Odmah nam je naznačeno da je cilj dupla kruna, ma koliko Zrinjski i Borac bili jaki rivali. Banić

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odmah nam je naznačeno da je cilj dupla kruna, ma koliko Zrinjski i Borac bili jaki rivali. Banić
- istakao je BanićPotpisao sam na tri godine, konkurencija su mi dva mlada golmana
Ma Emili je svoje odsviraoluckystrike je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:29- istakao je BanićPotpisao sam na tri godine, konkurencija su mi dva mlada golmana
Jel' Ivan misli da je Emil baš truba il' zna nešto što mi još uvijek ne znamo?!
Ja sam očekivao neki klub iz vrha HNL-a ili Švica, Austrija kad ono neki Tuzla City litvanski prekjučer osnovan al' u pravu si za keš 100%. Nudili su njemu i u Zrinji dobre pare a i mi smo vjerovatno al' ispade da su ovi ipak najviše ponudili.
Kako sam već s kraja sezone pisao,jurisicduska je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:30Ma Emili je svoje odsviraoluckystrike je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:29- istakao je BanićPotpisao sam na tri godine, konkurencija su mi dva mlada golmana
Ovo bi bila najbolja opcija za sve strane.luckystrike je napisao/la: ↑27 maj 2025, 17:08
- Emil Rockov - Sumnjam da će se njegov ugovor koji važi još 2 sezone raskidati, nema smisla nikakvog, dok s druge strane sumnjam da će doći ikakva ponuda za njegove usluge. Možda je moguće da nešto sam isposluje, ako mu je cilj da igra, pa da mu Klub dadne čiste papire.
Bravo Pitaru stari mangupePitar6785 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 06:00Upravu si ja opste vise ne svrsavam na ovu djecu kosto mi je prije bilo drago. Vec odma razmisljam o stresu i trpljenju te balavrdije koja me svake godine objeljava iznova, pa mi sine onaj sehinovic i onaj go protiv veleza pa onda onaj zenicki prevarant sto se smije kad smo izgubili od veleza kup pa onda Nidal kakve je levatina pravio penale protiv zrinjskog pa protiv ubica pa crveni protiv radnika pa crveni protiv posusja itd, pa onda drogerasov sin pa onda cirkuzanti u vidu kapetanovica tire kose kuraca, i sad kad se Nidal prodo skoro da mi nije bilo ni drago koliko nas je u crno zavio sa svojom potezima..mohz1987 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 01:11Previše prelaznih rokova je prošlo da čovjek ne bi pogledao istini u oči i zaključio. Da vodstvo Sarajeva uzima isključivo igrače koje mogu da okrenu. Bitno da se vrti para. Nikakav tim za ustatopne titule. Nikakve grupne faze. To je čisti biznis.
Majstori poput Leona Benke, Mate Jajala..Teško da će se više ikad dovoditi.
Sad čekamo da prodaju Beganovića, Gulija, Bubanju. Bog dao da Renan odigra dobru sezonu pa da se i na njemu naplatimo. Čuj mi. Prodaju nekoga raja se nabrije i ja zajedno s njima evo ga keš sad će kupiti kapitalca. Rinaka. Biznis okreći paru. Samo neka nek se vrti.
ALI OVO JE PROCES KOJI MORAMO PROC, koliko god je bolno ovo sve prezivljavat ovo je proces koji je VEOMA bitan u fudbalu. Tacno je da se ovaj proces sastoji od dvije komponente i da smo mi tek sad prvi dio (prodaja igraca) kopletirali, sad ide druga koja je mnogo teza komplikovanija i kompleksnija, a to je najlakse receno SVOJU ROBU PRODAJES POD SKUPO NABAVNU ROBU PLACAS VEOMA MALO A PRI TOMU REZULTAT NE TRPI.
Jatta mlinaric renan mamas paskalev to su igraci tako zvani drugi esalon, a koji su za ovu sezonu namjenjeni da budu diverzanti odnosno prvi asalon..
E sad prve tri godine su potrosene na prvu komponentu a to je umrezenje od amerike do turske, nadam se da ce ova druga komponenta bit komletirana ne duze od 2 godine..
VOLIM TE SARAJEVO
Po izjavi ide na dvojnu nek brani za Radnik iz Hadzicajurisicduska je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:30Ma Emili je svoje odsviraoluckystrike je napisao/la: ↑04 jul 2025, 08:29- istakao je BanićPotpisao sam na tri godine, konkurencija su mi dva mlada golmana
Upravo. 20 markica im puno da daju, a ocekuju igraca od milion eur.
Jest al ima oko 10k evropski platu ako su tacne carsijske a vjerujem da jeste.Ne bi ni meni smetalo da sjedim i gledam utakmicu.Previse je to za drugog golmana.Bit ce mi zao ako Mehic ne dobije sansu jer je momak duplo bolji od Dizdarevica i Sahinovica koji su se 'trpili'
Ako je istina za tih 10 hiljada eura, to je previse fakatNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:52Jest al ima oko 10k evropski platu ako su tacne carsijske a vjerujem da jeste.Ne bi ni meni smetalo da sjedim i gledam utakmicu.Previse je to za drugog golmana.Bit ce mi zao ako Mehic ne dobije sansu jer je momak duplo bolji od Dizdarevica i Sahinovica koji su se 'trpili'
Treba biti drugi golman
johntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:46Ono sto me raduje slika prije 1h
Sale uredno trenira
Da, MY TV prenosi i evropske. Bit će i za njih opcija PPV kao i za ove pripremne i to važi bilo gdje. Na ovoj webTV INO neće biti prijenos jer MY TV ima prava samo u BiH tako da treba kupiti utakmicu ako misliš tako gledati.
To je taj igrač koji nam fali.pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:00johntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:46Ono sto me raduje slika prije 1h
Sale uredno trenira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Definitivno! Da nam je jos jednog stopera dovest kvalitetnog ko Gojkovic, gdje bi nam kraj bio…jurisicduska je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:12To je taj igrač koji nam fali.pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:00johntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:46Ono sto me raduje slika prije 1h
Sale uredno trenira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako Bog da da on bude dobar mi smo top.
I kad Gojkovic dodje za drugi dio sezone to će bit isto ogromno pojačanje.
Odmah mi je optimizam porastao.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, juka55, nedimmmm1337, relativizam, TETRAPAK i 74 gosta.