FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa cim halid dolazi, vjerovatno beganovic ide. Halid je ako nista dijete kluba, ev taman ce proci pripreme, poznaje ligu dobro. Ne bi prvi put bio da se kod nas igraci vracaju u zivot. Halid moze i na stoperu, mozda dovedemo i jos nekoga na beku
Ako je istina, sretno beganovicu, donesi nam sto vise love
Ako je istina, sretno beganovicu, donesi nam sto vise love
-
- Kontakt:
Vrijeme je ja mislim da se ovaj posalje u Banovice.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:51Jel najozbiljnije dovodimo yebenog Halida Sabanovica u 2025 godini?![]()
![]()
![]()
Ove sezone nas sudije nece ni morati krasti bicemo sigurni na nasem najdrazem 4tom mjestu
Prvi put zaboravili Zrinjski i Arape, sad naveli da igramo kući protiv Zrinjskog...napoleon72 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:44Promasili 2 put na onom objavljenom kalendaru za juli. Jednom cini mi se ofulali datum utakmice, drugi put zamijenili ono igramo li kuci ili na strani.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Halid kao zamjena za Unusica 
Halid kao zamjena za Beganovica
Halid kao zamjena za Beganovica
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Covjek bi rekao citava liga ima TAA na toj poziciji a ustvari najozbiljniji igrac Memijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:01Vrijeme je ja mislim da se ovaj posalje u Banovice.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:51Jel najozbiljnije dovodimo yebenog Halida Sabanovica u 2025 godini?![]()
![]()
![]()
Ove sezone nas sudije nece ni morati krasti bicemo sigurni na nasem najdrazem 4tom mjestu
Meni je receno da ne dolazi svakako ali nemaju ovi veze o fudbalu ako predstavljaju Beganovica ko Carvajala a Sabanovica ko loseg igraca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne znam za vas, ali ja ne bi bio zadovoljan sa Halidom. Dugo vremena nije igrao, a i dok je igrao kod nas nije ništa specijalno pokazivao. Za klupe bi možda i bio dobar, ali u ovom trenutku sigurno nije kvalitetniji od Beganovića
-
- Kontakt:
Nisam insajder ali sam nacuo jednu stvar ...luckystrike je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:24Osim prethodno navedenih (potencijalnih) odlazaka, postoji mogućnost da se ostvare i neki izlazni transferi, i to;
luckystrike je napisao/la: ↑27 maj 2025, 17:08Igrači za koje postoji mogućnost prodaje (1/5):
Amar Beganović
Vladan Bubanja
Giorgi Guliashvili
Francis Kyeremeh
Aldin Turkeš
Prva tri navedena se spominju u medijima, a posljednja dva su moje mišljenje da postoji mogućnost.
Da li ista ovo treba da znaci ili ne ali evo da podijelim brate s tobom i sa drugima ...
Francis je htjeo odjaviti stan u kojem zivi ali je onda isti produzio (sto po nekom zakljucku mozemo reci da se on nece prodati + poboljsani ugovor , ja bi njega skino sa liste ...)
PS.
Sto se tice Mustafica tu je u gradu sinoc sam ga bas vidio (crni mercedes , L registracije).
I opet da kazem nisam insajder nego su mi pojedini igraci i SŠ u komsiluku
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 03 jul 2025, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Lik u tri godine odigrao 20 ozbiljnih utk i pokidao ligamente, molim te dozovi se.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:12Covjek bi rekao citava liga ima TAA na toj poziciji a ustvari najozbiljniji igrac Memijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:01Vrijeme je ja mislim da se ovaj posalje u Banovice.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:51Jel najozbiljnije dovodimo yebenog Halida Sabanovica u 2025 godini?![]()
![]()
![]()
Meni je receno da ne dolazi svakako ali nemaju ovi veze o fudbalu ako predstavljaju Beganovica ko Carvajala a Sabanovica ko loseg igraca
-
- Kontakt:
Tacno tako.
Mada Unusic meni vrlo dobro odigrao na stoperu ono par tekmi.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Izvini molim te ali ti hoces da mi kazes da momentalno ne bi svi ubacili u prvi 11 Gojkovica i Djordjevica da se danas vrate.Koliko nije igrao Milicevic prije dolaska kod nasKyle88 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:56Lik u tri godine odigrao 20 ozbiljnih utk i pokidao ligamente, molim te dozovi se.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:12Covjek bi rekao citava liga ima TAA na toj poziciji a ustvari najozbiljniji igrac Memijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:01
Vrijeme je ja mislim da se ovaj posalje u Banovice.
Slabo se vi razumijete u fudbal ondosno razumijete ali obrcete kako vam odgovara i jel ima neko atraktivno ime ili nema.Da se zove Ruiz,Luiz,Alberto ne bi se vi bunili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Halid je jedini igrač kojeg ja znam da je dobio drugi žuti zbog odugovlačenja izviđenja auta.
Halid je jedini igrač kojeg ja znam da ga je, prilikom izvođenja auta, sudija pomijerio 20m prema protivničkom golu.
Halid je Roberto Karlos za Unušića.
Halid je jedini igrač kojeg ja znam da ga je, prilikom izvođenja auta, sudija pomijerio 20m prema protivničkom golu.
Halid je Roberto Karlos za Unušića.
