Ma ne vjerujem da će igdje ići, ne bi potpisao 10-godišnji ugovor da planira otići. Ovako će biti upamćen kao one-club igrač i to je to. Moraš respektovati ovakvu mudastu odluku, nema šta. Mada je, siguran sam, htio doći, ali Deco i kompanija nisu htjeli ugraditi tu klauzulu za slučaj neuspješne registracije.jestamaji je napisao/la: ↑04 jul 2025, 10:53kad su u takvim financijskim gov.nima da mu nisu bili u stanju neke stvari zagarantirati
sada je povećao i otkupnu klauzulu, win-win i za njega i za bilbao. vjerovatno je plan da odigra SP i da onda pređe negdje za velike pare. ili mu je jednostavno fino u bilbau, što da ne, tamo je kući i niko ga ne tjera (osim vjerovatno menadžera)![]()
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- MoodyReboot
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
A i ovaj klaun svako ljeto zescu provalu priredi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Vjerovatno je produzio sa Bilbaom jer mu Barcelona nije nudila bolji ugovor… a i zasto bi davala velik ugovor igracu koji je odigrao 132 utakmice u LA Ligi i zabio samo 16 golova… Da 132/16 omjer u ligi…
Lik isto nevidljiv cijelu proslu sezonu, vise su mediji od njega napravili igraca nego sto on to jeste… mozda kasnije se poboljsa ali trenutno nema kvalitete za barcu…
Lik isto nevidljiv cijelu proslu sezonu, vise su mediji od njega napravili igraca nego sto on to jeste… mozda kasnije se poboljsa ali trenutno nema kvalitete za barcu…
Tako je, kako je.
Zapamtiti ovo jazavcima, a i ovom momku i ići dalje.
Doći će oni na penal, kad tad.
Zapamtiti ovo jazavcima, a i ovom momku i ići dalje.
Doći će oni na penal, kad tad.
- JayCatwright
- Kontakt:
Neće toliko biti ni s treninzima i Katalonskim kupovima

Meni ovo smrdi na dogovor. Produzit ce ugovor, Bilbao ce ga prodati za nesto vecu cifru, ali na rate.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja mislio da ce trceci sa Flikom u Bayern
I ja sam mislio da će trčeći otići kod Flicka u Barcelonu.S obzirom da si tvrdio da će biti kupljen i registrovan.
Kao sto sam vec rekao sa njim se trebalo zavrsiti jos prosle sezone kad ih je odyebao. Opet uradio istu stvar, iskoristio Barcelonu da izmuze jaci ugovor i ostane tamo sa bratom, trebali su se roditi ko sijamski blizanci.
Izblamirali su se posteno, prvenstveno Deco, kakav klaun.
Izblamirali su se posteno, prvenstveno Deco, kakav klaun.
Momak je pokazao da je izrazito glup i ovo je dobra stvar za oba kluba Barcu i Bayern.Zavlačio jedne i druge.
Burazer agent skontao ajd ti produži pa za cifru od preko 100+ mil možemo uzeti dobar bonus uz platu naravno.
Burazer agent skontao ajd ti produži pa za cifru od preko 100+ mil možemo uzeti dobar bonus uz platu naravno.
Zavrsit ce ko Iker Muniain,a mogao je ko onaj Martinez koji je napravio finu karijeru.
Nije top klasa za kojom bi se žalilo godinama. Dobar jeste al jbg
Nije top klasa za kojom bi se žalilo godinama. Dobar jeste al jbg
- MoodyReboot
- Kontakt:
Seremo ti se u usta.
Čuj produžio za deset godina.
Šta će mu sad Baski ponovo crtati murale?
Nek je i ovo gotovo, razvlače se od Eura. Pokušat sa Rashfordom i zaganjat beka kakvog.

Nek je i ovo gotovo, razvlače se od Eura. Pokušat sa Rashfordom i zaganjat beka kakvog.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Koristio klubove za bolji ugovor sa Bilbaom.
Steta, bio mi je velika zelja jos od prosle sezone, ali...
Drugi put koristi Barcu za svoj ugovor, nadam se da ce ih momci nakantat obe tekme.
Drugi put koristi Barcu za svoj ugovor, nadam se da ce ih momci nakantat obe tekme.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Je li ono I Saul jednom potpisao sličan dugoročan ugovor

Koliko god Bilbao imao para, teško sa mu mogu ponuditi bolji ugovor od Barce ili Bayerna. Pogotovo Bayerna koji zadnjih godina daje velike plate.
Makar više neće pisati o njemu i onom Davidu kojeg je Juve pokupio.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.