena Salahu, Danns bi čak mogao i biti prva devetka ove sezone da se nije povrijedio.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izgleda dogovoreno s igracem, sad idu pregovori sa CP..Nece nasi ponudit vise od 30.
Harvey u Newcastle?? Isak sve blizi lol
Izgleda dogovoreno s igracem, sad idu pregovori sa CP..Nece nasi ponudit vise od 30.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ove kese iz Južne Amerike deponujemo u Saudiju i eto keša za Isaka. 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Salji arapima, puni para jos ostali bez 9ke durana.
Ajde darwine jablane potpisuj za 100 milki
Ajde darwine jablane potpisuj za 100 milki

Ne daju naši Diaza bez 90 miliona
**** ih Edwardse, a mi ćemo ti **** majku u augustu što ga nisi prodao kad promaši zicer
**** ih Edwardse, a mi ćemo ti **** majku u augustu što ga nisi prodao kad promaši zicer
Pa i treba uzet sto vise para ako se moze, i mi moramo cijenit igraca jel treba da djaba ode, meni je vise daj prodat Nuneza bar za 50-60 milkii ako se uzme vise to je premija
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Diaz izgleda na 140K sedmično, dosta mu vala. Plata po mjeri za njegove kvalitete.

Tuga, jeza me uhvatila kad sam procitao
**** ti sve nije mi dobro bukvalno, tresem se
Majke mi
Majke mi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Počivaj u miru Diogo.Nemam riječi kolika tuga

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dajj jbt hljeb
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Grozne vijesti, ne mogu da vjerujem 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Au jbm te živote.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.