Ne palamudim, ja klub podrzavam itekako. Nisam jedini, a kao takav ocekujem da se napravi sistem po zaslugama, kao npr kupovina karata za domacu tekmu.Amelitos je napisao/la: ↑03 jul 2025, 21:47Nek se ti hvalis da si sponzor kluba, cim se neko pocne hvalit taj blizu Grbavicu nije vidio. Ohani malo, grupa treba da prodaje karte navijacima koji idu na gostovanje i koji kisnu a ti sjedis u toplom i gledas a sad si se nasao palamuditTeaM87 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 21:35Sve jasno, razumijem te u potpunosti, ali politika je takva i to je to. Momci idu sva gostovanja u sezoni i red je da imaju prednost. Mozemo se slagati ili ne, ali tako je kako je.Argentina je napisao/la: ↑03 jul 2025, 21:06
Ja idem aktivno na utakmice od prije rata. Od neke 7-8 godine, ali ne idem na jug. Sponzor sam i kluba zadnjih 10 godina u manjem iznosu za klub, ali za mene velikom. Zasto bih znao ikoga iz grupe, ne interesuje me to. Zanima me klub.
Mislim da je pametnije bilo da je klub rekao jabno, dajemo karte grupi jer nam treba navijacka podrska na gostovanju, a ne ovako mahalski i amaterski odraditi.
Mi zivimo i dalje da je skupina klub i ogledalo kluba, pogledaj malo evropske ekipe i njihove sve navijace i sastav, a onda se zapitaj gdje su oni, a gdje mi.
Sve dok mislimo da je klosar koji navija, ide na gostovanje, pali baklje bitniji nego navijac u srednjim godinama koji je isto tako redovan, ali ne navija, a s druge strane podrzava klub kroz kanale koji su doatupni, mi smo nula i daleko od ozbiljnog kluba.