FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

Zutti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zutti » 03 jul 2025, 22:39

ErosViverosViv je napisao/la:
03 jul 2025, 12:37
znaci totalno su se pogubili po drustvenim mrezama, donji smo postali i u jedinoj svjetloj tacki kluba - marketingu. To nije jedna osoba, to je tim koji pravi slike, raspituje se za informacije koje ce ubaciti i na kraju neko to odobri za objavu. I na kraju opet blam.
Kao kad nam je aylah bila pa objavljivali pogresne stadione i najave za utakmicu.
Nismo postali tanki u marketingu nego se malo admin tim pogubio. Počeli su propuste praviti i syebavati vjerovatno najbolju tačku kluba, a to je Instagram profil (koliko god tužno zvučalo). Priča o marketingu je nešto drugo, nije marketing samo Instagram profil. :kafa:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 jul 2025, 23:00

pjankesarajevo je napisao/la:
03 jul 2025, 22:34
Turo je napisao/la:
03 jul 2025, 21:19
Ovo je ogromna vijest! Kako prolazi ispod radara jer se 95% forumasa ne javlja kad je neka dobra vijest.

Bravo!!!
Ovo je mozda ogromna vijest za Mirvica ako uspiju od ovog malog da nesto naprave i prodaju ga za 2-3M€
A za tebe i sve nas ce biti "ogromna" vijest kad u zamjenu za ovog malog dovedu novog Butica.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 03 jul 2025, 23:05

Zutti je napisao/la:
03 jul 2025, 22:39
znaci totalno su se pogubili po drustvenim mrezama, donji smo postali i u jedinoj svjetloj tacki kluba - marketingu. To nije jedna osoba, to je tim koji pravi slike, raspituje se za informacije koje ce ubaciti i na kraju neko to odobri za objavu. I na kraju opet blam.
Kao kad nam je aylah bila pa objavljivali pogresne stadione i najave za utakmicu.
Nismo postali tanki u marketingu nego se malo admin tim pogubio. Počeli su propuste praviti i syebavati vjerovatno najbolju tačku kluba, a to je Instagram profil (koliko god tužno zvučalo). Priča o marketingu je nešto drugo, nije marketing samo Instagram profil. :kafa:
Pa instagram i facebook u nasoj drzavi su najveci segmenti oglasavanja, naravno da je to najbitniji dio marketinga. A znam i zasto sam spomenuo marketing generalno, a ne samo drustvene mreze, moja iskustva sa fanshopom i iskustva poznanika su ocajna.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 jul 2025, 23:07

E čuj funkcije asistent sportskog direktora pa hoćemo li mi ikad dočekati da budemo ozbiljan klub

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 jul 2025, 23:13

visokohz je napisao/la:
03 jul 2025, 23:07
E čuj funkcije asistent sportskog direktora pa hoćemo li mi ikad dočekati da budemo ozbiljan klub
Šta? :rol:
Pa ovo mu je naknadno uvedena funkcija, svakako je šef skautinga..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 03 jul 2025, 23:14

03 jul 2025, 23:05
Zutti je napisao/la:
Pa instagram i facebook u nasoj drzavi su najveci segmenti oglasavanja, naravno da je to najbitniji dio marketinga.
Dobro. Ja mislim da je marketing jednog fudbalskog kluba malo kompleksnija stvar, al kako ti kažeš. :thumbup:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 jul 2025, 23:21

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 jul 2025, 23:13
visokohz je napisao/la:
Pa jesu li šta iskautirali :D živ ti meni bio,ubi ovo isčekivanje da se desi nešto

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 03 jul 2025, 23:26

Zutti je napisao/la:
03 jul 2025, 23:14
Zutti je napisao/la:

Pa instagram i facebook u nasoj drzavi su najveci segmenti oglasavanja, naravno da je to najbitniji dio marketinga.
Dobro. Ja mislim da je marketing jednog fudbalskog kluba malo kompleksnija stvar, al kako ti kažeš. :thumbup:
To je samo moja tvrdnja, zasnovana na radnom iskustvu u toj bransi :thumbup:

