Btw ovo se nikad u istoriji nije desilo da prva 2 tima izgube prve utakmice
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Trener Hornetsa ne može da vjeruje
CP3 OMG koji igrač ovaj Odom sad nešta našto pogađat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sunce ti yebem zarko! Kakav dan.
Prvo Ferrari dozivi debakl, onda 6 sati zveram u tenis sa sokantnim ishodom (povremeno bacajuci pogled na nista manje sokantan mec izmedju Arsenala i Lpoola), pa mi Napoli izgubi scudetto u tekmi sa Udineseom
, da bi se zacinilo porazima Lakersa i Capsa u njihovim PO serijama. Sto li sam danas ustajao, da mi je znati.

Prvo Ferrari dozivi debakl, onda 6 sati zveram u tenis sa sokantnim ishodom (povremeno bacajuci pogled na nista manje sokantan mec izmedju Arsenala i Lpoola), pa mi Napoli izgubi scudetto u tekmi sa Udineseom
- Kobe Bryant
- Kontakt:
samo 3 izgubljene lopte za NO
, Klupa nas je ubila i fenomenalni CP3 , kod lakerse , samo Kobe do 5 min do kraja 4/4 kada je imao 0/6 i Artest.
Fisher , Gasol uzasni , Odom pogodio dvije trice kada je sve bilo rjeseno , gdje bio cijelu utakmicu , Baynum se gubio u pomoci na pick and roll , ostali nisu vrjedni spomena
Fisher , Gasol uzasni , Odom pogodio dvije trice kada je sve bilo rjeseno , gdje bio cijelu utakmicu , Baynum se gubio u pomoci na pick and roll , ostali nisu vrjedni spomena
Ovu seriju cemo izgubiti upamtite sta Vam kazem. Izuzev Kobe Bryanta niko ne igra, a ne moze covjek sve sam. Nadam se da Gasol nece naredne sezone igrati u Lakersima, upravu je bio Jackson kada je rekao da je njegov brat kvalitetniji. Paul pored njega postize sest lakih poena, a on nije u stanju ni ruku da podigne i odmakao se od njega jedan metar.
Softly je veceras dokazao da nikad nece biti veliki igrac, a nadam se da ce im se Kobe nahebati mame da malo skontaju koje gazda i kako se odnosi prema dresu Lakersa.
Softly je veceras dokazao da nikad nece biti veliki igrac, a nadam se da ce im se Kobe nahebati mame da malo skontaju koje gazda i kako se odnosi prema dresu Lakersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
klupa osim odoma skoro da i ne postoji ,sta je s ostalima hoce li moc brown preuzet tu ulogu sutera s klupe,sjajno je to radio prvu polovicu sezoneKobe Bryant je napisao/la:samo 3 izgubljene lopte za NO, Klupa nas je ubila i fenomenalni CP3 , kod lakerse , samo Kobe do 5 min do kraja 4/4 kada je imao 0/6 i Artest.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Drago mi je da je bas njemu, jednostavno NE MOGU ONOG LIKA !Admir_Sa je napisao/la:Kako pred kraj Paul drito Fisheru u facu pogodi, ajjjjjjj
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ni ja isto, lik me nervira nenormalno, totalno iritantna pojava na terenu. jos kad je gusto pogodi onaj glupi shut sa lukom do krova dvorane hocu da popizdimTitova-Juga je napisao/la:Drago mi je da je bas njemu, jednostavno NE MOGU ONOG LIKA !Admir_Sa je napisao/la:Kako pred kraj Paul drito Fisheru u facu pogodi, ajjjjjjj
nema potpisa
- Giallorossi
- Kontakt:
Bice ovo josh zanimiljiva serija..Ipak msl da ce lakersi proci.. 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Titova-Juga
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ni ja isto, lik me nervira nenormalno, totalno iritantna pojava na terenu. jos kad je gusto pogodi onaj glupi shut sa lukom do krova dvorane hocu da popizdimTitova-Juga je napisao/la:Drago mi je da je bas njemu, jednostavno NE MOGU ONOG LIKA !Admir_Sa je napisao/la:Kako pred kraj Paul drito Fisheru u facu pogodi, ajjjjjjj
Da pogotovo taj sut, mozes popit fuka dok lopta dodje do obrucha.
A ne znam ako si primjetio kako postavi vise ilegalni blokova vec ijedan centar u ligi.
Ma totalno iritantan samom pojavom!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
@amerosm
Hoces se kladiti
Ljudi postavili rekord u historiji play offa u izgubljenim loptama...Paul odigr'o mozda i najbolji mec sezone,klupa Hornetsa odigrala vjerovatno najbolji mec sezone...Kobe odigrao odlicno,Artest odigrao na nivou...Odom,Bynum,Gasol ocajni...na oko 2 minuta do kraja +4 za Hornetse...
Ja ne vjerujem da se ovako nesto moze ponoviti jos 3 puta u ovoj seriji...
Hoces se kladiti
Ljudi postavili rekord u historiji play offa u izgubljenim loptama...Paul odigr'o mozda i najbolji mec sezone,klupa Hornetsa odigrala vjerovatno najbolji mec sezone...Kobe odigrao odlicno,Artest odigrao na nivou...Odom,Bynum,Gasol ocajni...na oko 2 minuta do kraja +4 za Hornetse...
