amerosm je napisao/la:@ adnan24
ne znam sta da kazem totalno sam razocar, ovo vise nije tempiranje forme pred PO vec u ekipi nesta ne stima. Veceras sam dva puta zbog Gasol a razbio daljinjski i ukoliko se nesta ne promjeni i ukoliko Jackson ne poslozi ekipu kako treba tesko da cemo i NOH proci.
Nesto ne stima,to je jasno ali ja vjerujem da to nije nesto sto se ne moze popraviti do sljedece utakmice...na kraju krajeva ne moze Gray preko noci postati bolji igrac od Bynuma ili Landry od Gasola...podcijenili su oni Hornetse itekako...prosle sezone smo dosta sporo usli u play off da bi postajali sve bolji i bolji,vjerujem da ce tako biti i ovaj put...
amerosm je napisao/la:Edit: U ovoj sezoni smo svaku utakmicu izgubili kada smo igrali u ovom terminu dakle od 21.30 h po nasem vremenu. Ne znam sta je poblem mozda ljudima treba malo duze da se razbude i da dodju sebi ipak je u LA-u tek bilo 12.30 h, a Softly mozda sinoc slavio pa bio mahmuran.
Bas sam htio ovo da napisem...Phil je rekao poslije onog poraza od Denvera prije par dana da ekipa ne reaguje najbolje u ovom terminu i da se nada da ce do kraja biti sto manje meceva u ovo vrijeme...nije sad da to treba biti neka izlika ali ipak postaje pravilo da gubimo kada igramo ranije...zato s sljedecem mecu ocekujem mnogo drugaciju situaciju...