100%, kad nisu do tog momenta, sumnjam da bi uopšte da nisu pročitali ovdje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:57Evo objavili za husrefa kako procitase forum izgleda.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Izvor ove info ??AVNOJ je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:33Ali je zato UEFA pokazala malo milosti.
The CFCB First Chamber found that FK Bodø/Glimt (NOR) and FK Sarajevo (BIH) declared an incomplete reporting perimeter in financial year ending in 2023, resulting in the submission of incomplete financial information. Such a situation was promptly corrected in financial year ending in 2024.
Both clubs agreed to the payment of an unconditional fine, respectively €0.5m and €0.25m. Should this offence be repeated within the next 3 years, both clubs agreed on an exclusion from the next UEFA club competition for which they would otherwise qualify.
Ako je istina s ovim se ne smiju zaebavati ,evo sad nam je oprosteno iduci put izbacivanje na 3 godine iz europe .
Kako sam ja skontao nije da ce nas izbaciti iz evrope na 3 godine, nego ako se to jos jednom desi u naredne 3 godine izbacit ce nas iz sljedeceg izdanja respektivnog takmicenja.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:16Izvor ove info ??AVNOJ je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:33Ali je zato UEFA pokazala malo milosti.
The CFCB First Chamber found that FK Bodø/Glimt (NOR) and FK Sarajevo (BIH) declared an incomplete reporting perimeter in financial year ending in 2023, resulting in the submission of incomplete financial information. Such a situation was promptly corrected in financial year ending in 2024.
Both clubs agreed to the payment of an unconditional fine, respectively €0.5m and €0.25m. Should this offence be repeated within the next 3 years, both clubs agreed on an exclusion from the next UEFA club competition for which they would otherwise qualify.
Ako je istina s ovim se ne smiju zaebavati ,evo sad nam je oprosteno iduci put izbacivanje na 3 godine iz europe .
3 godine je uslovna a izbačeni bi bili prvo iduće takmičenje u koje se plasiramo.
- luckystrike
- Kontakt:
Nisi puno zakasnio za @AVNOJ, samo 5 satiZutti je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:13100%, kad nisu do tog momenta, sumnjam da bi uopšte da nisu pročitali ovdje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:57Evo objavili za husrefa kako procitase forum izgleda.

Ako se ponovi u sljedeće 3 godine ide izbacivanje iz takmičenja koje osiguramo. Samo jedna sezona izbacivanja ne 3.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:16Izvor ove info ??AVNOJ je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:33Ali je zato UEFA pokazala malo milosti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma sastancili citav dan da li cestitati i prelomio krle oko 20hZutti je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:13100%, kad nisu do tog momenta, sumnjam da bi uopšte da nisu pročitali ovdje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:57Evo objavili za husrefa kako procitase forum izgleda.
https://www.uefa.com/news-media/news/02 ... financial/bordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:16Izvor ove info ??AVNOJ je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:33Ali je zato UEFA pokazala malo milosti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
E nisam njegove kritike upratio. Samo sam vidio danas da je neko spomenuo rođendan i kasnije na Instagramu vidim nema nikakve čestitke, al duboke isprike @AVNOJ što sam zasluge prepisao sebiluckystrike je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:23Nisi puno zakasnio za @AVNOJ, samo 5 satiZutti je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:13100%, kad nisu do tog momenta, sumnjam da bi uopšte da nisu pročitali ovdje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:57Evo objavili za husrefa kako procitase forum izgleda.
![]()

ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:25Ma sastancili citav dan da li cestitati i prelomio krle oko 20hZutti je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:13100%, kad nisu do tog momenta, sumnjam da bi uopšte da nisu pročitali ovdje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:57Evo objavili za husrefa kako procitase forum izgleda.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Maroon1946 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 19:36Baš tako brate, sramota. Živ i zdrav da ostane još dugo, legenda...
EDIT
Postavili su![]()
Nek je sretan, šefe!
Gledam ovaj spisak kažnjenika, sve sama krema europskog nogometa, treba i to znat. Što jest,jest.
Hajmo biti pozitivni.
Hajmo biti pozitivni.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Koja je uloga Ahmetovica sada u klubu? Vidim ga na slici sa Zekicem i Krletom, krle je dobio funkciju bilo bi vala posteno da i Ahmet dobije neku funkciju.
Sto se ovog izvjestaja tice, kolko sam ja skonto da nisu potpun izvjestaj predali ali da su to naknadno ispravili pa smo dobili ”uvjetnu” kao i ostali klubovi. Uglavnom nije nikakva maliverzacija u pitanju vec cisto administrativna greska, a i ne cudi kad je Aylah tad bila u klubu
Sto se ovog izvjestaja tice, kolko sam ja skonto da nisu potpun izvjestaj predali ali da su to naknadno ispravili pa smo dobili ”uvjetnu” kao i ostali klubovi. Uglavnom nije nikakva maliverzacija u pitanju vec cisto administrativna greska, a i ne cudi kad je Aylah tad bila u klubu
Ko nam je izbio 250k, cija je ovo krivica? Dresovi bas mocno izgledaju posebno gostujuci bijeli
Protiv romuna izaci u njima da letimo po terenu.

- Objektivac1946
- Kontakt:
Ahmetović je u stručnom štabu Radnika Hadžići još od oktobra prošle godine ako se ne varamubipara je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:05Koja je uloga Ahmetovica sada u klubu? Vidim ga na slici sa Zekicem i Krletom, krle je dobio funkciju bilo bi vala posteno da i Ahmet dobije neku funkciju.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Meraso je trenutno u Radniku iz Hadžićaubipara je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:05Koja je uloga Ahmetovica sada u klubu? Vidim ga na slici sa Zekicem i Krletom, krle je dobio funkciju bilo bi vala posteno da i Ahmet dobije neku funkciju.
u struč.štabu koliko ja znam
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 04 jul 2025, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ahmetovic je pomocni trener u Radniku.ubipara je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:05Koja je uloga Ahmetovica sada u klubu? Vidim ga na slici sa Zekicem i Krletom, krle je dobio funkciju bilo bi vala posteno da i Ahmet dobije neku funkciju.
A za izvjestaj, tako je, nije bio potpun izvjestaj, sto je kasnije ispravljeno, ali UEFA ne prasta, moras poslat sve kako traze. Za 2024 godinu ispravljeno i idemo dalje. Desava se.
since 1973
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14 i 52 gosta.