Ma uzima ovo LAL, ali svi su prognozirali ili metlu ili 4-1. Ovako ce to biti mnogo teze.adnan24 je napisao/la:@amerosm
Hoces se kladiti![]()
jos ba njega uopste u toku tekme nema, samo na pocetku opali 2-3 shuta i onda se odnekle stvori pred kraj kad je gusto i pocne pogadjati
A ne znam ako si primjetio kako postavi vise ilegalni blokova vec ijedan centar u ligi.
nema potpisa
- Titova-Juga
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:@amerosm
Hoces se kladiti![]()
Definitivno.
Isto kao i Pacersi protiv Bullsa gdje im je 45 minuta ulazilo sve što su ošutali, (sreća sjetili smo se odigrat odbranu tih zadnjih nekoliko minuta i uz brilijantnog Rosea pobjediti što se činilo kao nepobjedivo).
Ona C.Paulova asistencija jednom rukom sa 9 metara je stvarno SAVRŠENSTVO.
Mislim da će serija biti zanimljiva, ali ne očekujem iznenađenje, odnosno prolaz NO bez obzira na ovu pobjedu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:jos ba njega uopste u toku tekme nema, samo na pocetku opali 2-3 shuta i onda se odnekle stvori pred kraj kad je gusto i pocne pogadjati
Jašta, prava mala iritantna gnjidica
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
MaGiCa je napisao/la:
Ma uzima ovo LAL, ali svi su prognozirali ili metlu ili 4-1. Ovako ce to biti mnogo teze.
A dobro...nece biti lako ali mozda je tako i bolje,ili ce se sad skontati ili nece nikako...
@dema
Odom,Brown,Barnes je klupa Lakersa,od ostalih ne treba mnogo ocekivati,posebno ne kada prva petorka igra ovako lose pa onda oni udju sa nekim vecim pritiskom...
@Titova-Juga
A kako je krenulo sve ce serije biti zanimljive...nema opusteno ni sekunde...
- Titova-Juga
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:
@Titova-Juga
A kako je krenulo sve ce serije biti zanimljive...nema opusteno ni sekunde...
Jašta, to i jeste draž ovogodišnjeg nba PO-a.
A istok sve bolji i bolji i ovo me sve više podsjeća na 90-e i Jordanovu eru.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nekontam nikako lakerse , odigraju toplo hladno na pocetku sezone, pa pred all star ocajno , onda preporodjeni sa Baynumom kao pokretackom snagom , onda neshvatljiv pad od poraza protiv Denvera u LA , ponovo nedostatak odbrane i nemastovitost u napadu
.
Odigrali su kao da nije poceo play off non shalantno pogotovo Gasol i Odom 2 i 3 opcija , odbrana kao da nepostoji kao ni efort , s druge strane osim Arize svi odigrali extra uz fenomenalnog Paul-a , pogotovo beckup play JJ , on je pravio budalu od pojedinih igraca.
Nesta nestima , ako se ne uozbilje negine nam metla
Odigrali su kao da nije poceo play off non shalantno pogotovo Gasol i Odom 2 i 3 opcija , odbrana kao da nepostoji kao ni efort , s druge strane osim Arize svi odigrali extra uz fenomenalnog Paul-a , pogotovo beckup play JJ , on je pravio budalu od pojedinih igraca.
Nesta nestima , ako se ne uozbilje negine nam metla
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Phil Jackson shocked by one NBA trade
Phil Jackson took a cheap shot at the NBA’s ownership of the New Orleans Hornets. When asked which trade surprised him most at the trade deadline, the Lakers coach claimed it wasn’t Carmelo to the Knicks or Baron Davis to Cleveland. Jackson said the Hornets deal with the Kings that sent Marcus Thornton and cash to Sacramento for forward Carl Landry was the most stunning. Phil’s money quote on the NBA’s decision to let financially strapped New Orleans add payroll at deadline: “If New Orleans wins a championship does everyone get a trophy?”
@ adnan24
ne znam sta da kazem totalno sam razocar, ovo vise nije tempiranje forme pred PO vec u ekipi nesta ne stima. Veceras sam dva puta zbog Gasol a razbio daljinjski i ukoliko se nesta ne promjeni i ukoliko Jackson ne poslozi ekipu kako treba tesko da cemo i NOH proci.
Edit: U ovoj sezoni smo svaku utakmicu izgubili kada smo igrali u ovom terminu dakle od 21.30 h po nasem vremenu. Ne znam sta je poblem mozda ljudima treba malo duze da se razbude i da dodju sebi ipak je u LA-u tek bilo 12.30 h, a Softly mozda sinoc slavio pa bio mahmuran.
ne znam sta da kazem totalno sam razocar, ovo vise nije tempiranje forme pred PO vec u ekipi nesta ne stima. Veceras sam dva puta zbog Gasol a razbio daljinjski i ukoliko se nesta ne promjeni i ukoliko Jackson ne poslozi ekipu kako treba tesko da cemo i NOH proci.
Edit: U ovoj sezoni smo svaku utakmicu izgubili kada smo igrali u ovom terminu dakle od 21.30 h po nasem vremenu. Ne znam sta je poblem mozda ljudima treba malo duze da se razbude i da dodju sebi ipak je u LA-u tek bilo 12.30 h, a Softly mozda sinoc slavio pa bio mahmuran.
"My Favorite Ring is Always the Next One"