Izvini brate, ali Beganović je za Šabanovića u ovom trenutku Carvajal glavom i bradom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 17:26Izvini molim te ali ti hoces da mi kazes da momentalno ne bi svi ubacili u prvi 11 Gojkovica i Djordjevica da se danas vrate.Koliko nije igrao Milicevic prije dolaska kod nasKyle88 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:56Lik u tri godine odigrao 20 ozbiljnih utk i pokidao ligamente, molim te dozovi se.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 16:12
Covjek bi rekao citava liga ima TAA na toj poziciji a ustvari najozbiljniji igrac Memija
Slabo se vi razumijete u fudbal ondosno razumijete ali obrcete kako vam odgovara i jel ima neko atraktivno ime ili nema.Da se zove Ruiz,Luiz,Alberto ne bi se vi bunili
Što ne znači da se Halid ne može vratiti.
MNON
Jesu li se ulaznice obezbjedile yebo vas Halid.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma kakav Halid, frajer krampa
Halid u ovom trenutku i u ovom sistemu moze bit samo zamjena, halid je karatista i on prvih 20 minuta radi ono sto radi Began i onda se pretvori u beka iz doba SAFETA SUSICA..
Nebi imo nista da ga dovedemo na mjesto junacsica al kao udarna igla je rizik i radi nekvaliteta a i radi neigranja i povreda.. Halid je nase djete zna ligu voli klub nije sisa i sto je najvaznije nebi pravio probleme ako bi cuco na klupi..
Began je los igrac over all, al za pl bh i formaciju koju zeka igra moze proc (vise radi toga sto je vec duze u klubu sto se uigro i naviko) u evropi on ce bit 3 nivoa ispod onog sto pruza u pl bh jer tamo ce ljudi da ga isprobadaju ko svicarsku sir ako nista radi toga sto mogu duze i brze trcat od njeg.. BEGAN CE svaku utakmicu dok igramo u evropu bit mjenjan u 70 minuti..
Paskalev ce bit mnogo bolji u euro tekmama nego u prvenstvu..
Znal iko (MOZEL SE GLEDAT TRENING U BUTMIRU) dali GULISA trenira i dalije istina da DJORDJEVIC, netrenira sa ekipom vec odvojeno,
Nebi imo nista da ga dovedemo na mjesto junacsica al kao udarna igla je rizik i radi nekvaliteta a i radi neigranja i povreda.. Halid je nase djete zna ligu voli klub nije sisa i sto je najvaznije nebi pravio probleme ako bi cuco na klupi..
Began je los igrac over all, al za pl bh i formaciju koju zeka igra moze proc (vise radi toga sto je vec duze u klubu sto se uigro i naviko) u evropi on ce bit 3 nivoa ispod onog sto pruza u pl bh jer tamo ce ljudi da ga isprobadaju ko svicarsku sir ako nista radi toga sto mogu duze i brze trcat od njeg.. BEGAN CE svaku utakmicu dok igramo u evropu bit mjenjan u 70 minuti..
Paskalev ce bit mnogo bolji u euro tekmama nego u prvenstvu..
Znal iko (MOZEL SE GLEDAT TRENING U BUTMIRU) dali GULISA trenira i dalije istina da DJORDJEVIC, netrenira sa ekipom vec odvojeno,
Šabanović je izmislio fudbal za Beganovića a za Unušića, neka mi nogometne sile oproste što sam ih stavio u istu rečenicu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Predatod je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:23Eto izadje za Belmina sto sam juce govorio. Za Halida se ne zna u pregovorima su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:11Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza.Halid vrlo dobar ono zadnje sto je igrao kod nas
Zadnja izmjena: Tuce11, dana/u 03 jul 2025, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tri rijeci za tebe i plavu fekaliju: mrš s teme.Tuce11 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 18:43"Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza" Jao, jao kompleksa. Pa Velež da ima vaš budžet, svake bi god prvaci bili. Nego šta bi sa pusudbama? Kodro sve stopirao, nema više zajebavanja. Niste za Mlinarića isplatili ratu, kasnite dobrano. Gdje su vam milioni?Predatod je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:23Eto izadje za Belmina sto sam juce govorio. Za Halida se ne zna u pregovorima su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:11
Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza.Halid vrlo dobar ono zadnje sto je igrao kod nas
-
- Kontakt:
Isplatit će vam Nikšić,ne beri brigu.Tuce11 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 18:43"Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza" Jao, jao kompleksa. Pa Velež da ima vaš budžet, svake bi god prvaci bili. Nego šta bi sa pusudbama? Kodro sve stopirao, nema više zajebavanja. Niste za Mlinarića isplatili ratu, kasnite dobrano. Gdje su vam milioni?Predatod je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:23Eto izadje za Belmina sto sam juce govorio. Za Halida se ne zna u pregovorima su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:11
Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza.Halid vrlo dobar ono zadnje sto je igrao kod nas
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zamolio bih te da nastaviš pisanje na svojoj temi. Znači, molba.Tuce11 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 18:43"Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza" Jao, jao kompleksa. Pa Velež da ima vaš budžet, svake bi god prvaci bili. Nego šta bi sa pusudbama? Kodro sve stopirao, nema više zajebavanja. Niste za Mlinarića isplatili ratu, kasnite dobrano. Gdje su vam milioni?Predatod je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:23Eto izadje za Belmina sto sam juce govorio. Za Halida se ne zna u pregovorima su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:11
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kockoglavi, pjankesarajevo i 66 gostiju.