Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Debitovao za Spartak danas i povrijedio se nakon 20-ak minuta. 

-
- Kontakt:
Tek što sam došao u Everton, dobro sam igrao, a meni je uvek bio san kad sam bio mali da kupim sebi Lamborghini. To se treneru nije dopalo, imao sam tek 22-23 godine, nastala je mala frka u klubu pa me je Martinez 'sklonio' dva mjeseca. Tamo postoje neki zakoni za mlade igrače za koje sam ja tek kasnije saznao. Dok si mlad, trebalo bi da voziš neka 'normalna' kola u smislu da se ne kupuje Lamborghini i slični automobili. Mlada glava... To sam shvatio pa nisam više nikad došao na trening kolima ha-ha-ha", uz smijeh je pričao Bešić za Mozzart.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
jel realno da se ovaj retard nakon pola godine u subotici syeba pokusavajuci pricati ekavicom:-)
jos koji mesec i ide glatko:-)
jos koji mesec i ide glatko:-)
Cirkusant
Kompletan igrač, kakvu je samo karijeru mogao imati da ga psiha nije sputavala.
Tek koliko bi nam valjao kako proteklih desetak godina tako i danas.
Prosto ne mogu prežaliti budalu.
Šteta.
Tek koliko bi nam valjao kako proteklih desetak godina tako i danas.
Prosto ne mogu prežaliti budalu.
Šteta.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Odgledo sam onaj intervju za Mozzart, da je ovu pamet i razmisljanje imao prije 10 godina, sad bi vjerovatno pricali o jednom o najboljih ihraca reprezentacije svih vremena.
Sam kaze 5 godina karijere je bio povrijedjen, sigurno da je bilo vise pameti i neke povrede su mogle i izbjec
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Slažem se.klasik je napisao/la: ↑03 jul 2025, 13:56Odgledo sam onaj intervju za Mozzart, da je ovu pamet i razmisljanje imao prije 10 godina, sad bi vjerovatno pricali o jednom o najboljih ihraca reprezentacije svih vremena.
Sam kaze 5 godina karijere je bio povrijedjen, sigurno da je bilo vise pameti i neke povrede su mogle i izbjec
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
Ona povreda 2016.mu je fakticki zavrsila karijeru.
Jbg kad je on u najkriticnijem dijelu karijere imao problema i sa povredama, a i sa ocem. Dosta ga je i to syebalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MoodyReboot
- Kontakt:
Nije, pohlepa mu je završila karijeru, kad je zbog novca ostajao u Evertonu, iako mu je na svaki mogući način bilo poručeno da se na njega ne računa.
-
- Kontakt:
Pa znao je i sam da nakon povrede nije vise bio na nivou da igra Premiership. Bio dva puta na posudbi u Championshipu.MoodyReboot je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:43Nije, pohlepa mu je završila karijeru, kad je zbog novca ostajao u Evertonu, iako mu je na svaki mogući način bilo poručeno da se na njega ne računa.
Lud bi bio da je raskinuo najveci ugovor u karijeri i otisao igrati za duplo manje pare.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Zato je i propao, jer je birao novac ispred karijere.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:51Pa znao je i sam da nakon povrede nije vise bio na nivou da igra Premiership. Bio dva puta na posudbi u Championshipu.MoodyReboot je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:43Nije, pohlepa mu je završila karijeru, kad je zbog novca ostajao u Evertonu, iako mu je na svaki mogući način bilo poručeno da se na njega ne računa.
Lud bi bio da je raskinuo najveci ugovor u karijeri i otisao igrati za duplo manje pare.
Yebiga, ja mislim da bi 99% ljudi uradilo isto sto i onMoodyReboot je napisao/la: ↑03 jul 2025, 21:00Zato je i propao, jer je birao novac ispred karijere.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:51Pa znao je i sam da nakon povrede nije vise bio na nivou da igra Premiership. Bio dva puta na posudbi u Championshipu.MoodyReboot je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:43
Nije, pohlepa mu je završila karijeru, kad je zbog novca ostajao u Evertonu, iako mu je na svaki mogući način bilo poručeno da se na njega ne računa.
naprijed rejal
- MoodyReboot
- Kontakt:
Teško je postaviti se u njegovu situaciju, jer je on te 2017. godine već imao više novca nego što ćemo mi u životu zaraditi.Sveti je napisao/la: ↑03 jul 2025, 22:08Yebiga, ja mislim da bi 99% ljudi uradilo isto sto i onMoodyReboot je napisao/la: ↑03 jul 2025, 21:00Zato je i propao, jer je birao novac ispred karijere.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2025, 20:51
Pa znao je i sam da nakon povrede nije vise bio na nivou da igra Premiership. Bio dva puta na posudbi u Championshipu.

Mislim da je tad mogao spasiti karijeru da je išao igrati negdje, ali je on cijelu 2017., nakon oporavka, birao da ne igra, pa otišao u januaru 2018. u Middlesbrough i tu sezonu i po’ čak fino izgledao, onda opet natezanje pa odlazak u Sheffield u zadnjim satima prelaznog roka, bez priprema s ekipom, onda zadnja godina na tribinama u Evertonu i to je kraj.
Malo se spominje da je ovaj tokmak zbog najglupljeg crvenog ikad protiv Andore oslabio ekipu za igranje Cocalića na njegovoj poziciji u baražu.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Meša i njegove taktičke bravure. Je.beš mi sve, svi ovi jugosaurusi su fudbalski nepismeni i gledaju kako se igralo 80-ih, dok su oni aktivni bili.
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Puca ih nostalgija i za drzavnim i za fudbalskim sistemomMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:43Meša i njegove taktičke bravure. Je.beš mi sve, svi ovi jugosaurusi su fudbalski nepismeni i gledaju kako se igralo 80-ih, dok su oni aktivni bili.

Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:53Puca ih nostalgija i za drzavnim i za fudbalskim sistemomMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:43Meša i njegove taktičke bravure. Je.beš mi sve, svi ovi jugosaurusi su fudbalski nepismeni i gledaju kako se igralo 80-ih, dok su oni aktivni bili.![]()

Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 04 jul 2025, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
Eto izredali su se vala svi. Ne znam ko je jos od njih ostao, a da se nije igrao Football Managera u reprezentaciji. Jedino bi sad mogli sve njih ispocetka isprobavatiCeltic je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:25Zakonom zabraniti Jugosaurima da vode reprezentaciju, bilo bi poželjno da i klubove vode mlađi treneri koji razumiju današnji fudbal, kad vidim likove tipa Baždarevića, Hadžibegića kako se dan danas kao oni nešto pitaju dođe mi muka neka.sirBobbyMoore je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:53Puca ih nostalgija i za drzavnim i za fudbalskim sistemomMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:43
Meša i njegove taktičke bravure. Je.beš mi sve, svi ovi jugosaurusi su fudbalski nepismeni i gledaju kako se igralo 80-ih, dok su oni aktivni bili.![]()
![]()
![]()
Obični šarlatni koji više ne mogu voditi klubove ni u 5 francuskoj ligi, što dalje od reprezentacije, klubove i svima će biti bolje, neka ih na podcastima i neka pametuju kako je prije sve bolje bilo i kako se moglo na klupama spavati.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je