Uhvatio sjevera i juga i jos se hvalis. Javi se kad budes imao VIP Golda na stanju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam oko pola 3 otisao po 2 karte za jug . Manje vise nisam stojao u redu odmah sam dosao na red. I sve je regularno bilo dao sezonsku clansku oni nesto skenirali dao pare oni meni karte i tjt . Sutra ja mislim i da ce se sve rasprodati i da ce biti puno veca guzva.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Šteta za Berbica...
Pozdrav neradnici. Navalite do 18h sati ne traze godisnje, lakse je nego sutra. Al ovdje vjerovatno nema 15% da su iz Sarajeva.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ima li šta za yebene dresove ?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kasni dobavljac, bice uskoro dresovi.
-
- Kontakt:
Ja bio oko pola 1, pokazao clansku i desetogodisnju, ne moze.VicaGrba1921 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 15:57Ljudi uzimaju karte sa sezonskom i bez sezonske, sa clanskom i bez clanske, postovalo se jutros prvih 15 minuta za sezonske i to je to.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Sreca Zuban nas pa nam uvijek gurne svoje igrace
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Meni je fascinantno da su od 6 sezona 5 puta zakasnili sa isporukom dresova. Ja mislim da smo samo prošle sezone imali dresove prije prve utakmice u sezoni. Volim Macron, ali ova saradnja mi se nikako ne sviđa. Sada kada se najviše novca uzima prodavajući dresove, nema ih, onda svaki put limitirana količina (još sad imamo 2 fan shopa), te poslije 3-4 mjeseca ne možeš pronaći L S M XL veličine dresova, asortiman Macronovih proizvoda je slab, nema ni igračkih dresova u prodaji… taj segment se mora popraviti i treba ići u korak s ostalim klubovima, ne treba daleko ići i vidjeti da pitari to imaju. Pa u fan shopu Zrinjskog ima mašina za štampu, odmah dobiješ odštampan dres. Jedino što volim u Macrona su brutalno dobri izgledom pa i kvalitetni dresovi.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Mora se imati ozbiljna grupa ljudi koji znaju da rade, da bi to bio nivo iznad. Koliko ima do dobavljaca, ima do kluba. Mislim da ce opet isto biti problem s velicinama, nazalost.Lynx je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:04Meni je fascinantno da su od 6 sezona 5 puta zakasnili sa isporukom dresova. Ja mislim da smo samo prošle sezone imali dresove prije prve utakmice u sezoni. Volim Macron, ali ova saradnja mi se nikako ne sviđa. Sada kada se najviše novca uzima prodavajući dresove, nema ih, onda svaki put limitirana količina (još sad imamo 2 fan shopa), te poslije 3-4 mjeseca ne možeš pronaći L S M XL veličine dresova, asortiman Macronovih proizvoda je slab, nema ni igračkih dresova u prodaji… taj segment se mora popraviti i treba ići u korak s ostalim klubovima, ne treba daleko ići i vidjeti da pitari to imaju. Pa u fan shopu Zrinjskog ima mašina za štampu, odmah dobiješ odštampan dres. Jedino što volim u Macrona su brutalno dobri izgledom pa i kvalitetni dresovi.
-
- Kontakt:
ima kod pitara, imaju i crnobijeli .. a ja vazda mislio da smo mi bili u talu sa partizanom a oni sa zvezdom

valjda će biti prije sezone. bilo bi fino da su to napravili prije kopra, ali šta je tu je. ako će biti dobri mogu i zakasniti

Na carini su...
A sto se tiče karata ja i moja ekipa raspolazeno sa ccc 1000 karata sto juga sto sjevera... Ocekujemo brutalnu zaradu...
Meni je fasciunantno kako trolovi uvijek nabace novu temu, a spremni likovi kao repliciraju. Hajmo mi opet malo kako su karte za Kopar preskupe.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Odvratni su im dresovi, vide se da je Adidas s Temuajestamaji je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:28ima kod pitara, imaju i crnobijeli .. a ja vazda mislio da smo mi bili u talu sa partizanom a oni sa zvezdom![]()
valjda će biti prije sezone. bilo bi fino da su to napravili prije kopra, ali šta je tu je. ako će biti dobri mogu i zakasniti.. mada je malo iritantno da svake godine kasne!
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Berbić je prvo pregovarao s nama. Ne znam zašto struka nije bila za tu opciju. Mislim da je šteta ali okrenimo se mi deficitarnim pozicijama tj napadaču.
Željezničar za život cijeli!
Nemoj da lazes... ja licno bio u 17 h i nije se mogla uzet karta za istok s godisnjom od juga a ne bez godisnje... a karti za sve tribine kolko ti srcu drago
Rekao je predjednik na Q&A da ce dresovi biti za Europu, a mozda dan ranije
To znaci srijeda/cetvrtak
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ristagrad, tiagofaria25 i 35 gostiju.