Liga buraz,uzece cak i manje para da im ne sude Kazlagici,Gigovici.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Počeo je trenirati sa ekipom. Tek je prije 2 dana obuo kopačke, do sad nije mogao uopće obuti kopačke. Boli ga još ali dosta manje. Trenira lagano. Tek možda za 20-tak dana da počne sa igrom. Odlična je stvar da uopće trenirajohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:46Ono sto me raduje slika prije 1h
Sale uredno trenira
Ma opet nešto ne vjerujem, da ce ozbiljnije konkurisati za Krajovu. Bilo bi vrlo važno, da dobije neku minutažu u ovim prijateljskim, da osjeti loptu i teren i uhvati kakav takav ritam.Sazg je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:32Počeo je trenirati sa ekipom. Tek je prije 2 dana obuo kopačke, do sad nije mogao uopće obuti kopačke. Boli ga još ali dosta manje. Trenira lagano. Tek možda za 20-tak dana da počne sa igrom. Odlična je stvar da uopće trenirajohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:46Ono sto me raduje slika prije 1h
Sale uredno trenira.
Nesto spominju Amoaha po stranicama, ja ne bi volio.
Nista od toga uslikao se u nasem dresu raja odmah misli da dolazi

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Dajte čovjek valjda razmjenio dres sa nekim igračem poslije derbija, nosi najnormlanije, nemojte odma povezivat
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel mogu kupiti PPV ako sam u Hrvatskoj?
Ili da upalim VPN?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
Sretno bordo momci!Fudbaleri Sarajeva odradili su posljednji trening pred polazak na drugi dio priprema.
Nakon prijateljske utakmice u Novom Pazaru, u subotu bordo tim očekuje kontrolni meč protiv hrvatskog ligaša Vukovar, a potom slijedi nastavak priprema u Sloveniji, gdje će ekipa odigrati još nekoliko prijateljskih susreta.
Meč FK Sarajevo – FC Slovacko igra se na Rogli 9. jula u 17:30 sati. NK Varaždin je protivnik bordo timu 12. jula (17:30), a Zorya Lugansk 14. jula (17:30).
Možeš bez problema, ne treba vpn.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jul 2025, 11:16Jel mogu kupiti PPV ako sam u Hrvatskoj?
Ili da upalim VPN?
Možeš brate. Ja dok nisam imao IPTV redovno gledao utakmice a i danas dan ako nisam kući platim 2 markice i gledaj serbez, još bolje nego na IPTV manje kasniGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jul 2025, 11:16Jel mogu kupiti PPV ako sam u Hrvatskoj?
Ili da upalim VPN?
Ma kakva Kajova, daj Bože na pola ligaških da se prikljući po malo u utakmicama. Sad trenira sa ekipom ali čim krenu igrati on se iskljući u stranu.Lucas je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:45Ma opet nešto ne vjerujem, da ce ozbiljnije konkurisati za Krajovu. Bilo bi vrlo važno, da dobije neku minutažu u ovim prijateljskim, da osjeti loptu i teren i uhvati kakav takav ritam.Sazg je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:32Počeo je trenirati sa ekipom. Tek je prije 2 dana obuo kopačke, do sad nije mogao uopće obuti kopačke. Boli ga još ali dosta manje. Trenira lagano. Tek možda za 20-tak dana da počne sa igrom. Odlična je stvar da uopće trenirajohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:46Ono sto me raduje slika prije 1h
Sale uredno trenira.
Ma ja nema nista od njega, barem jos za 2,3 mjeseca ako nastavi ovim tempom oporavka. Steta jbgSazg je napisao/la: ↑04 jul 2025, 11:34Ma kakva Kajova, daj Bože na pola ligaških da se prikljući po malo u utakmicama. Sad trenira sa ekipom ali čim krenu igrati on se iskljući u stranu.
Zar on nije trebao na opetaciju, jesul mu to nasli neke tablete pa mu je toliko bolje da moze trenirat u fulu.. il je to samo odsebe ga naglo popustalo.Sazg je napisao/la: ↑04 jul 2025, 11:34Ma kakva Kajova, daj Bože na pola ligaških da se prikljući po malo u utakmicama. Sad trenira sa ekipom ali čim krenu igrati on se iskljući u stranu.
Znam da su medi pisale da je obiso pola evrope i niko nemoze da skonta sta je
Gledam juce slike sa treninga Gulisa ima neke flastere narandzaste boje po koljenu on izgleda jos nije 100% sanirao povredu.
Nama je peh veliki cim nam se vrati 1-2 dobra igraca iz povrede automaski 1-2 jos bolja se povrijede
Vratio se krdzalic ode gojkovic began guli
-
- Kontakt:
Dobre su to vijesti .Sazg je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:32Počeo je trenirati sa ekipom. Tek je prije 2 dana obuo kopačke, do sad nije mogao uopće obuti kopačke. Boli ga još ali dosta manje. Trenira lagano. Tek možda za 20-tak dana da počne sa igrom. Odlična je stvar da uopće trenirajohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 09:46Ono sto me raduje slika prije 1h
Sale uredno trenira.
Sto kaze sef treba biti pazljiv i lagano ga uvodit u sav proces
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Sretno Krle
ABd i Merso uskoro,on mi je vise za funkcije sportskog direktora

ABd i Merso uskoro,on mi je vise za funkcije sportskog direktora
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sale nema trenutno nikakve bolove i priključuje se ekipi postepeno, to su informacije iz prve ruke. Ovo da je kopacke obukao prije dana ili dva, da trenira pod bolovima su neistine.
Molim vas uozbiljite se
Molim vas uozbiljite se

Krste novi tehnicki direktor.
Dobrodosao nazad!
Dobrodosao nazad!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Krste Velkoski se vraća na Koševo: Tehnički direktor FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo s ponosom objavljuje imenovanje Krste Velkoskog za tehničkog direktora kluba.
Velkoski, istinska legenda Bordo kluba, stranac sa najviše nastupa, golova, asistencija i osvojenih trofeja u historiji FK Sarajevo, preuzima novu ulogu u klubu. Sa 235 nastupa, 64 pogotka i 45 asistencija, njegov trag je duboko urezan u historiju, i po brojkama i po emocijama koje je nosio na terenu.
U svojoj novoj ulozi tehničkog direktora, Krste će biti ključna spona između sportskog direktora, stručnog štaba prvog tima i Akademije FK Sarajevo. Njegov zadatak bit će strateško povezivanje svih segmenata sportskog razvoja kluba, od omladinskih selekcija do seniorske ekipe, s ciljem izgradnje jasne, prepoznatljive i dugoročno održive sportske filozofije. Također, Velkoski će biti zadužen za suradnju s igračima koji dolaze u FK Sarajevo, kako bi im pomogao u adaptaciji i shvaćanju Kluba i zajednice u koju dolaze. Kao čovjek koji je izgradio duboke veze sa FK Sarajevo i njegovim navijačima Velkoski je primjer svim budućim igračima.
Dobro došao nazad, Krste – sada u novoj ulozi, ali sa starom misijom: da Bordo klub osvoji trofej.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, ErosViverosViv, Konzerva, Kyle88, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Proximic i 32 gosta.