mohz1987 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 01:11
Previše prelaznih rokova je prošlo da čovjek ne bi pogledao istini u oči i zaključio. Da vodstvo Sarajeva uzima isključivo igrače koje mogu da okrenu. Bitno da se vrti para. Nikakav tim za ustatopne titule. Nikakve grupne faze. To je čisti biznis.
Majstori poput Leona Benke, Mate Jajala..Teško da će se više ikad dovoditi.
Sad čekamo da prodaju Beganovića, Gulija, Bubanju. Bog dao da Renan odigra dobru sezonu pa da se i na njemu naplatimo. Čuj mi. Prodaju nekoga raja se nabrije i ja zajedno s njima evo ga keš sad će kupiti kapitalca. Rinaka. Biznis okreći paru. Samo neka nek se vrti.
Upravu si ja opste vise ne svrsavam na ovu djecu kosto mi je prije bilo drago. Vec odma razmisljam o stresu i trpljenju te balavrdije koja me svake godine objeljava iznova, pa mi sine onaj sehinovic i onaj go protiv veleza pa onda onaj zenicki prevarant sto se smije kad smo izgubili od veleza kup pa onda Nidal kakve je levatina pravio penale protiv zrinjskog pa protiv ubica pa crveni protiv radnika pa crveni protiv posusja itd, pa onda drogerasov sin pa onda cirkuzanti u vidu kapetanovica tire kose kuraca, i sad kad se Nidal prodo skoro da mi nije bilo ni drago koliko nas je u crno zavio sa svojom potezima..
ALI OVO JE PROCES KOJI MORAMO PROC, koliko god je bolno ovo sve prezivljavat ovo je proces koji je VEOMA bitan u fudbalu. Tacno je da se ovaj proces sastoji od dvije komponente i da smo mi tek sad prvi dio (prodaja igraca) kopletirali, sad ide druga koja je mnogo teza komplikovanija i kompleksnija, a to je najlakse receno SVOJU ROBU PRODAJES POD SKUPO NABAVNU ROBU PLACAS VEOMA MALO A PRI TOMU REZULTAT NE TRPI.
Jatta mlinaric renan mamas paskalev to su igraci tako zvani drugi esalon, a koji su za ovu sezonu namjenjeni da budu diverzanti odnosno prvi asalon..
E sad prve tri godine su potrosene na prvu komponentu a to je umrezenje od amerike do turske, nadam se da ce ova druga komponenta bit komletirana ne duze od 2 godine..
VOLIM TE SARAJEVO