FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
jel se to opet pravi Real Madrid federalne lige. Spavate li mirno rednovni federligasi
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Izvini al i Ordagic i Govedarica su u tom periodu bili extra mladi igraci koje je Azmir uzeo ispred nosa Zelji,Sarajevu i Zrinji....FKBilder je napisao/la: ↑30 jun 2025, 01:12Izvini niti jedan od njih nije bio zvucno pojacanjeIbrahimAga075 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 18:25prije par godina Azmir je uvijek ponedjeljkom dovodio zvucna imena poput Govedarice,Ordagica,Kostica,Stjepanovica,Mehmedagica,Zebe,Merzica itd itd...Sutra je opet ponedjeljak valjda nas obraduju iz uprave nekim novim igracem koji bi bio pojacanje![]()
Subic, Ahmetovic,Zeba, Dzidic...mozda jos jedan ili 2 nekog sam preskocio sigurno ali znamo sta je "zvucno "pojacanje.
Svi gore nabrojani osim Zebe su izvuceni iz naftalina, i nikada vise necemo tako ubosti sa igracima![]()
Mozemo mi pricati sada,ali Musemic je trenercina, od igraca iz 2 i 3 hrvatske lige, par iz domace i jedno dva pojacanja prava ukomponovao je ekipu kako ja mislim niko nikada nece dugo![]()
Trener je pola ekipe, u svijetu fudbala 100 put dokazano
Danas je ponedjeljak i jos jedno zvucno imee iz federalne dolazi a ocekujm jos

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Ne bi me zacudilo da dovedemo opet Delica. Otisao iz Stupcanice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
veci dio ekipe ce ciniti igraci koji dokazano prave razliku u prvoj federalnoj, do 2000 KM mjesecno
na to ce se nakalemiti u-21 igraci posto 3 moraju poceti i par jacih kao Mirzad Mehanovic koji se ganja, koji ce praviti razliku na terenu
na to ce se nakalemiti u-21 igraci posto 3 moraju poceti i par jacih kao Mirzad Mehanovic koji se ganja, koji ce praviti razliku na terenu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo i Secerovica. Ne pamtim kad smo rijesili vecinu igraca prije pocetka priprema. 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cisto sumnjam, ima tuzbu prema nama.
Secerovic odličan, nemam nijedne zamjerke na ove potpise do sada.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- RollingPaper
- Kontakt:
Iako nije gotov prelazni rok, već sad imamo najbolji igrački kadar u ligi. Barem na papiru.
Ko je ostao od prosle sezone, ko je otiso?RollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:09Iako nije gotov prelazni rok, već sad imamo najbolji igrački kadar u ligi. Barem na papiru.
Dosli su evo ispravi me:
-Saletovic
-Redzic
-Jaganjac
-Secerovic
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- RollingPaper
- Kontakt:
Mislim da je i Mehanovic rjesen.klasik je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:28Ko je ostao od prosle sezone, ko je otiso?RollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:09Iako nije gotov prelazni rok, već sad imamo najbolji igrački kadar u ligi. Barem na papiru.
Dosli su evo ispravi me:
-Saletovic
-Redzic
-Jaganjac
-Secerovic
Sto se tice odlazaka, koliko sam ja upucen, napustili su Ahmed Said, onaj bek Kamerunac, Lamadzema, Kalesic, Hasanbegovic i Hasanovic. Ako je neko bolje upoznat neka me ispravi.
-
- Kontakt:
Pa ni s kim nije dogovoren nastavak saradnje od prosle sezone osim BerbicaRollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:46Mislim da je i Mehanovic rjesen.klasik je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:28Ko je ostao od prosle sezone, ko je otiso?RollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:09Iako nije gotov prelazni rok, već sad imamo najbolji igrački kadar u ligi. Barem na papiru.
Dosli su evo ispravi me:
-Saletovic
-Redzic
-Jaganjac
-Secerovic
Sto se tice odlazaka, koliko sam ja upucen, napustili su Ahmed Said, onaj bek Kamerunac, Lamadzema, Kalesic, Hasanbegovic i Hasanovic. Ako je neko bolje upoznat neka me ispravi.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa jel to svima isteko ugovor u Junu?VivaLaLiberta je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:28Pa ni s kim nije dogovoren nastavak saradnje od prosle sezone osim BerbicaRollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:46Mislim da je i Mehanovic rjesen.

-
- Kontakt:
Fina imena za sad su dosla. Od ekipe iz prosle sezone jedino mozemo zalit za Lamadzemom i Bojom, sto s njima nisu dogovorili nastavak. Ostalo nije vrijedno pomena
Volim tebe, više od sebe
Sta je sa tehnickim sponzorom?
Vidim brisu znak Macrona sa dresova na ovim slikama
Vidim brisu znak Macrona sa dresova na ovim slikama
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ide to fino kad nema talova izmedju uprave i menadzera....plus sve domaci igraci....odlican posao.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑01 jul 2025, 12:15veci dio ekipe ce ciniti igraci koji dokazano prave razliku u prvoj federalnoj, do 2000 KM mjesecno
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Pa velikoj većini jeste, jedino Azir,Said,Dervisagic i mislim mali Beganovic imaju ugovore do idućeg ljeta.RollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 15:11Pa jel to svima isteko ugovor u Junu?VivaLaLiberta je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:28Pa ni s kim nije dogovoren nastavak saradnje od prosle sezone osim BerbicaRollingPaper je napisao/la: ↑01 jul 2025, 13:46
Mislim da je i Mehanovic rjesen.
Sto se tice odlazaka, koliko sam ja upucen, napustili su Ahmed Said, onaj bek Kamerunac, Lamadzema, Kalesic, Hasanbegovic i Hasanovic. Ako je neko bolje upoznat neka me ispravi.![]()
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Potato potato

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Cudi me za Ordagica da ga Azmir nije pokusao dovesti u Slobodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.