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 03 jul 2025, 23:53

Sto je to sad toliko gore nego inace, osim ovih kikseva s kalendarom? Nisam primjetio neku razliku.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 04 jul 2025, 01:03

visokohz je napisao/la:
03 jul 2025, 23:21
visokohz je napisao/la:
Pa jesu li šta iskautirali :D živ ti meni bio,ubi ovo isčekivanje da se desi nešto

Jesu jesu bude ubrzo 💣

mohz1987
Kontakt:

Post Postao/la mohz1987 » 04 jul 2025, 01:11

Previše prelaznih rokova je prošlo da čovjek ne bi pogledao istini u oči i zaključio. Da vodstvo Sarajeva uzima isključivo igrače koje mogu da okrenu. Bitno da se vrti para. Nikakav tim za ustatopne titule. Nikakve grupne faze. To je čisti biznis.
Majstori poput Leona Benke, Mate Jajala..Teško da će se više ikad dovoditi.
Sad čekamo da prodaju Beganovića, Gulija, Bubanju. Bog dao da Renan odigra dobru sezonu pa da se i na njemu naplatimo. Čuj mi. Prodaju nekoga raja se nabrije i ja zajedno s njima evo ga keš sad će kupiti kapitalca. Rinaka. Biznis okreći paru. Samo neka nek se vrti.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jul 2025, 06:00

mohz1987 je napisao/la:
04 jul 2025, 01:11
Previše prelaznih rokova je prošlo da čovjek ne bi pogledao istini u oči i zaključio. Da vodstvo Sarajeva uzima isključivo igrače koje mogu da okrenu. Bitno da se vrti para. Nikakav tim za ustatopne titule. Nikakve grupne faze. To je čisti biznis.
Sad čekamo da prodaju Beganovića, Gulija, Bubanju. Bog dao da Renan odigra dobru sezonu pa da se i na njemu naplatimo. Čuj mi. Prodaju nekoga raja se nabrije i ja zajedno s njima evo ga keš sad će kupiti kapitalca. Rinaka. Biznis okreći paru. Samo neka nek se vrti.
Upravu si ja opste vise ne svrsavam na ovu djecu kosto mi je prije bilo drago. Vec odma razmisljam o stresu i trpljenju te balavrdije koja me svake godine objeljava iznova, pa mi sine onaj sehinovic i onaj go protiv veleza pa onda onaj zenicki prevarant sto se smije kad smo izgubili od veleza kup pa onda Nidal kakve je levatina pravio penale protiv zrinjskog pa protiv ubica pa crveni protiv radnika pa crveni protiv posusja itd, pa onda drogerasov sin pa onda cirkuzanti u vidu kapetanovica tire kose kuraca, i sad kad se Nidal prodo skoro da mi nije bilo ni drago koliko nas je u crno zavio sa svojom potezima..

ALI OVO JE PROCES KOJI MORAMO PROC, koliko god je bolno ovo sve prezivljavat ovo je proces koji je VEOMA bitan u fudbalu. Tacno je da se ovaj proces sastoji od dvije komponente i da smo mi tek sad prvi dio (prodaja igraca) kopletirali, sad ide druga koja je mnogo teza komplikovanija i kompleksnija, a to je najlakse receno SVOJU ROBU PRODAJES POD SKUPO NABAVNU ROBU PLACAS VEOMA MALO A PRI TOMU REZULTAT NE TRPI.

Jatta mlinaric renan mamas paskalev to su igraci tako zvani drugi esalon, a koji su za ovu sezonu namjenjeni da budu diverzanti odnosno prvi asalon..

E sad prve tri godine su potrosene na prvu komponentu a to je umrezenje od amerike do turske, nadam se da ce ova druga komponenta bit komletirana ne duze od 2 godine..

VOLIM TE SARAJEVO

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 jul 2025, 06:56

mohz1987 je napisao/la:
Za pocetak nebi bilo lose da pocnes da pratis fudbal,jel ti mislis da klubovi kad prodaju nekog za smjesne pare od 2 mil odma kupe igraca za 2 mil? Daj nam reci ko ce namiriti desetine miliona koji su potrebni da se pregura sezona? Ko je doveo tog Bubanju,Renana,Gulija? Kako vam ne dosadi da oravite toliko duplih profila,barem promijenite malo pricu jer ste bas ofirni.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 jul 2025, 07:05

Kyle88 je napisao/la:
04 jul 2025, 01:03
visokohz je napisao/la:
03 jul 2025, 23:21

Jesu jesu bude ubrzo 💣
:thumbup:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jul 2025, 07:34

Hocel my tv nas prenositi i u europi ili samo ove prijateljske? Ako ce biti i u europi onda imam problem nemam taj kanal na svojoj iptv.

Jel se moze on platiti ono da se gleda tekma ali van BiH?

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 04 jul 2025, 07:40

ronaldo99 je napisao/la:
04 jul 2025, 07:34
Hocel my tv nas prenositi i u europi ili samo ove prijateljske? Ako ce biti i u europi onda imam problem nemam taj kanal na svojoj iptv.

Jel se moze on platiti ono da se gleda tekma ali van BiH?
Prijateljske i europa su na mytv.
Imas na bhtelecomu mojawebtv inostranstvo a to ti drug @FKSZuti najbolje zna

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 jul 2025, 08:05

Zutti je napisao/la:
03 jul 2025, 23:14
Zutti je napisao/la:

Isto sam htio da napisem da ne lupetaju bezveze cuj socijalne mreze najbitniji dio marketinga, ali ne mogu vise svakako misle da im pametujem.

Pogrijesili tekst na objavi i onaj govori da su sjebali marketing, pa ovo je za medalje majke mi
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 04 jul 2025, 08:16

Čuj Mara u RFS-u. Što igrača može agent ukanalit ne može niko...

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 04 jul 2025, 08:22

mosarajvosa83 je napisao/la:
04 jul 2025, 06:56
mohz1987 je napisao/la:
Za pocetak nebi bilo lose da pocnes da pratis fudbal,jel ti mislis da klubovi kad prodaju nekog za smjesne pare od 2 mil odma kupe igraca za 2 mil? Daj nam reci ko ce namiriti desetine miliona koji su potrebni da se pregura sezona? Ko je doveo tog Bubanju,Renana,Gulija? Kako vam ne dosadi da oravite toliko duplih profila,barem promijenite malo pricu jer ste bas ofirni.
I da dodam: kad se kupi igrac za malo para da bi se prodao za vise, on u tome procesu napreduje i doprinosi ekipi, kao Guli. I onda ode za vise para.

Nevjerovatno koliko misle pojedinci da nije vazno kupiti jeftino prodati skupo, kao da je to eto samo tako zbog para a ono taj igrac bio najbolji igrac prvenstva. Ne postoji ekipa koja na trzistu proda igrace za 10 miliona i potrosi 15 bas svaki prelazni rok.

Davno sam pisao ovdje, da ovdje neki imaju ocekivanja od njih samih kao sto imaju ocekivanja od FKS, bili bismo Svicarska. Nego oni sjede kuci, skupljaju markice da izadju sa rajom a znaju ovdje prosrat sta je to bitno za jedan fudbalski klub.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 jul 2025, 08:26

hazarder je napisao/la:
04 jul 2025, 08:16
Čuj Mara u RFS-u. Što igrača može agent ukanalit ne može niko...
Vlasnik im je neki bogataš, imaju 15-ak stranaca, dobru infrastrukturu, igrali grupe KL jesenas, otišao jednostavno za parama.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], laznokrilo, OzmoodPinglewood, rimljanin90, senad82 i 58 gostiju.